2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım demirine bakılıp mı verildi? Bana 12. hafta başlattı doktor hiçbir değerime bakmadan ve o gün muayeneyi 2 dk bile tutmadı ben de soğudum doktorumu değiştirdim. Neyse değerime bakıldıktan sonra demire şu an ihtiyaç duyulmadığı sonraki ay tekrar test vermem gerektiğini söyledi yeni doktor. Ben perişan olmuştum o demir ilacından sonra zaten ihtiyacım yokmuş boşuna çile çektim

Canım demirim 110, ferritin 36 şu anlık ben tahlil yaptırmıştım

Hanımlar, hamile kilodu kullanmaya başladınız mı ? Ben daha başlamadım ama almayı düşünüyorum, şu anlık bol olan iç çamaşırlarim var ama göbek altı yani dar değil sorun olmsz dimi

evet cinsiyetler tamamlanırken çok merak ettim çin takvimi tutan var mı ölüyorum merakımdan ya ne çıkacak diye
Benimki tuttu. :). Ayrıca kese ilk soldaysa kız demişlerdi o da tuttu. Yüzüm çok sivilcelendi , o da tuttu :) ekşi tuzlu acı şeyleri daha çok yiyesim geliyor o da tuttu :)

Kızlar bn bugun internetten nioli yağı ve kot pantolonlar için ek bi parça var lastikten. Pantolonun fermuarını açık bırakıp o parcayı ilikliyorsunuz illakı görmüşsünüzdur adını tam bılmıyorum sipars ettım
İdrar yolu enf. İçin 15 gün kuru beyaz dut kurusu yaptım fayda ettıgını dusunmuyorum
Nioli yağını bayaa yorumlarını okudum, akıntıya, kokuya, kasınmaya...
Denicem bakalım
Sizede yazarım faydasını gorursem

Hanımlar, hamile kilodu kullanmaya başladınız mı ? Ben daha başlamadım ama almayı düşünüyorum, şu anlık bol olan iç çamaşırlarim var ama göbek altı yani dar değil sorun olmsz dimi
Ben başladım çünkü bol iç camaşırlarım yoktu ondan beni çok sıkıyordu..ama sende dar diğilse giyine bilirsin

Benimki tuttu. :). Ayrıca kese ilk soldaysa kız demişlerdi o da tuttu. Yüzüm çok sivilcelendi , o da tuttu :) ekşi tuzlu acı şeyleri daha çok yiyesim geliyor o da tuttu :)
Ekşi tuzlu yiyorum hep tatlıdan uzak kaldım ama sonuç erkek

Kuzum bana o parçanın linkini atar mısın özelden? Ben de az önce tüm kotları kaldırdım üzerine mesajı görünce hemen yazayım dedim

Pantolon için evet bende gördüm ama nedense sandımki rahat edemicem açık fermuarla ondan etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…