2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bnde bu hafta saçlara veda edıyorum
Bugun okula gttım
Herkes aa saçların uzamış çok guzel olmuş sakın kestırme falan dedi
Bi hürmet kekler, çaylar, kim ne yerse götürüyorum sınıfa gırdım kızın biri üzüm yiyor beslenmede, herseyden ağzıma atıyorum hep gozum kalıyo ayy noldu bna böyle çingene gbi

Bebek bahanemiz oldu bence hepimizin

kız benim iç karnım dar muhtemelen karnımda erken çıktı bide göbeğimden kilo almıyorum yağ yok muhtemelen sebebi bu olabilirr

kız benim iç karnım dar muhtemelen karnımda erken çıktı bide göbeğimden kilo almıyorum yağ yok muhtemelen sebebi bu olabilirr
O zaman olabilir genel de şubat grubunu okuyorum onlarda sertlik şişlik hissediyoruz diyorlar normal bir durum galiba bebeğin olduğu tarafta hissediyorlarmış o zaman sende hissediyorsun ayy heyecanlı

O zaman olabilir genel de şubat grubunu okuyorum onlarda sertlik şişlik hissediyoruz diyorlar normal bir durum galiba bebeğin olduğu tarafta hissediyorlarmış o zaman sende hissediyorsun ayy heyecanlı
şubat grubunun hissetmesi daha normal tabi onlar bizden erken ama belki ysnılıyorumdur ultrasonds görürüz artık

Vallaa ben en son 14+3te gittiim benim oğluş yine ultrasonda göstermedii fetal dna sonucu erkek olduğu öğrendim benn

Kizlar bebeginiz kipirdamaya başladimi ben sanki hissettim 14 haftaligim
Ben yaklışık 2 haftadır hissediyorum.İlk hamileliği olanlar belki anlamayabilir ama ikinci hamilelikte karın kasları biraz daha zayıflamış olduğu için 12-13 haftalarda hissedebiliyor.

Ve benim karnım baya çıktı kızlar.Göbek deliğimin hemen altında keseyi hissedebiliyorum.Zaten artık şu zamana kadarki büyüme hızının 3 katı büyüyecek.Sanırım en yüksek haftalılardanım.Sat 5 haziran ama 3-4 gün önde gidiyo.Aslında sezeryan olacağım için şubat ortası doğumumAma nedense şubat grubuna hiç girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…