Var öyle insanlar ya bilmiyorum bana tuhaf geliyor sanki ayrım yapıyormuş gibi bazıları birde çocuk büyüyünce anlatıyor ben seni istemedim erkek istedim kız oldun kız istiyorduk erkek oldun hep bilinç altına yerleşiyor ve ileride sorun çıkarıyor
Ve benim karnım baya çıktı kızlar.Göbek deliğimin hemen altında keseyi hissedebiliyorum.Zaten artık şu zamana kadarki büyüme hızının 3 katı büyüyecek.Sanırım en yüksek haftalılardanım.Sat 5 haziran ama 3-4 gün önde gidiyo.Aslında sezeryan olacağım için şubat ortası doğumumAma nedense şubat grubuna hiç girmedim.
bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxa
Yaa bunu ben de hissediyorum 8-9 uncu haftadan beri gece sağa çok yatarsam sağda sola yatarsam solda, özellikle sabah tuvaletimi yaptıktan sonra sırtüstü yatınca net hissediyorum karnımda top gibi, oh yalnız değilmişim
Yaa bunu ben de hissediyorum 8-9 uncu haftadan beri gece sağa çok yatarsam sağda sola yatarsam solda, özellikle sabah tuvaletimi yaptıktan sonra sırtüstü yatınca net hissediyorum karnımda top gibi, oh yalnız değilmişim
Ve benim karnım baya çıktı kızlar.Göbek deliğimin hemen altında keseyi hissedebiliyorum.Zaten artık şu zamana kadarki büyüme hızının 3 katı büyüyecek.Sanırım en yüksek haftalılardanım.Sat 5 haziran ama 3-4 gün önde gidiyo.Aslında sezeryan olacağım için şubat ortası doğumumAma nedense şubat grubuna hiç girmedim
unicornnrocinu
Oğlum sezeryanla doğmuştu çünkü.Bu bebeğimde sezeryan olacak mecburen.Benim ikinci hamileliğim bir oğlum var birde Allah izin verirse kızım olacak
Var öyle insanlar ya bilmiyorum bana tuhaf geliyor sanki ayrım yapıyormuş gibi bazıları birde çocuk büyüyünce anlatıyor ben seni istemedim erkek istedim kız oldun kız istiyorduk erkek oldun hep bilinç altına yerleşiyor ve ileride sorun çıkarıyor
ben 3 kızdab 3.yüm o kadar çok maruz kaldım ki buna...hassasım bu konuda. Annemle babam hiç böyle şeyler anlatmadı ama babaannem falan hep anlatırdı saçma şeyler. Aramızda babam da rn çok bana düşkün aslında garip gerçekten
Topum diye seviyorum ben onu Grupta kimse yazmayınca şaşırıyodum ben de, bir de benim miyomlarim varmış rahim daha büyüktür belki o yüzdendir diye düşündüm. Aranızda miyomu olan var mı bebeğe baskı falan yapar da sorun olur mu diye endişeliyim ben biraz, son ultrasonda bebek kadar bir miyom gorunuyo Doktorum kötü bisey söylemedi ama ben takıyorum
Aaa öyle mii ne guzell çifte mutluluk desene hem bebiş sağlıklı olduğunu öğreniyorsun hemde cinsiyet öyledir dimii erkek olduğunda pat diye söylüyorlar
Yaa gerçekten mi annesi naz yapıyor sana bunun acısını doğduğunda bol bol ısırarak çıkarırsın bizim ki gösteriyor nub çizgisi varya o dik olursa erkek düz olursa kız mış bizim ki dik değil düz çizginin minnacık üzerinde o yüzden bekleyelim dedi
Ve benim karnım baya çıktı kızlar.Göbek deliğimin hemen altında keseyi hissedebiliyorum.Zaten artık şu zamana kadarki büyüme hızının 3 katı büyüyecek.Sanırım en yüksek haftalılardanım.Sat 5 haziran ama 3-4 gün önde gidiyo.Aslında sezeryan olacağım için şubat ortası doğumumAma nedense şubat grubuna hiç girmedim.