2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim kalp atışı duymadan sonlaniyordu 6 haftada gelişimi yavasliyordu tam olarak pıhtılaşmadan mi emin değil doktorum önlem amaçlı vereceğini söylemişti
Canım benim arkadaşım da sana benzer durum yaşıyordu maalesef 3 düşüğü oldu bu şekilde çünkü erken kaybediyordu son gebeliğinde çift çizgiyi görür görmez doktora gitti ve hemen başlatıldı ona çok şükür oğlu kucağında

Benim yüzüm çok sivilcelendi ya minik minik alnım sivilce doldu. Kız bebek sivilcelendirir derlerdi . doğruymuş
ya ayıptır sorması göbekleriniz nasıl büyüyor acaba cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ben çok merak ediyorum bütün hurafeleri deniyorum üstümde

Benim yüzüm çok sivilcelendi ya minik minik alnım sivilce doldu. Kız bebek sivilcelendirir derlerdi . doğruymuş
Benim de senin gibi alnimda çok sivilce çıktı ergenligimde bu kadar sivilcem olmamistir

Ya kaç haftalıkken gösterir acaba bende merak içindeyim 12+1 de randevum var belki tahmin yapar diye düşünüyorum ama yine 1 ay sonra falan anca öğrenirim heralde benim doktorum ay ay çağırıyor beni
Ben arada başka doktorlara da gidiyordum sırf bu yüzden ve kendi doktorumdan değil de nöbetçi doktordan öğrendim cinsiyeti

Benim de kızım olacak ama sanki hayatımın en güzel olduğum dönemindeyim
Ne güzel ya hamilelik cidden bazılarını çok güzelleştiriyor. Bana dah hiç diyen olmadı güzelleşmişsin diye. 1 ay önce falan daha hamile olduğumu söylememiştim kuzenim yüzün çok solgun hasta mısın demişti

ben şimdi böyle söyledim ya yarın sivilceler basar yüzümü aman çok da önemli değil bebişe kavuşalım da sağlıkla alırız güzelliğimizi sonra da

Oy maşallahhh oğluşuna ya yerim onu nasıl mutlu oldum yorumlarına. Benim de çok içime sindi bu saatten sonra değiştirmeyeceğiz. babası da bende şimdiden ismiyle seviyoruz. ☺
Ayy bebisini şimdiden bende çok sevdim benim adım aslı o yüzden bizim oğlanın adı hamile değilken bile belliydi hatta test çubuğunda öğrendiğim gün keremden babasına diye yazı çıkarıp eşime supriz yapmistim daha cinsiyetin esamesi yok ortada ismiyle yaşasın inşallah annesii sağlıkla kucağınıza alın sevgi dolu bir çocuk olacak inşallah

ben şimdi böyle söyledim ya yarın sivilceler basar yüzümü aman çok da önemli değil bebişe kavuşalım da sağlıkla alırız güzelliğimizi sonra da
Maşallah canım nazar değmesin doğru söylüyorsun.bebeklerimiz iyi olsun da. Lohusalık bitsin yaparız cilt bakımlarımızı güzelce

Ona ben de dikkat ediyorum çevremde olan isimlerden olmasın bana kimseyi hatırlatmasın
Çocuk dediğim büyük adam yani küçük çocuklar olarak algılanmasın düzelteyim ama kaan ismini de hep çok sevmişimdir. Kısmet kerem de karar kıldık. erkek anneleri Kaan ismini düşünebilirsiniz
Kız isimleri olarakta Ada ve Beren isimlerini çok beğeniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…