Ağızdan hap verdiler dil altında erittim dün akşama kadar açılma olmayınca balon koydudular ağırlık yapsın açılma olsun diye bi yandan yine 3 saatte devam etti haplar sabah 9da geldi şükür
Ben 23 haftalık doğum yapmıştım 3 gün rahimdenn ilaç verildi en son çare dil altı verdiler o çok çok daha etkiliymiş ondan sonra doğum olmuştu bende de. Tekrar başın sağolsun canım...
Ahh ahh onun acısını çok iyi bilirim bende ellerimle koydum. Hastaneden kabristana kadar kucagımda taşıdım... acısı hala içimde... Rabbim sabır versin canım benim.
Kaç cm yukari cikti acaba banada previa dendi bugün 32. Haftam 4 cm yukari çıkmış dedi acaba daha çıkar mı normal doğum yapabilirsin dedi ama ebe arkadaşım riske atma dedi
Ben 23 haftalık doğum yapmıştım 3 gün rahimdenn ilaç verildi en son çare dil altı verdiler o çok çok daha etkiliymiş ondan sonra doğum olmuştu bende de. Tekrar başın sağolsun canım...
Aslıcım seninde başın sağ olsun. Benim bir gün sürdü ve 19 haftalık seninkinden biraz daha küçüktu ya demek hızlı ilerledi. Meleklerimiz cennetin kapısında bizleri bekliyor inşaAllah cennette buluşacağiz
Aslıcım seninde başın sağ olsun. Benim bir gün sürdü ve 19 haftalık seninkinden biraz daha küçüktu ya demek hızlı ilerledi. Meleklerimiz cennetin kapısında bizleri bekliyor inşaAllah cennette buluşacağiz
15 aylık bebek için günlük beslenme rutininiz nasıl saat olarak 3 ana öğün 2 ara öğün kuralı var ya saatleri denk getirmekte zorlanıyorum,bir de tek uykuya düştük öğlen uyuyorlar sadece sonra akşam 21.30'u buluyor uyumamız