canım benim 7 haftalıkken bir düşüğüm oldu, seni çok iyi anlıyorum o yüzden. şimdi 12 hafta olacağız cuma günü her şey yolunda bu gebeliğimde çok şükür bana istediğin zaman yazıp istediğini sorabilirsin
Benim kalp atışı duymadan sonlaniyordu 6 haftada gelişimi yavasliyordu tam olarak pıhtılaşmadan mi emin değil doktorum önlem amaçlı vereceğini söylemişti
Bnımde oyleydi
Hocam dedim kalp atışını bekleyemeyiz bn zaten keseyi bıle göremıyorumki dedım
Olsun dedi bn yapamam dedi
Ya dış gebelikse dedi
Bnım doktorum önlem amaçlı bıle vermedi, yalvardım git once genetik tedrini yaptr sonra gel demişti
canlar biraz sakinleştim o annesinin evine yerleşti genetik test vermiştik onun sonuçlarını bekliyorum tansiyonım 13 14 lere çıktı kendimi rolanteye aldım bebekten vazgecmeme kararı aldım o da istersen sen tut ister vazgeç karar senin dedi ben de tutacağım inşallah bu kadar sıkıntıya bebek iyidir cuma dr a da bir daha gideceğim teşekkür ederim ilginiz için
Bnımde oyleydi
Hocam dedim kalp atışını bekleyemeyiz bn zaten keseyi bıle göremıyorumki dedım
Olsun dedi bn yapamam dedi
Ya dış gebelikse dedi
Bnım doktorum önlem amaçlı bıle vermedi, yalvardım git once genetik tedrini yaptr sonra gel demişti
Kalp atışından sonra başladın yani ben korkuyorum hiç o raddeye kadar gelemedik kap atışı bekleyelim derse ne yapacam eşimde varikoselde vardı ama kötü değildi bu arada Şubat'ta ameliyat olmuştu düşükler varikoselden mi pıhtılaşma mi bilmiyorum
İş için de gitmem lazım daha sonra hiç gidemiyorum işten vakit bulup ilk defa eşime dedim keşke gitmeseydim pasaport sırasındaydım dedi ki vazgeç gitme ama üzüle üzüle gidiyorum yani bi de annemde kaldı aklım da
2 sağlıksız gebelik(1düşük1kürtaj) sonrası şuan 4 aylık hamileyim.Geciktiriyorsa Rabbim meğer güzelleştiriyormuş gerçekten.Hemde bu hamileliğimi tatilde öğrendim.Tatil sonrası spermografi verecektik.Tatile reglim denk geliyordu.9 gün adet geciktirici ilaca rağmen,o kadar atlayıp zıplamaya rağmen,sigara ve alkole rağmen kaldı benimle.Herşey olması gerektiği zamanda oluyor.Hiç endişe etmeyin