2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bulantı-kusma yok, tüylenme bolca, sivilcelenme yok bakalım ne olacak
iş yerimdeki bir yöneticimin eşi geldi geçenlerde 10 yaşında kızı var şuan regl gecikmesi yaşamasam hamile olduğumu asla anlamazdım demişti bende 6. hafta ile 8. hafta arasında çok kötü oldum şimdi çok daha iyiyim

bende iştahsızlık ve çoğu yiyecekten tiksinme oldu baya 2 kilo vermiştim şimdi 1.5 kilosu geri geldi

Tesekkur ederim Benim gibi sağlıksız gebelik geçirip sağlıklı gebelik elde edenler varsa duymayı gerçekten çok isterim
İlk gebeliğiniz miydi? Tabiki bir çok sağlıksız gebeliğin ardından sağlıklı gebelikler geliyor. Ben 3 yıl önce doğal gebe kaldığımda 16. Haftasında kaybettim kalp durmasıyla ama kimse etkilenmesin çünkü o gebeliğimde 7. Haftadan yani öğrendiğim günden beri 16. Haftaya kadar bitmeyen bir kanama ama kanama öyle damla damla değil her gece acildeydim regli gibi 3-4 ped takıp acile zor gidiyordum yatağımı kaç kez yıkattım bilmiyorum kanama alanı bebekten daha büyüktü tüm doktorlar bırakın bu çocuk düşsün iğne ilaçla tutmayın engelli olur dediler biz dinlemedik insanın içi el vermiyor bırakmaya belki erkenden ilaçlarla müdahale etmeseydik daha erken sonlanırdı bu kadar canımız yanmazdı diye düşünüyorum çünkü rabbim hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü gerçekten vermiyor zaten ilk gebelikte çoğu gebelik kaybına genetik sorun olarak bakıyorlar bunu başka açıklaması yok maalesef bu durumu yaşayan binlerce kadın var sizi şuan çok iyi anlıyorum acınızı üzüntünüzü biliyorum insan geçmez bunun acısı diyor ben her gece Allahım bu acıyı yüreğimden al diye ağlardım insanın içi yanıyor çok iyi anlıyorum ama emin olun geçiyor bu da bir süreç her şey bir imtihan önemli olan siz. Siz bu süreci ne kadar sağlıklı atlatırsanız bir sonraki gebeliğiniz o kadar erken olur o kadar sağlıklı olur emin olun. Ben hep kendimi suçladım o süreci anlatamadım kimseyi dinlemedim ama en büyük tavsiyem sağlıklı bir gebelik istiyorsanız eskiyi unutup kendinize iyi bakın siz iyi olursanız dediğim gibi bundan sonraki gebeliğiniz de sağlıklı olur. Allahın izniyle en koda zamanda acınız dinsin en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun emin olun en önemlisi o olmaz demeyin benim başıma neden geldi demeyin başkasına neden olmuyor demeyin emin olun tüm samimiyetimle söylüyorum insan her şeyi düşünüyor o acıyla ama emin olun herkesin başına geliyor hatta daha da kötüsü geliyor ama insan en büyük acı kendisininki sanıyor her acı çok büyük kimyasalı boş gebeliği kucağına aldıktan sonraki kaybı hepsi çok büyük acılar ama bunların sonunda tabiki çok güzel gebelikler yine oluyor

Hanımlar ya yaklaşık bir buçuk ay önce falan belki daha az bilemiyorum da hazır patlıcan közü almıştım bimden ama hiç kullanmadım dolapta duruyordu, bugün yapayım dedim koku küflenme ve yok sadece biraz ekşi gibi geldi yada acaba tadı mi öyle oluyor ki, bozulmuş olabilir mi yedim biraz ama yoğurtla fark etmeden Binde de aylarca duruyor dışarıda sonuçta hemen bozulmaz herhalde, kapağını da hiç açmadim yeni açtım, son kullanma tarihi de 2024

Kendi mayhoş tadıdır bence ben hiç denemedim köz patlıcan konserve gibiyse bozulmaz muhtemelen

Canım o bozulmamıştır köz patlican konserve böyle acımsı bi değişik tadı oluyor tarif de edemiyorum o tadı yani bizim kendi köslediğimiz gibi değil bi lezzetsiz oluyor bana da öyle geliyor tadı artık almıyorum galiba konserve kurulurken içine sirke mi koyuyorlar ne ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…