2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oyyy düşünmek bile insanı mutlu ediyor dimi bir tane de kalın aşırım malum doğu onlar da el emeği olanlar çok pahalı. Annemlere yapmayın dedim ama kesinlikle
Ayy benim kvdem de yapalım dedi . Yok dedim . Şimdi her şey hazır. Hem öyle lahana gibi sarmak istemiyorum çocuğu

Aynen ben sanki ergenliğe döndüm. Lazerde giden tüylerim geri çıkmaya başladı bi de. Resmen ergenlik
Hirmonlar tavan yaptıysa demek ki artı kıllanma da oldu belirtiler aynı bakalım cinsiyet aynı olacak mı ben erkek hissediyorum başta sağlıklı olsun da hurafe mi değil mi öğreniriz

Ya aynı dert benim de aynen öyle oldu.Doktoruma sormayı da unuttum.Hamilelikte sakıncası var mı acaba lazer yaptırmanın sen sormuş muydun?
Bana da dışarda sakın yaptırma dedi evde kendi cihazım vardı onunla yapabilir miyim diye sordum onu genital bölge harici diğer bölgelerine kullanabilirsin demişti

5 haftada gideyim hemen zaman kaybetmeden inşallah bende sagsalim alırım kucağıma teşekkür ederim

Aynen ben sanki ergenliğe döndüm. Lazerde giden tüylerim geri çıkmaya başladı bi de. Resmen ergenlik
Yaa bende böyleyim. Hamile olduğumdan beri yüzümde sivilcem eksilmedi. Ama ben kız-erkek gibi değil de direkt hormonlardan gibi düşünmüştüm göbek çevresinde de tüylenme başladı . Kız diyebilir miyiz o zaman

Bana da dışarda sakın yaptırma dedi evde kendi cihazım vardı onunla yapabilir miyim diye sordum onu genital bölge harici diğer bölgelerine kullanabilirsin demişti
Benim de var evde cihaz ama yine de korkuyorum onunla da yapmaya attığı ışık bebeğe bişey yapar mı diye . Böyle idare edicem doğurana kadar. Napayım :)

ya ayıptır sorması göbekleriniz nasıl büyüyor acaba cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ben çok merak ediyorum bütün hurafeleri deniyorum üstümde
Benim sanki böyle genişlemesine gibi yani öyle top gibi durmuyor hatta yanlarım çıktı bayağı genişliyorum ben yaaa aslında bir kilo aldimm ama mesela alt taraftan pantolonlarim olmuyor, dün bizde eşimle kontorole gittiğimizde hep herkesi inceliyorum diyorum ki bu erkek bence ya da bu kız eşim diyor ki nerden anliyosun, o kadar çok okudum ki anlıyorum ama doğru mudur bilemem tabi

O zamandan hissetmişsin demekki erkek olacağını anneler hisseder. aminnn canım hepimiz sağlıkla zamanı geldiğinde kavuşalım evlatlarımıza hepsi sevgi dolu hayırlı evlatlar olsun inşalllahhh

Yok csnım tüylenmeye erkek diyorlarmış hurafelerde benim göbeğim de öyle oldu tüyler belirginleşti. Instagram'da hamile göbeklerini görüyorum çok pürüzsüz hep. Benimki asabımı bozuyor . gebelik sonrası hormonlar düzelince dökülmeler başlar deniyormuş :)

Hirmonlar tavan yaptıysa demek ki artı kıllanma da oldu belirtiler aynı bakalım cinsiyet aynı olacak mı ben erkek hissediyorum başta sağlıklı olsun da hurafe mi değil mi öğreniriz
Benim göbeğimde kıllanma oldu sarışınım ama tüylerim koyulaşmaya başladı ama kızım oluyor

Ayy inşallah eee tüylenmeye erkek , sivilcelenmeye kız diyorlarsa benim minnak ne o zaman yAaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…