2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba benim 14+4 . Benimde 7 cm kist ve 4 cm myom var konum açısından bebeğe zararı yok dedi normal doğuma da engel değil dedi , ama kıymetli bebek işimizi şansa bırakmadan sezeryanla alırız hemde kist ve myom u da alırız demişti doktorum bakalım nasıl süreç ilerleyecek. Kıymetli bebek demesinin sebebi geçen sene kemo terapiler ağır tedaviler ile lenf kanserini yendim , bebiş sürpriz oldu

Ay benim de babaaannem deden orada otururdu çocukluğum orada geçti gizemmm. Karadeniz güveçi dedin canım çekti kızz bol köpüklü ayranıyla hep sıra olurdu bekler bekler dururduk
Benimde çocukluğum orda geçti ah ne güzeldi oralar. Aynen biliyor musun 13 haftada ilk defa canım birşey çekti oranın güveci evet çok sıra olurdu. Ne güzel zamanlarmış dimi

Aa pyle m

Aaa öyle mii ne guzell çifte mutluluk desene hem bebiş sağlıklı olduğunu öğreniyorsun hemde cinsiyet öyledir dimii erkek olduğunda pat diye söylüyorlar
Aynen öyle oldu canım doktor bana diyorki telefonda söyleyimmi cinsiyetini?diyorum tabi söyleyinbana dedi ne hiss ediyorsun bende dedim 2 defa rüyamda erkek çoçuğumun olduğunu gördümkadın şaşırdı dedi evet erkek

Arkadaşlar birsey soracağım. Şimdi dün eltim diyor ki 40 gün bebek anne dışarı çıkmaz. Sizce doğru mu ne düşünüyorsunuz ? İnşallah o zamanları bir görelim tabikide. Hiç birimiz çıkmadık sadece hasteneye kontrole gittik diyor. Evet onlar hiç çıkmıyor biliyorum ama böyle düşünmüyorum sizce ?

şubat grubunun hissetmesi daha normal tabi onlar bizden erken ama belki ysnılıyorumdur ultrasonds görürüz artık
Belli de olmaz her vücut Farklı ultrasonda evet siz daha iyi anlarsınız tutulan yerde en azından bebeğin nerede olduğunu

Benim de ikizlerin erken geleceğini düşünürsek şubat ama nedense buraya alıştım burada en başta başlayınca orayı da girip okuyorum tabi bizden öncekiler neler yaşıyor insan merak ediyor

Ben hiç beklemek istemiyorum kesinlikle ama annem 40 gün benimle olucak kesin izin vermicek biliyorum..kv bilmiyorum belki o da izin vermez..ondan bu konuda mecbur sabr Edib beklicem hiç bunun kavgasını yapamam

Çok geçmiş olsun. Allah bebeğinle beraber sana sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

Ben hiç beklemek istemiyorum kesinlikle ama annem 40 gün benimle olucak kesin izin vermicek biliyorum..kv bilmiyorum belki o da izin vermez..ondan bu konuda mecbur sabr Edib beklicem hiç bunun kavgasını yapamam
Ya bende aynı şekilde, ben zaten 5.haftadan beri yatıyorum. Belki daha da yatacağım. Bu kadar sıkıntının üstüne 40 gün birde evde beklemek. Gerçi zaten doğumlar mart ayına gelecek hava soğuk olacak ama. Yinede Nisan gibi güzel havalarda azıcık yürümek iyi gelecektir bizlere. Galiba benimde öyle olacak. Kayınvalidem eltilerim aynı sitedeyiz bende çıkamayacağım daha şimdide çünkü bu konular konuşuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…