2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ben bunu anlamadım çocuğun doğum ayımı yoksa benim

Çok teşekkür ederim canım cevabin için. Doğru geçen haftalarda da daha hafif geçtiği günler olmuştu. Ama son Bi haftadr fln çok şiddetli olduğu için heralde Bi aramaya başladım inşallah iyidir hepsi çok iyi olsun

İşte Google bakınca herseye saçma bir cevap illaki çıkıyor. Bende öyle okuyunca bian endiselenmistim. Ama sizlerin tecrübeleri daha önemli. Teşekkürler

Canım inşallah geçmiştir genelde 12den sonra geçtiğini söylüyorlar. Geçmese bile Bikac haftaya artık senin kesin geçer. Maşallah büyümüş bebişler

Çok normal endişelerin, olunca şikayet ediyoruz olmayınca ay bir şey mi oldu acaba moduna giriyoruz aminn inşallah

yok canım hamile kaldığın aya +1 ekliyorsun tabi aynı ayda kalıp o ay öğrendiysen farklı mesela ben temmuzda hamile kaldım ama ağustosta öğrendim :)
Ben haziranda hamile kaldım haziranda öğrendim kuzum ozaman benim eklememe gerek yokmuş :))

Arkadaşlar fetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti listeye bir oğluş daha eklendi. Doktorum gerçekten 10+4 tahmini doğru çıktı ben yanılmam demişti
Çok çok tebrikler canım. Sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…