Benim kalp atışı duymadan sonlaniyordu 6 haftada gelişimi yavasliyordu tam olarak pıhtılaşmadan mi emin değil doktorum önlem amaçlı vereceğini söylemişti
Canım benim arkadaşım da sana benzer durum yaşıyordu maalesef 3 düşüğü oldu bu şekilde çünkü erken kaybediyordu son gebeliğinde çift çizgiyi görür görmez doktora gitti ve hemen başlatıldı ona çok şükür oğlu kucağında
Ya kaç haftalıkken gösterir acaba bende merak içindeyim 12+1 de randevum var belki tahmin yapar diye düşünüyorum ama yine 1 ay sonra falan anca öğrenirim heralde benim doktorum ay ay çağırıyor beni
Ya kaç haftalıkken gösterir acaba bende merak içindeyim 12+1 de randevum var belki tahmin yapar diye düşünüyorum ama yine 1 ay sonra falan anca öğrenirim heralde benim doktorum ay ay çağırıyor beni
@cnsub merhabalar ben bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz nedenini de gruptaki arkadaşlar üzülmesin ya başıma gelirse diye düşünmesin diye söylesem daha iyi olacaktır
Ne güzel ya hamilelik cidden bazılarını çok güzelleştiriyor. Bana dah hiç diyen olmadı güzelleşmişsin diye. 1 ay önce falan daha hamile olduğumu söylememiştim kuzenim yüzün çok solgun hasta mısın demişti
Ne güzel ya hamilelik cidden bazılarını çok güzelleştiriyor. Bana dah hiç diyen olmadı güzelleşmişsin diye. 1 ay önce falan daha hamile olduğumu söylememiştim kuzenim yüzün çok solgun hasta mısın demişti
Oy maşallahhh oğluşuna ya yerim onu nasıl mutlu oldum yorumlarına. Benim de çok içime sindi bu saatten sonra değiştirmeyeceğiz. babası da bende şimdiden ismiyle seviyoruz. ☺
Ayy bebisini şimdiden bende çok sevdim benim adım aslı o yüzden bizim oğlanın adı hamile değilken bile belliydi hatta test çubuğunda öğrendiğim gün keremden babasına diye yazı çıkarıp eşime supriz yapmistim daha cinsiyetin esamesi yok ortada ismiyle yaşasın inşallah annesii sağlıkla kucağınıza alın sevgi dolu bir çocuk olacak inşallah
Çocuk dediğim büyük adam yani küçük çocuklar olarak algılanmasın düzelteyim ama kaan ismini de hep çok sevmişimdir. Kısmet kerem de karar kıldık. erkek anneleri Kaan ismini düşünebilirsiniz
Kız isimleri olarakta Ada ve Beren isimlerini çok beğeniyorum..