ben keseyi gördüğümde test yapılmamıştı bana aspirin iç bu sürede dedi. testim pozitif çıkınca da oksapar başladı ama başlayana kadar kalp sesini de duymuş olduk biz. siz yinede bence geç kalmadan gidin doktorunuza o daha iyi yönlendirir
Yaptırdım kuzum. Ense ve burun gayet iyi dedi. Kan verdim. Sonuç çıkınca haberleşeceğiz. Cumartesi gitmiştim doktora. Sonuçlar Ankara’ya gidiyormuş ondan hemen çıkmıyormuş
Merhabalar anneler aranızda oksapar kullananlara bı sorum olacak benim 2 dusugum var pıhtılaşma testinde pai heterozigot mthfr iki genimde heterozigot çıktı ve yine hamile kalirsam iğne vereceğini söyledi doktorum şükür yine hamileyim ama yeni daha pazar günü beyan 19 du size sorum ne zaman iğne kullanmaya başladınız doktora ne zaman gitmeliyim kese oluşunca gidim diye düşünüyorum
Ben 6. Haftada başladım pai 4g4g çıkmıştı aslında başka doktorlar vermemişti iğne çok yüksek bi deger yok kullanma demişti ama bu doktorum direk başlattı kayiplarim olduğu için ayrıca coraspirin de kullanıyorum
evet bi kaç kişiden de duymuştum bu şekilde ama bende yapmadı hiç. dediğim gibi bence ilk randevuya ne kadar erken giderseniz o kadar faydası var erken müdahale her zaman daha iyidir
Ayyy oglusumun adı erkek çocuğu için çok iyi bir karar adını kesinlikle taşıyor çok cömert eli açık ve çok duygusal tam bir anne aşığı koltukta uzanirim gider battaniye getirip üzerimi örter, kerem diye seslenirim bir kere bile noldu anne diye geri bagirmaz koşa koşa gelir yanıma efendim annecim der köy kız köyü dünyanın en güzel ismi
@cnsub merhabalar ben bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz nedenini de gruptaki arkadaşlar üzülmesin ya başıma gelirse diye düşünmesin diye söylesem daha iyi olacaktır
Ayyy oglusumun adı erkek çocuğu için çok iyi bir karar adını kesinlikle taşıyor çok cömert eli açık ve çok duygusal tam bir anne aşığı koltukta uzanirim gider battaniye getirip üzerimi örter, kerem diye seslenirim bir kere bile noldu anne diye geri bagirmaz koşa koşa gelir yanıma efendim annecim der köy kız köyü dünyanın en güzel ismi
Oy maşallahhh oğluşuna ya yerim onu nasıl mutlu oldum yorumlarına. Benim de çok içime sindi bu saatten sonra değiştirmeyeceğiz. babası da bende şimdiden ismiyle seviyoruz. ☺
Oyyy düşünmek bile insanı mutlu ediyor dimi bir tane de kalın aşırım malum doğu onlar da el emeği olanlar çok pahalı. Annemlere yapmayın dedim ama kesinlikle
@cnsub merhabalar ben bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz nedenini de gruptaki arkadaşlar üzülmesin ya başıma gelirse diye düşünmesin diye söylesem daha iyi olacaktır