2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızzlarr nasılsınız, yaz nasıl geçıyor, tatıl ve otel deneyımlerınız varmıuzun yolculuklar bebeyle nasıl geçti bızdıklar neler yaptılar
Biz bir ay yazlikta kaldık çok güzeldi sabah 10da denize gittik akşam 6 da döndük hep Alya sezlongta uyudu yemeğini de yanıma alıyordum beachteki buzdolabında tutuyorlardı yiyeceği zaman saolsun isitiyorlardi yada kuma görmüyordum ısınıyordu suyu çok seviyor tek sıkıntı kum kesinlikle dokunamiyor ordanda 10 gün köy tatili yaptık oda çok keyifliydi yazlığa tekrar gidesim var ama evim tadilata girdi artık seneye, bizim tatil olayı finito

Benimde kesmem lazım gece beslenmesini ama evime gidince ancak, gece çok sık uyanmaya başladı

Benimde kesmem lazım gece beslenmesini ama evime gidince ancak, gece çok sık uyanmaya başladı
Baharimm kesinlikle kes hatta hiç bekleme eve gelmeyi Alya meme vermeyince geceleri çığlık kıyamet ağlardı düşün ve yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı artık yeter diye bağırıyordum...

Baharimm kesinlikle kes hatta hiç bekleme eve gelmeyi Alya meme vermeyince geceleri çığlık kıyamet ağlardı düşün ve yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı artık yeter diye bağırıyordum...
Vallahi çok korkuyorum ben senden taktik alırım başlayınca canım

Kızlar merhaba,
Sıfır ekran kuralını başarabiliyor musunuz?
Merhaba ben sadece kaka yaptığında altını alırken açıyorum mecbur yoksa durmuyor TV hiç izlemiyoruz eşim Pazar günü belgesel açarsa onun dışında çok ekranla işi yok zaten bakmıyor istemiyor altını değiştirirkende suda yüzen köpek videosu falan açıyorum inek videosuda seviyor öyle çizgi film tarzı birşey açmadım hiç bu güne kadar çocuk şarkısı açacaksam görüntü kapalı oluyor benimki inanılmaz yaramaz ama çok hareketli hiç durmuyor birde kendi kendine oynadığı da oluyor bir şekilde idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…