Kızlar bnde bu hafta saçlara veda edıyorum
Bugun okula gttım
Herkes aa saçların uzamış çok guzel olmuş sakın kestırme falan dedi
Bi hürmet kekler, çaylar, kim ne yerse götürüyorum sınıfa gırdım kızın biri üzüm yiyor beslenmede, herseyden ağzıma atıyorum hep gozum kalıyo ayy noldu bna böyle çingene gbi
Kızlar bnde bu hafta saçlara veda edıyorum
Bugun okula gttım
Herkes aa saçların uzamış çok guzel olmuş sakın kestırme falan dedi
Bi hürmet kekler, çaylar, kim ne yerse götürüyorum sınıfa gırdım kızın biri üzüm yiyor beslenmede, herseyden ağzıma atıyorum hep gozum kalıyo ayy noldu bna böyle çingene gbi
Kız 10. Hafta da şişlik hissedilir mi bilemedim ben korkudan hiç bastırmıyorum doktor sağolsun dönsün diye geçen bastırdı dedim bunun başka bi yolu yok mu siz bastırdıkça benim içim gidiyor sen bi git yürü gel öksür dedi ben öksürmeye bile korktum benimkilerden biri kesin ortada ben bi pıt pot hissediyorum kimse beni dikkate almıyor
O zaman olabilir genel de şubat grubunu okuyorum onlarda sertlik şişlik hissediyoruz diyorlar normal bir durum galiba bebeğin olduğu tarafta hissediyorlarmış o zaman sende hissediyorsun ayy heyecanlı
O zaman olabilir genel de şubat grubunu okuyorum onlarda sertlik şişlik hissediyoruz diyorlar normal bir durum galiba bebeğin olduğu tarafta hissediyorlarmış o zaman sende hissediyorsun ayy heyecanlı
Erkeklerin direk belli oluyor ya hiç bidaha ki ay tekrar bakalım muhabbeti yok benim iki oglumdada hemen öğrendik hatta ikinci oğlum 11+1 de belli oldu ama bu minnaka 13+1 de perinatolog bile net bişey diyemedi %70 kız %30 yanılma payı birakiyorum dedi bekle şimdi 3 hafta daha
Ben yaklışık 2 haftadır hissediyorum.İlk hamileliği olanlar belki anlamayabilir ama ikinci hamilelikte karın kasları biraz daha zayıflamış olduğu için 12-13 haftalarda hissedebiliyor.
Ve benim karnım baya çıktı kızlar.Göbek deliğimin hemen altında keseyi hissedebiliyorum.Zaten artık şu zamana kadarki büyüme hızının 3 katı büyüyecek.Sanırım en yüksek haftalılardanım.Sat 5 haziran ama 3-4 gün önde gidiyo.Aslında sezeryan olacağım için şubat ortası doğumumAma nedense şubat grubuna hiç girmedim.