2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
evet cinsiyetler tamamlanırken çok merak ettim çin takvimi tutan var mı ölüyorum merakımdan ya ne çıkacak diye
Benim tüp bebek olduğu için çin takvimi doğru olmuyor ama ben yine de baktım kız çıkmıştı, ekşi yeme mevzusunda da canım sürekli ekşi şeyler istedi sarma gibi, turşu gibi, özellikle siyah zeytin çok canım istedi hala da öyle bu da kıza işaret, güzelleşme konusuna gelince çevremdekiler çok güzelleştin vs diyorlardı buna göre de erkek olması gerekiyordu bu hariç tuttu kızım oluyor

ay siyah zeytin bende çok istiyorum ve yiyorum

Kızlar benim hikayemde çok uzun ama kısaca ilk gebeliğimde bende hastaneye gittiğimden 1 saat sonra doğdu oğlum o kadar hızlı gelişti ki herşey hiçbişey anlamadım sadece dua ettim akışın bıraktım ne dedilerse yaptım

Evet evde sancılar geliyordu artık iyice artınca kalktık hastaneye gittik ebem dedi ki biraz daha beklesem evde doğuracakmışsın
Ay gerçekten çok iyi ya!Heyecanlanıyorum böyle hikayeler duydukçaSancılar nasıl oluyor peki yani ben adet olduğumda ilk gün sancım oluyor baya onun gibi mi acaba doğum sancısı da çok merak ediyorum ya

Ay gerçekten çok iyi ya!Heyecanlanıyorum böyle hikayeler duydukçaSancılar nasıl oluyor peki yani ben adet olduğumda ilk gün sancım oluyor baya onun gibi mi acaba doğum sancısı da çok merak ediyorum ya
Tabiki ilk başlarda adet olacakmış gibi kasık ağrısı oldu sadece sonra ara ara hissettiren ağrılar oldu bu arada ben doğum yaptığım sabah başka bir doktora gitmiştim daha bebek yerleşmemiş doğumun 2 hafta sonra olur deyince ben sandım ki yerleşme ağrısı böyle bişey sonra ben hep yürüyüş yaptım bir sürü işim vardı zaten bankaya gittim markete gittim falan filan derken akşam artık dayanılmaz derecede hissettirince bir gariplik var dedim ve hastaneye gittik sonrası daha da komik doktor bana 5 cm acılman var yatman gerek dedi ben dedim dayanamıyorum ama çok arttı dedim bir duş alayım bari rahatlatır filan belki dedim izin vermedi bende imza attım çıktım hastaneden eve yürüdüm bir deli cesareti işte evin önünde suyum geldi tekrar hastaneye geldik sonra hemen dogum salonuna aldılar damaryolu açıldı derken tam açık dediler sonra çok geçmedi doğdu işte bende anlamadım valla çok şaşırtıcıydı ilk olunca insan bilmiyor işte tabiki son anları gerçekten zordu ama ne dedilerse yaptım ıkın dediler nefes al dediler yaptım ve devlette doğum yaptım ebe ile doğum yaptım doktor bile yoktu doğum yaparken öyle hızlıydı çok şükür bambaşka bir duygu doğar doğmaz kucağıma da verdiler sonrada yanımda iken tarttılar aşılarını yaptılar çok geçmeden yarım saat içinde de ilk emzirmemde oldu hemen sütüm gelmişti hepsi rüya gibiydi çok şükür umarım ikincide böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…