Canım hiç azalmadı mı bulantın,ben bi tık iyiyim burada bi arkadaş yoğurtlu makarna yiyebiliyorum yzamıştı ben de takmım bu aralarbir de kavunun hamilelikte bulantıyı azalttığını okudum seviyorsan dene ben her gün 3-5 dilim yiyorum faydası oldu gibi geldi ya da benden gidiyor artık bulantı darısı sana inşallh
Amin canım inşallh ben de bi umut yarın gidicem işte dr 1aydan önce tekrar usg sokmuyor en son 10.haftada gittim diye sokmayabilir,kan falan vericem bakalım hayırlısı
Amin canım inşallh ben de bi umut yarın gidicem işte dr 1aydan önce tekrar usg sokmuyor en son 10.haftada gittim diye sokmayabilir,kan falan vericem bakalım hayırlısı
Beni en çok hiç hareket edememek etkiledi bir de yediklermede dikkat etmiyordum açıkçası,ekmek,şeker karbonhidratlar kısacası az tüketmeli şimdiden,ya meyve bile yiyemedim son aylarımda,insülüne az kalmıştım sınırdaydım diyetle toparladım neyseki dirençli değildi,veee hamileliğimi rekorla 78 başlayıp 74le doğuma gittim 4kg verdim son 2.5 ayda tabi stres yedi beni en çok