2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok tabi canım ağrı tabi yok yoksa dediğin gibi kimse ikincini yapmazdı..ben hiçbir yerde hiçbir şey okumuyorum korkanlarada tavsiyem kesinlikle okumayın benim için ondan önemli doğum yapılan hastanenin durumu mesela ben doktoruma gidiyorum ama doğum konusunda hiç konuşmadım ne kadar güvenilir gitdiğim hastaneye hem enfeksiyon kapmamak için her konuda özel olsa bile her türlü olaylar duyuyoruz Allah korusun bir tek bunu düşünüyorum

Aziz olucak Allahın izniyle ikimizde çok beğendik bu ismiİyi söyledin valla sonuçta her kes kendi çocuğuna zamanında istediği ismi koymuş
Birde iki isim koyuyolar bir kv babasının adı bir kayınpederin isimler güzel ama, ilk evladım ben koymak isterim sonuçta ismi çok güzel söylemesi çok güzel adı ile yaşasın inşallah

Birde iki isim koyuyolar bir kv babasının adı bir kayınpederin isimler güzel ama, ilk evladım ben koymak isterim sonuçta ismi çok güzel söylemesi çok güzel adı ile yaşasın inşallah
Amin canımİsim konusunda eşimle çok şükür aynı fikirdeyiz mesela bende nedense iki isim koyulmasını istemedim o da öyle dedi hiç gerek yok dedi.Biz kız isimde resmen çok zorlanmıştık

Evet her anestezi yönetemi öncesi muayene yapılıyor uygunluk için uyuşmama spinal anetezi dediğimiz omurilikten verilen anestezik madde yönteminde olabiliyor bir ihtimal uyuşmama ama ben hiçç denk gelmedim zaten uyuşup uyuşmadığınızı anlamak için ameliyathanede sedyeyle önce yatırıyorlar üstünüz örtülüyken kadın doğum uzmanı geliyor ayağınızı ya da karnınızı ellerinle cımbız gibi bir ameliyathane aleti var sıkıştırıyor ki test ediyor uyuşmuş mu diye ama size o anı söylemiyor normal konuşuyor siz tepki vermezseniz kesim işlemi başlıyor :)

Amin canımİsim konusunda eşimle çok şükür aynı fikirdeyiz mesela bende nedense iki isim koyulmasını istemedim o da öyle dedi hiç gerek yok dedi.Biz kız isimde resmen çok zorlanmıştık
Ne güzel canım benim ki şuan tam bir kaos, biz kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı. Eşim daha bakıyor düşündüğümüz bir kaç isim var ama netleşmedi daha bana kalırsa ben Arden Ege koyacaktım

Ayaza da soğuk olur yaramaz olur dıyolar aslında ayaz istiyorum ama sırf bıkac kısı çevremde ayaz isimli bebekler soğuğu çekiyor çok hasta oluyor dediği için kararsızım
Onu hiç bilmiyoruz kuzum. Ama Efe, Ege, baran, yağız bunlar fena yaramaz oluyor

Kızlar günaydın sizce ayaz ismi mi daha güzel yoksa ege mi cok kararsızım?
Egeler sıcak ama çok afacan oluyorlar, Ege adlı öğrencilerimden çok çektim Ayaz da bana soğukluk enerjisi veriyor Ayaz adlı öğrencim olmadı gerçi ama enerji olarak öyle hissettiriyor Kuzey ismi gibi. Kuzey adlı öğrencim de vardı çok soğuk ve mesafeliydi aynı Kuzey kutbu gibi

Yağmurlar ve denizler nasıl oluyor
yağmur diye öğrencim olmadı kuzum hiç. Denizler böyle muzip ama akıllı tatlı. Yaramaz değil de böyle muziplikleri oluyor. Severim deniz isimli öğrencilerimin hepsini öğretmen olunca insan hemen öğrencilerini düşünüyor isim olarak. Daha çocuğum yokken bile söylerdim eşime. Zaten eşim de öğretmen o yüzden biz çok çektiklerimizin adını düşünmedik bile

Genelde eşler öyle düşünürler ama aslında düşündükleride yokArden hiç duymadım manası neki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…