İsmiyle yaşasınAziz olucak Allahın izniyle ikimizde çok beğendik bu ismiİyi söyledin valla sonuçta her kes kendi çocuğuna zamanında istediği ismi koymuş
Öğretmen konuşuyor, Ege’ler yaramaz olurKızlar günaydın sizce ayaz ismi mi daha güzel yoksa ege mi cok kararsızım?
Yok tabi canım ağrı tabi yokYok zaten gerçekten ağrı yok ben kendime güldüm, ben hissediyorum falan diyordum ordakilere halbuki uyuşmuş gitmiş her yerim
Asla korkmayın ben kendime zulmettim bu konuda ikincide yapmam. Zaten hemen girip çıkıyorsunuz başınızda kim varsa onla sohbet edin ne kadar kasmışım diyorum kendime şimdi. O kadar güzel uyuşuyor ki vücut odada bile kaç saat sonra hissediliyor. Zor bi şey olsa kimse ikinciyi yapmazdı zaten.
Happy mom uygulaması kullanan varsa oranın forumunu da okumamayı tavsiye ediyorum. Beni en çok onlar etkilemişti
Amin Allah canımİsmiyle yaşasınanne baba hariç kimse koymamalı ismi bence
Ayaz bana göre..o isimde aklımdaydı hepKızlar günaydın sizce ayaz ismi mi daha güzel yoksa ege mi cok kararsızım?
Birde iki isim koyuyolar bir kv babasının adı bir kayınpederin isimler güzel ama, ilk evladım ben koymak isterim sonuçta ismi çok güzel söylemesi çok güzel adı ile yaşasın inşallahAziz olucak Allahın izniyle ikimizde çok beğendik bu ismiİyi söyledin valla sonuçta her kes kendi çocuğuna zamanında istediği ismi koymuş
Ayaza da soğuk olur yaramaz olur dıyolar aslında ayaz istiyorum ama sırf bıkac kısı çevremde ayaz isimli bebekler soğuğu çekiyor çok hasta oluyor dediği için kararsızımÖğretmen konuşuyor, Ege’ler yaramaz olur
Az kaldı inşallahİnşallah canım inşallah, iki hafta daha sadece WC ye kalkıyorum şimdilik iki hafta sonra kontrol
Amin canımBirde iki isim koyuyolar bir kv babasının adı bir kayınpederin isimler güzel ama, ilk evladım ben koymak isterim sonuçta ismi çok güzel söylemesi çok güzel adı ile yaşasın inşallah
Evet her anestezi yönetemi öncesi muayene yapılıyor uygunluk için uyuşmama spinal anetezi dediğimiz omurilikten verilen anestezik madde yönteminde olabiliyor bir ihtimal uyuşmama ama ben hiçç denk gelmedim zaten uyuşup uyuşmadığınızı anlamak için ameliyathanede sedyeyle önce yatırıyorlar üstünüz örtülüyken kadın doğum uzmanı geliyor ayağınızı ya da karnınızı ellerinle cımbız gibi bir ameliyathane aleti var sıkıştırıyor ki test ediyor uyuşmuş mu diye ama size o anı söylemiyor normal konuşuyor siz tepki vermezseniz kesim işlemi başlıyor :)Ay biraz rahatladım o zaman yaEpidural ya da spinal anestezi için de önden aynı şekilde bir test yapılıyor mu?Bir de spinal ya da epidural anestezide uyuşmama sorunsalı var mı gerçek mi?Uyuşmazsa genele mi alınıyor?
Teşekkür ederim ayaz soğuku çeker bebek hep hasta olur dıyolar o yuzden kararsız kaldımAyaz bana göre..o isimde aklımdaydı hep
Ne güzel canım benim ki şuan tam bir kaos, biz kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı. Eşim daha bakıyor düşündüğümüz bir kaç isim var ama netleşmedi daha bana kalırsa ben Arden Ege koyacaktımAmin canımİsim konusunda eşimle çok şükür aynı fikirdeyiz mesela bende nedense iki isim koyulmasını istemedim o da öyle dedi hiç gerek yok dedi.Biz kız isimde resmen çok zorlanmıştık
Onu hiç bilmiyoruz kuzum. Ama Efe, Ege, baran, yağız bunlar fena yaramaz oluyorAyaza da soğuk olur yaramaz olur dıyolar aslında ayaz istiyorum ama sırf bıkac kısı çevremde ayaz isimli bebekler soğuğu çekiyor çok hasta oluyor dediği için kararsızım
Egeler sıcak ama çok afacan oluyorlar, Ege adlı öğrencilerimden çok çektimKızlar günaydın sizce ayaz ismi mi daha güzel yoksa ege mi cok kararsızım?
Biz Arden koyacağız kuzumNe güzel canım benim ki şuan tam bir kaos, biz kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı. Eşim daha bakıyor düşündüğümüz bir kaç isim var ama netleşmedi daha bana kalırsa ben Arden Ege koyacaktım
Yağmurlar ve denizler nasıl oluyorÖğretmen konuşuyor, Ege’ler yaramaz olur
Kim sana bunu demişTeşekkür ederim ayaz soğuku çeker bebek hep hasta olur dıyolar o yuzden kararsız kaldım
yağmur diye öğrencim olmadı kuzum hiç. Denizler böyle muzip ama akıllı tatlı. Yaramaz değil de böyle muziplikleri oluyor. Severim deniz isimli öğrencilerimin hepsiniYağmurlar ve denizler nasıl oluyor
Genelde eşler öyle düşünürler ama aslında düşündükleride yokNe güzel canım benim ki şuan tam bir kaos, biz kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı. Eşim daha bakıyor düşündüğümüz bir kaç isim var ama netleşmedi daha bana kalırsa ben Arden Ege koyacaktım
Işıl Işıl olan parlayan, yüce, azimli demek kuzumGenelde eşler öyle düşünürler ama aslında düşündükleride yokArden hiç duymadım manası neki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?