2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Attım bitane şuna bak canım ben buna bakmıştım doğru çıktı. Hamile kaldığım ay ve yaşına göre bakarak buluyorsun

canım rica etsem panaromanın telefonunu bana özelden yazar mısın

Ne kadar güzel benim doğal yolla hiç gebelik oluşmadı tüp bebek tedavisi ile hamileyim 4. denememizde oldu. Çok yıpratıcı bir süreçti, çok umutsuzluğa kapıldığım oldu ama Allah çok şükür nasip etti. O yüzden altın çocuk gözümüzde, Allah güzel günlerini göstersin evlatlarımızın inşallah ve hepsi de sağlıklı ve hayırlı olur inşallah

Kızlar mide bulantilariniz kacinci haftada geçti? Çok bulantim vardi ama iki gündür yok gibi. 10.haftaya girdik sayilir. Şimdi de neden bulanmiyor diye Bi arayışa girdim. Bulunmasından memnun değildim bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir fln biseyler okudum. Iste herseyden nem kapıyorum şuan. Yazarsanız çok sevinirim

Çok heyecanlı seninki double heyecanlı ne tahmin etti doktorun
Bir kız bir erkek zaten ben rüya görmedim ama en başından beri hep içime öyle doğuyordu sanki bir kız bir erkek olacak diyordum tabi değişebilir ama yüksek ihtimal dedi hayırlısı olsun inşallah

Canım her gün bulanmıyor bazı günler daha rahat geçiyor endişelenme bir anda belirtiler kaybolabiliyor hop bir bakmışsın sanki kaybolmamış gibi geri geliyor, inşallah bulantın geri gelmez ama bu yüzden endişelenme. Şiddetli kasık ağrın ya da lekelenmen yok ise rahat ol inşallah iyi

Hiç alakası yok. Midenin bulanması ya da bulanmaması bebeğin sağlık durumunu göstermiyor. Ben 12. Hafta içerisindeyim hafifledi baya. Acıkınca bulanıyor diyebilirim. Sabahları sıfır bulantı ile uyanıyorum Bayadır bazen akşamları bulanıyor ara ara

Ay kızlar benimkinin cinsiyetini de yorumlar mısınız
Bana kafa yapısı kesesi kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallah
Kizlar canı çikolatalı isteyen oluyor mu ben nerdeyse her gün çikolata yiyorum yaaa durduramıyorum kendimi ama onun haricinde tatlı bir şey yemiyorum bilerek. Ama çikolataaaa, Ülker çikolatali gofret ya da Dido
Çikolata değil de benim bu aralar lays fırından cips istiyor ama sadece onu istiyorum başka cips değil ve hayatım boyunca cips sevmem yemem de ama ne hikmet anlamadım paketli gıdalara da biraz karşıyım ama bugün alıp bir kase yicem yoksa içim rahat etmiyor huzursuzum yemek yerken o cipsi düşünüyorum
Benim tamamen geçti mi bilmiyorum ama bugün 12+4 midem bulanmıyor ilk defa çok uzun süre sabah aç da kaldım yine bulanmadı bu saat oldu hala iyi hissediyorum yemek de yedim bakalım yarın ne halde olacağım

Bir kız bir erkek zaten ben rüya görmedim ama en başından beri hep içime öyle doğuyordu sanki bir kız bir erkek olacak diyordum tabi değişebilir ama yüksek ihtimal dedi hayırlısı olsun inşallah
Yaaa inşallah iki duyguyu da yaşamış olursun, Allah gönlüne göre versin çok güzel duygular bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…