- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ama benimkide devlet...söylemeyebiliyorlar 16ya kadarIkili taramada soyler belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benimkide devlet...söylemeyebiliyorlar 16ya kadarIkili taramada soyler belki
İkili taramada %50 diyorIkili taramada soyler belki
Dr gore degisiyor aslinda iyi bi dr gelirse tahmin edebilirama benimkide devlet...söylemeyebiliyorlar 16ya kadar
Benimki hix bisey soylemedi resmen beni kovdu zaten cok agresiftiİkili taramada %50 diyor![]()
aynı zamanlarda öğrenirz hemen hemenbiz aynıymışız bende 10+4![]()
baska doktors git artık ne kadar gıcık doktorlar var ys benim doktorum iyi çok şükür slcşsşeşBenimki hix bisey soylemedi resmen beni kovdu zaten cok agresifti
ay desene senin gecikti dur sana mesaj atcam sana da tahmin ettiriymCogu kisi ikili taramada ögrenmis
%50 demesi de hiçbir şey dememek aslında ama kovması vs çok kötü lütfen şikayet edinBenimki hix bisey soylemedi resmen beni kovdu zaten cok agresifti
ay evet öyle yaparız zaten az çok tshmin ediliyor yağısından duruşundanaynı zamanlarda öğrenirz hemen hemen
ben 11. haftamda yani haftaya gidicem ikili taramaya yurtdışı seyahatim olduğu için doktorum gitmeden yapalım dedi muhtemelen 11. haftamda söylemez tahminde de bulunmazben artık size atarım fotoğrafını beraber bakarız napalım O Oylesinwbirisii
benim ki anlasana bile söylemez çok pimpirik bir doktor her şey net olacak ancak öyle söyler muhtemelen bana 16. haftada falan söylemek ister bende onu başka doktora giderim diye tehdit ederimay evet öyle yaparız zaten az çok tshmin ediliyor yağısından duruşundan
benimki de 16ya kadar söylemez gibi geliyor neyse son 6 hafta diyelimcbenim ki anlasana bile söylemez çok pimpirik bir doktor her şey net olacak ancak öyle söyler muhtemelen bana 16. haftada falan söylemek ister bende onu başka doktora giderim diye tehdit ederim![]()
Canım şimdi girebildim, asla sana akıl vermek haddime değil ama çok çok düşün, sonra bu kararı ver. Çok üzüldüm inan ki.yok canım ilk bebek ben 40 eşim 43 yaşında ama abiler 55 onların çocukları 20 üstü dağılmasın istiyorlar para benden çocuk riskli
kızlae hakkınıza giriyorum çok özür dilerim burası bir derdim var olarak ayrılan platform değil umarım hepiniz güzel gebelikler gecirirsiniz ama ben prof doktor kızıyım kendim avukatım tabiki bunlar önemsiz şeyler sadece title ama hayat çok acımasız sonlandırmanın bir yolunu bulmam gerekiyor
hepinizi sevgiyle öpüyorum lütfen hakkınızı helal edin
o zaman kızdır :) erkek cinsiyet daha erken belli oluyor, 11-12. haftalarda.Ben yarin 14 hafta olucam hala ögrenemedim cok merak ediyorum iki oglum avar buda kiz olsun istiyorum niye soylemiyolar her hafta gidiyorum dr![]()
Yakınız bizdee bende yarın 10+3 oluyorumaynı zamanlarda öğrenirz hemen hemen
ben 11. haftamda yani haftaya gidicem ikili taramaya yurtdışı seyahatim olduğu için doktorum gitmeden yapalım dedi muhtemelen 11. haftamda söylemez tahminde de bulunmazben artık size atarım fotoğrafını beraber bakarız napalım O Oylesinwbirisii
aaa bende herkes minimum 2-3 hafta önde diye biraz üzülüyordumYakınız bizdee bende yarın 10+3 oluyorum![]()
çok iyi düşünüp karar vermelisin, ilerde pişman olmamak için. Çok üzüldüm, inşallah ortak bir karara varırsınız.yok canım ilk bebek ben 40 eşim 43 yaşında ama abiler 55 onların çocukları 20 üstü dağılmasın istiyorlar para benden çocuk riskli
kızlae hakkınıza giriyorum çok özür dilerim burası bir derdim var olarak ayrılan platform değil umarım hepiniz güzel gebelikler gecirirsiniz ama ben prof doktor kızıyım kendim avukatım tabiki bunlar önemsiz şeyler sadece title ama hayat çok acımasız sonlandırmanın bir yolunu bulmam gerekiyor
hepinizi sevgiyle öpüyorum lütfen hakkınızı helal edin
Sen kaç haftalıksınaminnn...bu grupta cinsiyet en son ben öğrencem bu gidişle brn mi cok meraklıyım bilemedim![]()