Biz bir ay yazlikta kaldık çok güzeldi sabah 10da denize gittik akşam 6 da döndük hep Alya sezlongta uyudu yemeğini de yanıma alıyordum beachteki buzdolabında tutuyorlardı yiyeceği zaman saolsun isitiyorlardi yada kuma görmüyordum ısınıyordu suyu çok seviyor tek sıkıntı kum kesinlikle dokunamiyor ordanda 10 gün köy tatili yaptık oda çok keyifliydi yazlığa tekrar gidesim var ama evim tadilata girdi artık seneye, bizim tatil olayı finito
Gece beslenmesini kestiktten sonra düzeldi elhamdülillah, artık o kadar sık uyaniyordu ki neredeyse komple memeden kesecektim canıma tak etmişti 24 saat vermedim sonra vicdan yaptım sadece geceyi kestim Dünya varmış insanmışım meğer ben
Ekran vermiyorum hiç . Ama çok zorlanıyorum . Evimi bok bastı resmen . Her işim yarım yamalak . Her oyuna beni dahil ediyor. Sürekli bacağıma yapışık . Kendim ekran oldum.
Baharimm kesinlikle kes hatta hiç bekleme eve gelmeyi Alya meme vermeyince geceleri çığlık kıyamet ağlardı düşün ve yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı artık yeter diye bağırıyordum...
Baharimm kesinlikle kes hatta hiç bekleme eve gelmeyi Alya meme vermeyince geceleri çığlık kıyamet ağlardı düşün ve yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı artık yeter diye bağırıyordum...
Merhaba ben sadece kaka yaptığında altını alırken açıyorum mecbur yoksa durmuyor TV hiç izlemiyoruz eşim Pazar günü belgesel açarsa onun dışında çok ekranla işi yok zaten bakmıyor istemiyor altını değiştirirkende suda yüzen köpek videosu falan açıyorum inek videosuda seviyor öyle çizgi film tarzı birşey açmadım hiç bu güne kadar çocuk şarkısı açacaksam görüntü kapalı oluyor benimki inanılmaz yaramaz ama çok hareketli hiç durmuyor birde kendi kendine oynadığı da oluyor bir şekilde idare ediyoruz