Sağol kuzumYaaa çok güzel bir isim eşim beğenmiyorkız olsaydı annemin adı Elifti. Elif Ada koyacaktım. İsimler çok güzel canım
Melisa kuzum. Yaramaz olur. Defne, Duru bunlar da çok akıllı oluyor maşallah2. Doğurmaya karar verirsem ve erkek olursa bunlar aklımda kalsın o zamankız olarak zor olan var mı
Yok kuzum 3.yılım benim. 2020 de girdim KPSS ye. Ben de evlendikten sonra çalıştım kpss. Özelde devam ederken evli olmak zor geldiBenim ortaokul Türkçe.Ben kendi isteğimle çalışmak hiç istemedim zor geldi bana evlenince ders çalışmakSen yeni mi atandın?
Canım erken olur bence detaylı ultrasona gir herşeyin yolunda olduğunu öğren öyle başlaAlışverişe ne zaman başlıcaksınız kızlar ? Şimdi erken mi olur ?
Bende aynı fikirdeyim canım o kadar çok şey aldım ki kaybettikten sonra dolabını açamıyordum eşyaları gördükçe kötü oluyordumBen tercihen 5. Ayı beklicem inşallah, ilk gebeliğimde çok erken başlamıştım sonu hüzün bitince travma oldu bende bana kalsa çocuklar doğunca hallederim de işte aileler başlar alın diye ama ben 5. Ayı beklemek istiyorum Allahım nasip ederse
20 haftada sonra düşünüyorum benAlışverişe ne zaman başlıcaksınız kızlar ? Şimdi erken mi olur ?
burda bi arkadaş söylemişti sanırım büyük trendyol indirimini bekliyorum ben kasım için sonra bi daha öyle büyük indirim bulamam diyeAlışverişe ne zaman başlıcaksınız kızlar ? Şimdi erken mi olur ?
Ben yazmıştım burada. Bi kaç pahalı şey seçtim indirim bekliyorum. Onun haricinde bir zıbın bile almadımburda bi arkadaş söylemişti sanırım büyük trendyol indirimini bekliyorum ben kasım için sonra bi daha öyle büyük indirim bulamam diyemalum fiyatlar..
Düzelttim 45 dk önce canım teşekkürler
Fetal DNA %99 sonuç diyorlar %1 ihtimal herkes için var ama onu düşünüp onun stresine girmeyin bence sağlıklısını düşünün fetal DNA temiz çoktı detaylı ultrasona çok rahat girin şimdiden onu kafaya takmayın derim illa bir şey çıkıcak diye bir şey yokKızlar fetal DNA temiz çıktıysa detaylı ultrasonda Allah korusun sorun çıka bilirmi?benim doktorum dedi fetal DNA temiz çıksa 20 haftayı rahat bekle sorun çıkmaz
Aynen öyle canım hala beşiği duruyor Allah herkesin kucağına almayı nasip etsin önemli olan o benim içinBende aynı fikirdeyim canım o kadar çok şey aldım ki kaybettikten sonra dolabını açamıyordum eşyaları gördükçe kötü oluyordumAllah sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirip sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ben de Arya ismini çook seviyorum her dilde var ilerde sorun yaşamayacağı bir isim çok istemiştim ama erkek :))Biz Arden koyacağız kuzumkız olursa da Arven ya da Arya istiyoruz
Bakalım bizim cinsiyet kesinleşince biz de kesinleştiririz adınıben de Arya ismini çook seviyorum her dilde var ilerde sorun yaşamayacağı bir isim çok istemiştim ama erkek :))
kızlar bir derdim var biz bir oda bir salom evde yaşıyoruz aslında ben de tasınmak istiyorum bebeğe bir oda şart diye eşimle bunun tartışmasındayız bir kere odaya beşik sığmayacak bebek olan evde hergün çamaşır neredeyse yıkanır salonda bebekle nasıl kuruturuz ana kucagı mama sandelyesi kızlar sizce sığma şansımız var mı eşim de çok cimri parasına kıyıp şimdi tasınmaz 3 ümüz imkansız dedim doğumda annem gelse bir de ya da yardımcı ooooo yaşanmaz ben bizim için para biriktiryorum diyor ama sen bizim düzenimizi kur ondan sonra biriktir ben ne anladım bu işten diyorum yeni evliyiz -gecen sene yatırımlık bisey aldı abisinin üstüne aldı evlilik içinde edinilmiş mal olmasın diye - ondan benim bir beklentim yok ama en azından düzenimi sağlam kursun birikimi kendi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?