Canım çıkar diyorlar inşallah gönlünden geçen nasip olsunilk gebelik kız ismiydi kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çıkar diyorlar inşallah gönlünden geçen nasip olsunilk gebelik kız ismiydi kuzum
amin inşallahCanım çıkar diyorlar inşallah gönlünden geçen nasip olsun![]()
Ah sorma bende de başladı mide ağrısı yanması,Yarına doktorum çağırmış randevum var en son 12 haftada görmüştüm o zaman bile şok oldum şimdi daha çok büyümüş olmalıbu arada artık uyumaya giderken yatakda midem ağrıyor çok az elma filan yiyorum öyle rahatlıyorum
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz içinyaaaa 12.haftamda gdcem bence inşallah görür sende sağlıkla al kucağına yakışıklıyııı![]()
Yanma yokta ama mide ağrısı başladı malesefAh sorma bende de başladı mide ağrısı yanması,
Genelde diyorlar gebelikte mide ağrıları oluyormuş bebek büyüdükce..Muz iyi geliyorda mideye ama hamilelikte yiyemiyorum sadece her gün sütle muz blenderden yaparak içiyorum..elma bana iyi geliyor her gece yatakda elma yanımdaÇok zor ilaçlar mı ağrıtıyor acaba ? Patates muz iyi geliyor elma ağrını daha arttırabilir.
Daha süt hiç içemedim bende bakayım yarın muzla sütü deneyeyim içebilecek miyim ? Benimde geceler oluyor midemin bir tarafıGenelde diyorlar gebelikte mide ağrıları oluyormuş bebek büyüdükce..Muz iyi geliyorda mideye ama hamilelikte yiyemiyorum sadece her gün sütle muz blenderden yaparak içiyorum..elma bana iyi geliyor her gece yatakda elma yanımda
Aslında bende 2 gündür başladım içmeye ilk haftalar içtim sonra bıraktım ben bide yoğurt yemediğim için ondan diyorum süt içeyim en azından.Bekarken çok ederdim süt muzla ben beğeniyorum mesela.Daha süt hiç içemedim bende bakayım yarın muzla sütü deneyeyim içebilecek miyim ? Benimde geceler oluyor midemin bir tarafı
Yoğurt yiyorum canım ama süt daha içmedim benim bulantılarım geçmiyor. 12+6 oldum ama geçmedi yediğim şeyler çok az kısıtlı. Ama bir deneyeyim öyle belki içerimAslında bende 2 gündür başladım içmeye ilk haftalar içtim sonra bıraktım ben bide yoğurt yemediğim için ondan diyorum süt içeyim en azından.Bekarken çok ederdim süt muzla ben beğeniyorum mesela.
Yoğurt aslında yiye bilirim sadece benim hemoglabinim sınırda çıktı gerçi doktor bir şey demedi iyi dedi ama ben baktım sınırda ondan yoğurt yemek istemiyorum.Tam bendede geçmeti canım mesela en çok ayakta çok dursam midem bulanıyor genelde ben dinleniyorum sanki dışarıya eczaneye doktora gitsem hemen bulanıyor anlamadım bende.İn şa Allah tez bir zamanda rahatlarızYoğurt yiyorum canım ama süt daha içmedim benim bulantılarım geçmiyor. 12+6 oldum ama geçmedi yediğim şeyler çok az kısıtlı. Ama bir deneyeyim öyle belki içerim
İnşallah canım en kısa zamanda rahatlarız. Hamile kaldığımda beri acıkma duyumu kaybettim midem bulanıyor öyle yiyorum birşeyler. Sürekli makarna yiyorum yoğurtlu makarna, peynirli makarnaYoğurt aslında yiye bilirim sadece benim hemoglabinim sınırda çıktı gerçi doktor bir şey demedi iyi dedi ama ben baktım sınırda ondan yoğurt yemek istemiyorum.Tam bendede geçmeti canım mesela en çok ayakta çok dursam midem bulanıyor genelde ben dinleniyorum sanki dışarıya eczaneye doktora gitsem hemen bulanıyor anlamadım bende.İn şa Allah tez bir zamanda rahatlarız
Gizem,kaçtı ilk haftalarda tansiyonun?Benim tansiyonum da düşük çıkıyor yaİnşallah canım en kısa zamanda rahatlarız. Hamile kaldığımda beri acıkma duyumu kaybettim midem bulanıyor öyle yiyorum birşeyler. Sürekli makarna yiyorum yoğurtlu makarna, peynirli makarnaen kısa zamanda bol acıkalım inşallah
bol bol dinlen canım, uzan ayakta kalma acaba tansiyonun da mı düşüyor ben sürekli ölçüyorum ilk haftalar çok düşüktü sonra daha iyi oldum
Canım 9a5 7ye6 doktor normal bu zamanlar böyle olması dedi. Bizi korkutan yüksek tansiyondur dedi şimdi 10a7 falan oluyor. İlk zamanlar kafamı kaldıramıyorum ama yani aslında şöyle diyeyim 5.hafta başladı 11ci haftaya kadar böyleydi bu hafta düzeldi tansiyonumGizem,kaçtı ilk haftalarda tansiyonun?Benim tansiyonum da düşük çıkıyor ya![]()
Ya benim de bu hafta düşük çıktı birkaç kere ama bu akşam iyiydi.Benim doktorum da normal demişti.Canım 9a5 7ye6 doktor normal bu zamanlar böyle olması dedi. Bizi korkutan yüksek tansiyondur dedi şimdi 10a7 falan oluyor. İlk zamanlar kafamı kaldıramıyorum ama yani aslında şöyle diyeyim 5.hafta başladı 11ci haftaya kadar böyleydi bu hafta düzeldi tansiyonum
Makarna çok az yedim ben mide bulantım şimdi çok olmasada iştahım çok diğil belkide makarna yesem bende kilo alırımİnşallah canım en kısa zamanda rahatlarız. Hamile kaldığımda beri acıkma duyumu kaybettim midem bulanıyor öyle yiyorum birşeyler. Sürekli makarna yiyorum yoğurtlu makarna, peynirli makarnaen kısa zamanda bol acıkalım inşallah
bol bol dinlen canım, uzan ayakta kalma acaba tansiyonun da mı düşüyor ben sürekli ölçüyorum ilk haftalar çok düşüktü sonra daha iyi oldum
Benimde söylemediler bugün 14+3 oldum doktor hala 16 haftadan önce kesin değil diyor , çarşamba kontrole gideceğim ikili test çıkmış olursa bakalım gene cinsiyet söylemez kesinBen yarin 14 hafta olucam hala ögrenemedim cok merak ediyorum iki oglum avar buda kiz olsun istiyorum niye soylemiyolar her hafta gidiyorum dr![]()
Aynen valla biz de klima açık uyuyoruz , öyle bir sıcak ki ben Muğla’dan katılıyorumYa orası neresi biz yanıyoruz hala burada sıcaktan bize de gönder o soğuktan biraz![]()
bende sizinle aynı durumdayımBenim hep oluyor. Bu şekilde uzayan yumurta akı gibi. Bazen de sarı renge dönüyor hafif. Doktora dedim fitil verdi 3 günlük. Geçmezse idrar kültürü alırız demişti. Fitil de 3 ay bitince kullanın yazıyor diye ben kullanmadım kaşıntı yanma yok diye. Bu hafta kullanıcam akıntı devam ediyor çünkü.