Tabiki ilk başlarda adet olacakmış gibi kasık ağrısı oldu sadece sonra ara ara hissettiren ağrılar oldu bu arada ben doğum yaptığım sabah başka bir doktora gitmiştim daha bebek yerleşmemiş doğumun 2 hafta sonra olur deyince ben sandım ki yerleşme ağrısı böyle bişey sonra ben hep yürüyüş yaptım bir sürü işim vardı zaten bankaya gittim markete gittim falan filan derken akşam artık dayanılmaz derecede hissettirince bir gariplik var dedim ve hastaneye gittik sonrası daha da komik doktor bana 5 cm acılman var yatman gerek dedi ben dedim dayanamıyorum ama çok arttı dedim bir duş alayım bari rahatlatır filan belki dedim izin vermedi bende imza attım çıktım hastaneden eve yürüdüm bir deli cesareti işte evin önünde suyum geldi tekrar hastaneye geldik sonra hemen dogum salonuna aldılar damaryolu açıldı derken tam açık dediler sonra çok geçmedi doğdu işte bende anlamadım valla çok şaşırtıcıydı ilk olunca insan bilmiyor işte tabiki son anları gerçekten zordu ama ne dedilerse yaptım ıkın dediler nefes al dediler yaptım ve devlette doğum yaptım ebe ile doğum yaptım doktor bile yoktu doğum yaparken öyle hızlıydı
çok şükür bambaşka bir duygu doğar doğmaz kucağıma da verdiler sonrada yanımda iken tarttılar aşılarını yaptılar çok geçmeden yarım saat içinde de ilk emzirmemde oldu hemen sütüm gelmişti hepsi rüya gibiydi çok şükür umarım ikincide böyle olur