2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ya bi de hata edip dar bi tayt giydim beli sıkıyor kessem mi acaba napsam korktum bişey olur mu 1-2 saatte gidene kadar eve? Yüksek bel o yüzden sıkan yeri göbeğin üstü ama tayt da dar yani öyle bol değil

Kızlar ya bi de hata edip dar bi tayt giydim beli sıkıyor kessem mi acaba napsam korktum bişey olur mu 1-2 saatte gidene kadar eve? Yüksek bel o yüzden sıkan yeri göbeğin üstü ama tayt da dar yani öyle bol değil
Sanmıyorum bir şey olacağını ama karnında rahatsız edici bir şeyler hissediyorsan kes ki kendini daha rahat hissedersin yani ben olsam keserdim herhalde bilemedim

Yani tayt giyerken en önemli şey kan atışını engellememesi gerekiyor ben tayt aldım ama 2 beden büyük bir de hamile taytı yani beli bacaklarım esnek olmasına dikkat ettim çok sıkıyorsa uzun süre oturup kan akışına engel olabilir ona göre kesme ihtiyacı duyabilirsiniz

Kuzum sen sakin kal. Bebişin iyi inşallah hiç arama sorma bile kendine be bebeğine dikkat et

canım Allah bir daha yaşatmasın çok duygulandım kalbim acıdı evladınla ve diğer tüm sevdiklerinle sağlıklı sıhatli neşeli paralı keyifli uzun bir ömür dilerim

Kızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde

ben de yandan çok genişledim çok fazla yan belim çıktı belim kalınlaştı ama kilo almadım :/ yürüyüşe başlayacağım yoksa tuhaf bisey olucam doktorumbüyük ihtimalle erkek dedi ama işyerimdekilerde bu kız diye tutturdu genişlememden :)) sizce?

köpek delisiyim bende gördüğüm bir köpeğin yanından onla konuşmadan geçmem
Ben de öyleyim canım ya daha doğrusu tüm canlılar için evimin arkası kedi köpeklerle dolu onları beslemek ilgilenmek iyi geliyor bana ancak evime sokamıyorum kedi köpek tüyü alerjim var değil eve sokmak bahçende debakamazsın demişti alerji doktorum,bizim şarküteri var köpekler kediler hep kapımda alıştı sokak hayvanlarının hepsi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…