2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yani evet şuan

Yani evet şuan küçük eve sığmanız çok çok zor .. ama birikiminize de bağlı açıkçası. Ev alacak bir birikiminiz olduğu halde o köşede duruyorsa ne anladım ben o birikimden. Bazı şeyler öncelikle sırasına göre yapılır çünkü. Ailemize katılacak yeni bir ferdin doğumunu da düşünürsek önceliğim evet sığabileceğim bir ev olmalı bence de .

Sağol canım rahatladımAynen kafaya takmadan bekleyek en iyisi

Aaa çok ayıp inanılmaz bence delil oluştur abisinin üzerine bilerek aldığını ama o evi kocanın aldığını yazıya dök. Mesaj yaz, kredi ödüyorsa onları öğren hangi banka vs. Gün gelir işine yarar. Bence en güzeli mesajla kavga çıkarıp delil oluşturmak. Sen ev aldın abinin üzerine yaptın ben sana çocuk veriyorum o evi satıp bize 2+1 alabilirsin gibisinden. Bana doğum hediyesi ne alacaksın diye şimdiden tuttur :) Bence kesinlikle sen büyük eve geçmek istemekte haklısın zaten o da bebek doğunca gidecek salonda yatacak sonra kendi de rahatsız olacak. Annen gelsin kalsın sizde daha bebek gelmeden bakalım ne oluyor. Eğer laf ederse de evlilikte kusurlu olur yine. Kv ara ara geldiğinde iyi davranmak gerekiyor. Siz nerede yaşıyorsunuz?

Kizlaaaarr bana doktorum demir ilacı vermişti içinde B12, folik asit vs de var ama benim kullandığımda bana çok mide bulantısı yaptı halsizlik yaptı ve kabızlık bende bıraktım. Ama kontrolüme de 2 hafta var acaba beklesem mi gitsem mi doktora yarın onu bilemedim yaaaa 2 hafta da uzun yani içmesem belki bir şey olur

Arkadaşlar merhaba bende mart annesiyim ara ara girip okuyabiliyorum 2 çocuğum var bide çalışıyorum çok vaktim olmuyo kısmet olursa 3. Çocuğum ultrason resmini atsam tahminde bulunabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum herkese

Eklentiler

• IMG_20230909_204930.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…