Attım bitane şuna bak canımSelam kızlaar. Ben Çin Takvimine göre tahminde bulunayım dedim ama sitenin bazılarında kız, bazılarında erkek çıkıyor. böyle bir şey yaşayan var mı2023 çin takvimi cinsiyet tahmini diye arattım aslında ama yok yani farklı farklı çıktı hep
Şuanki yaşımıza mı bakacağım canım yoksa Çin takvimine göre değişiyor mu kiAttım bitane şuna bak canımben buna bakmıştım doğru çıktı
Ben şuan ki yaşımla baktım değiştiğini sanmıyorum amaŞuanki yaşımıza mı bakacağım canım yoksa Çin takvimine göre değişiyor mu ki
canım rica etsem panaromanın telefonunu bana özelden yazar mısınBen panaromada yaptırdım doktorumun tavsiyesi ile. Kendimde araştırdım bu firma testi amerikaya gönderiyor ve Basic olan benimkide, 10 adet inceleniyor tam kromozom anomalileri ve mikrodelesyonlar. Cinsiyet bilgisi normalde yasak ama bizimki doktora söyleyecek :) ikimizinde hayırlı sonuçları gelsin tez zamanda
Hamile kalmadan önce 27 yaşındaydım. 2 ay sonra d.günüm olduğu için 28 oldum bir deBen şuan ki yaşımla baktım değiştiğini sanmıyorum ama
İnşallah canım sağlıkla kavusalimAmiiinaynen maşallah erkek bollukta bu sene bak seninde rüyana girmiş gönlünüzce olur umarım ya sağlıklı olsunlar tabiki
Hamile kaldığını öğrendiğinde test yaptığında hangi yaşındaydınHamile kalmadan önce 27 yaşındaydım. 2 ay sonra d.günüm olduğu için 28 oldum bir de
Ay ikiside erkekmiş zaten çok pardonHamile kaldığını öğrendiğinde test yaptığında hangi yaşındaydın
Ne kadar güzel benim doğal yolla hiç gebelik oluşmadı tüp bebek tedavisi ile hamileyim 4. denememizde oldu. Çok yıpratıcı bir süreçti, çok umutsuzluğa kapıldığım oldu ama Allah çok şükür nasip etti. O yüzden altın çocuk gözümüzde, Allah güzel günlerini göstersin evlatlarımızın inşallah ve hepsi de sağlıklı ve hayırlı olur inşallahBenimde gebeliğim sürpriz oldu Elhamdülillah çok şükür, polistik over sendromuna rağmen tedavisiz sürpriz bir şekilde öğrendim. Şimdi düşünüyorum diyorum ki Rabbim bana hiç beklemediğim anda evlat verdi ben şu cinsiyet ya da bu cinsiyet nasıl söyleyebilirim.ki sağlıklı olsun yetersanki erkek ya da kız desem kendimi kötü hissediyorum ama tabiki hayirlisi sağlıklı neyse o olsun.
Ay ikiside erkekmiş zaten çok pardonbakalım bende tutacak mı
Hayırlısı olsun bakalımmmeğer tutarsa bu tabloya inanacağım
Ay ben de 1 ay sonra 28 oldumHamile kalmadan önce 27 yaşındaydım. 2 ay sonra d.günüm olduğu için 28 oldum bir de
Bir kız bir erkek zaten ben rüya görmedim ama en başından beri hep içime öyle doğuyordu sanki bir kız bir erkek olacak diyordum tabi değişebilir ama yüksek ihtimal dedi hayırlısı olsun inşallahÇok heyecanlıseninki double heyecanlı ne tahmin etti doktorun
Canım her gün bulanmıyor bazı günler daha rahat geçiyor endişelenme bir anda belirtiler kaybolabiliyor hop bir bakmışsın sanki kaybolmamış gibi geri geliyor, inşallah bulantın geri gelmez ama bu yüzden endişelenme. Şiddetli kasık ağrın ya da lekelenmen yok ise rahat ol inşallah iyiKızlar mide bulantilariniz kacinci haftada geçti? Çok bulantim vardi ama iki gündür yok gibi. 10.haftaya girdik sayilir. Şimdi de neden bulanmiyor diye Bi arayışa girdim. Bulunmasından memnun değildim bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir fln biseyler okudum. Iste herseyden nem kapıyorum şuan. Yazarsanız çok sevinirim
Hiç alakası yok. Midenin bulanması ya da bulanmaması bebeğin sağlık durumunu göstermiyor. Ben 12. Hafta içerisindeyim hafifledi baya. Acıkınca bulanıyor diyebilirim. Sabahları sıfır bulantı ile uyanıyorum Bayadır bazen akşamları bulanıyor ara araKızlar mide bulantilariniz kacinci haftada geçti? Çok bulantim vardi ama iki gündür yok gibi. 10.haftaya girdik sayilir. Şimdi de neden bulanmiyor diye Bi arayışa girdim. Bulunmasından memnun değildim bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir fln biseyler okudum. Iste herseyden nem kapıyorum şuan. Yazarsanız çok sevinirim
Bana kafa yapısı kesesi kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallahAy kızlar benimkinin cinsiyetini de yorumlar mısınız
Çikolata değil de benim bu aralar lays fırından cips istiyor ama sadece onu istiyorum başka cips değil ve hayatım boyunca cips sevmem yemem de ama ne hikmet anlamadım paketli gıdalara da biraz karşıyım ama bugün alıp bir kase yicem yoksa içim rahat etmiyor huzursuzum yemek yerken o cipsi düşünüyorumKizlar canı çikolatalı isteyen oluyor muben nerdeyse her gün çikolata yiyorum yaaa durduramıyorum kendimi ama onun haricinde tatlı bir şey yemiyorum bilerek. Ama çikolataaaa, Ülker çikolatali gofret ya da Dido
Benim tamamen geçti mi bilmiyorum ama bugün 12+4 midem bulanmıyor ilk defa çok uzun süre sabah aç da kaldım yine bulanmadı bu saat oldu hala iyi hissediyorum yemek de yedim bakalım yarın ne halde olacağımKızlar mide bulantilariniz kacinci haftada geçti? Çok bulantim vardi ama iki gündür yok gibi. 10.haftaya girdik sayilir. Şimdi de neden bulanmiyor diye Bi arayışa girdim. Bulunmasından memnun değildim bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir fln biseyler okudum. Iste herseyden nem kapıyorum şuan. Yazarsanız çok sevinirim
siz kaç haftalıksınız haziranda mı hamile kalmıştınız temmuz muHamile kalmadan önce 27 yaşındaydım. 2 ay sonra d.günüm olduğu için 28 oldum bir de
Yaaa inşallahBir kız bir erkek zaten ben rüya görmedim ama en başından beri hep içime öyle doğuyordu sanki bir kız bir erkek olacak diyordum tabi değişebilir ama yüksek ihtimal dedi hayırlısı olsun inşallah
Hepimiz için inşallah en hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler hepsiYaaa inşallahiki duyguyu da yaşamış olursun, Allah gönlüne göre versin çok güzel duygular bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?