2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O kadar normal ki o an çok sinir olduğum bir şeyi daha sonra düşünürken kahkaha atarken buluyorum kendimi

bebişin bacağının arasındaki çıkıntının dik mi.düz mü olduğuna bakıyolar canım nub teorisi adı da dikse erkek düzse kız
Benim minik kuşumda gözüken çıkıntı böyleydi siyah yerlerde bacakları var kırmızı çıkıntı doktor %50 kız %50 erkek dedi bende dedim başka seçenek yok zaten hocam sizcee kız mı erkek miii

Eklentiler

• IMG_20230907_092342.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bir gün iyiysem(iyi derken ayakta durmak) bir gün kötüyüm. Çok yoruldum böyle olmaktan hiç enerjim yok. Kendi kendime şu teşhisi koydum. Ben hiç sağlıklı beslenmezdim önceden de. Çocuk benim tüm depoları emdi ben de bi şey kalmadı bi şey de yiyemiyorum doğru dürüst haliyle enerjim yok. Valla ağlıcam şuan okulda

Vitamin ne kullanıyorsun canım? Doktoruna söyle halim yok diye, ya da acaba rapor mu alsan bir hafta dinlenip güç toplasan?

Geçmiş olsun

canım merhaba, kanama alanım aktif halen bebek iyiydi, serum takıldın progestanda günde 3e çıktı. Sabaha karşı çıktık hastaneden. Şimdi daha iyiyim
Çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim,daha da iyi olacaksın

Kızlar dün acildeki doktora erkeğe benziyor dedi, ama eğer gerçekten erkekse doktorum 10+4 te süper bir tahmin yapmış olacak. Fetal Dna yarın çıkacak cinsiyet belli olacak bakalım
Yaaerkek bebedir o,hadi bakalım bi oğluş daha geliyor gruba büyük ihtimalle

Çok şükür bebişin iyikanama alanında İn şa Allah tez bir zamanda azalır rahat edersin..benimde ilaclarım çok olsun hepsi bebişler için

Tek diğilsin bende öyleyim sanıyorumki çocuğu düşünen tek benim zaten hamile kalıncada hiç eşimi yormadım yok onu istiyorum yok bunu istiyorum..bir an oluyor ağlıyorum eşim gülüyor bana

Kuzum sen farkındamısın işe çıktıkdan sonra öyle oldun yoksa iyiydin sen.Her gün kötü ve iyi olmuyorsun ben buna artık alıştım.Hep pozitif olmaya çalış sonuçta bunu yapan bebiş

Kızlar hepsi buradada arama yerine civil baby zıbın yazın indirimli ürünlerden ihtiyacınız varsa alabilirsiniz sepette indirim oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-07-10-15-50-443_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…