2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim 03.06 sırasında kız bebek olarak güncelleyebilirsin

Şu an bu iki isim arasında gidip geliyoruz. Hiç de tanıdığım yok çevremde çok çektiklerinizden arada söyleyin yanlışlıkla koymayalım

Kimin ismini kpydunuz kp ben koymuycam mı dedi
Kimsenin ismi diğil gebe kalmadan önce TV duyduk bu ismi dedik oğlumuz olursa koyarız manasına baktık dedik tamam çok güzel.Kp sever her kesin işine karışmaya mesela ilk uğursuz gebeliğimde hemen isim işine karıştı bizde kala kaldık şimdi ama buna izin vermedik

Cansu,teşekkür ederim zaten ben normal doğum istiyorum sezeryan hiç düşünmüyorum.Umarım her şey istediğimiz gibi ilerler,süreci gönlümüzce tamamlarız her birimiz

Çok güzel isim gerçekten de kp kendi sırasını savdı isim koydu çocuklarına

Ben senin ilk dogumum oldugunu ve pat diye anlatılan bir hikayeden korktuğunu düşünerek destek mesaji yazmak istemiştim o kadar üst üste korku mesajı yazmış ki herkes bu kadar en hassas olduğumuz dönemde birde bunun stresine girilmesin demek istedim sen biraz agresif okumussun mesajımı isteyen istediği gibi doğum yapar ne beni ne seni ilgilendirir seninde yaptığın gibi fikrimi paylaşıyorum

Alışverişe ne zaman başlıcaksınız kızlar ? Şimdi erken mi olur ?
Ben tercihen 5. Ayı beklicem inşallah, ilk gebeliğimde çok erken başlamıştım sonu hüzün bitince travma oldu bende bana kalsa çocuklar doğunca hallederim de işte aileler başlar alın diye ama ben 5. Ayı beklemek istiyorum Allahım nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…