2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
2. dusugumde coraspirin vermişti doktorum ve lekelenme yapmıştı hep o yüzden içmeye korkuyorum aspirini oksapar kanama alanı yapmıyor sanırım

Yaptırdım kuzum. Ense ve burun gayet iyi dedi. Kan verdim. Sonuç çıkınca haberleşeceğiz. Cumartesi gitmiştim doktora. Sonuçlar Ankara’ya gidiyormuş ondan hemen çıkmıyormuş
Anladım canım ilk gebelik olunca insan meraklı oluyor inşallah bi sorun sıkıntı çıkmaz bende pazartesi gidicem sanırım bana da yapıcak test

Ben 6. Haftada başladım pai 4g4g çıkmıştı aslında başka doktorlar vermemişti iğne çok yüksek bi deger yok kullanma demişti ama bu doktorum direk başlattı kayiplarim olduğu için ayrıca coraspirin de kullanıyorum

2. dusugumde coraspirin vermişti doktorum ve lekelenme yapmıştı hep o yüzden içmeye korkuyorum aspirini oksapar kanama alanı yapmıyor sanırım
evet bi kaç kişiden de duymuştum bu şekilde ama bende yapmadı hiç. dediğim gibi bence ilk randevuya ne kadar erken giderseniz o kadar faydası var erken müdahale her zaman daha iyidir

Kızlar oğlumuzun adına karar verdik. Kerem olacak. öğretmen annelerimiz keremler genelde nasıl oluyor yaramazlar mı?
Ayyy oglusumun adı erkek çocuğu için çok iyi bir karar adını kesinlikle taşıyor çok cömert eli açık ve çok duygusal tam bir anne aşığı koltukta uzanirim gider battaniye getirip üzerimi örter, kerem diye seslenirim bir kere bile noldu anne diye geri bagirmaz koşa koşa gelir yanıma efendim annecim der köy kız köyü dünyanın en güzel ismi

Oy maşallahhh oğluşuna ya yerim onu nasıl mutlu oldum yorumlarına. Benim de çok içime sindi bu saatten sonra değiştirmeyeceğiz. babası da bende şimdiden ismiyle seviyoruz. ☺

@cnsub merhabalar ben bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz nedenini de gruptaki arkadaşlar üzülmesin ya başıma gelirse diye düşünmesin diye söylesem daha iyi olacaktır
Başınız sağolsun canım. Rabbim en yakın zamanda tekrar sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…