2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah, doktorun daha 2 hafta var demesi belki daha iyi olmuştur. Bebeğin geldiğini bilmeyince stres oluşmamıştır kaçıncı haftada doğdu canım

Evet geleceğini düşünmemiştim . 37+4 tü doğduğunda
Normal doğuma göre erken bile olmuş çok güzel genelde normali 40. Haftayı bulur ilk çocukta diyorlar ben de böyle istiyorum 37-38 hafta gibi açılmam olsun bebek de hem öyle 4 kiloyu falan aşmamış olur o dönem. Hiç kesi,dikiş atılmadan çat diye hayalimdeki doğum

Son dakikalarda yoruldum tam ıkınamadım o yüzden kücükte olsa kesi oldu dikişimde oldu ama sağlıkla doğdu ya gerisi hiç önemli değil mesela bu ikinciler ilke göre erken olur diyorlar benim ilk doğumum zaten baya erken oldu kendiliğinden inşallah bu da aynı zamanlarda olur çok erken olmasındn korkarım açıkcası

37+0 dan sonrası normal galiba. İnşallah yine önceki gibi rahat ve zamanında olur canım

canım bugün tartışmasını yaşadık annenin evine git dedi kendi eşyalarını aldı annesinin evine gitti :)) istedğini protokole yaz avukatlarım değerlendirirler dedi :)) aldırsam aldırmalık haftayı geçtim tabiki sadece bu sorunlar bir sebep asla değil ama kızlar siz böyle kaynananız biseyler aldı etti karıştı diye şikayet ediyorsunuz ya ben de inanılmaz yalnızım merhaba sanki parayla gibi eşim de öyle inanılmaz soğuk insanlar onlar aslnda hiç yoklar benim tekil bir hayatım var bana da karısmazlar nerdeyim vs giderim 1 ay gelmesem nerdesin diye sormazlar tabiki 1 tl paraları da bana gecmedi :)

Ben 12. Haftada 2li tarama için gittiğimde Doktorum tecrübesine dayanarak %97 erkek dedi.Daha sonrasında Nipt yaptırdığım için orada da doğrulandı erkek olduğu
yaaaa 12.haftamda gdcem bence inşallah görür sende sağlıkla al kucağına yakışıklıyııı

Çalışıyor musun kuzum? Aman kaynanalar uzak olsun da eşin neden böyle yapıyor. Çocuk istiyor muydunuz peki eğer özel değilse.

Çok haklısın. Niye aldırasın ki ayrıca bebeğini canım, ben boşanma avukatıyım sen de ona de ki benim avukatlarım sana ulaşırlar :) korkutalım istersen biraz :) ki o noktaya geleceğini sanmıyorum. Yine de sen geri dur o hatasını anlar gelir gelmezse de annen var yanında, böyle soğuk insandan daha çok yardımı dokunur. Biraz akıllanır bebek doğana kadar umarım. Bebeği görünce iyice yumuşar zaten. O saate kadar da sen maddi destek iste göndersin göndermezse aleyhe delil olur.

Kızlar devlette bebeğinin cinsiyetini erken öğrenen var mı? Devlette geç söylüyorlarmış sanırım
Bilgim yok bu konuda canım, ama kardeşime devlette kız demişlerdi oğlu oldu doktordan doktora değişir bence iyi bir doktora denk gelirsen erken zamanda da öğrenebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…