• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
aynı zamanlarda öğrenirz hemen hemen🥺🥺🥺
ben 11. haftamda yani haftaya gidicem ikili taramaya yurtdışı seyahatim olduğu için doktorum gitmeden yapalım dedi muhtemelen 11. haftamda söylemez tahminde de bulunmaz 🥹 ben artık size atarım fotoğrafını beraber bakarız napalım O Oylesinwbirisii

ben 11. haftamda yani haftaya gidicem ikili taramaya yurtdışı seyahatim olduğu için doktorum gitmeden yapalım dedi muhtemelen 11. haftamda söylemez tahminde de bulunmaz 🥹 ben artık size atarım fotoğrafını beraber bakarız napalım O Oylesinwbirisii
ay evet öyle yaparız zaten az çok tshmin ediliyor yağısından duruşundan

yok canım ilk bebek ben 40 eşim 43 yaşında ama abiler 55 onların çocukları 20 üstü dağılmasın istiyorlar para benden çocuk riskli

kızlae hakkınıza giriyorum çok özür dilerim burası bir derdim var olarak ayrılan platform değil umarım hepiniz güzel gebelikler gecirirsiniz ama ben prof doktor kızıyım kendim avukatım tabiki bunlar önemsiz şeyler sadece title ama hayat çok acımasız sonlandırmanın bir yolunu bulmam gerekiyor

hepinizi sevgiyle öpüyorum lütfen hakkınızı helal edin
Canım şimdi girebildim, asla sana akıl vermek haddime değil ama çok çok düşün, sonra bu kararı ver. Çok üzüldüm inan ki. :( yani sana bu zamanlarında bunu yaşatan adam pes diyorum. Yazıklar olsun. Lütfen kendini üzme Allah elbet bir kapı açar.

Yakınız bizdee bende yarın 10+3 oluyorum 😊

yok canım ilk bebek ben 40 eşim 43 yaşında ama abiler 55 onların çocukları 20 üstü dağılmasın istiyorlar para benden çocuk riskli

kızlae hakkınıza giriyorum çok özür dilerim burası bir derdim var olarak ayrılan platform değil umarım hepiniz güzel gebelikler gecirirsiniz ama ben prof doktor kızıyım kendim avukatım tabiki bunlar önemsiz şeyler sadece title ama hayat çok acımasız sonlandırmanın bir yolunu bulmam gerekiyor

hepinizi sevgiyle öpüyorum lütfen hakkınızı helal edin
çok iyi düşünüp karar vermelisin, ilerde pişman olmamak için. Çok üzüldüm, inşallah ortak bir karara varırsınız.

Back
X