2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok teşekkürler bunu çok sevdim umarım doğumda da olur

Bende şimdi eşime dedim yarın alsın başlayım ölçmeye yok her gün gerek yokkibir defa iyiyken ölçüyorsun sonrada mesela kendini iyi hiss etmeyince ölçerken anlıyorsun durumu

Yok canım almak lazım işte bende bak şimdi başım ağrıyor acaba diyorum tansiyonmu var 20 haftadan sonra şart bizlere

canım benim hamileliğimin basından beri çok düşüktü 10un üsne çıkmadı 10-7 gibiydi ancak bir kaç gündür 12-8 ben de onu düşünüyordum acaba bir sorun mu var diye :/
Ayy bende hamilelikte lekelenmeden dolayı hastanede yatarken hemşire ölçüyordu düşük diyordu ama ne kadar düşük unuttum sormaya..bence hepimiz almalıyız

15+2 bu gün kv mecbur gitdim iş yapmadım sadece oturdum geldim geldiğimden hep kasıklarım ağrıyor ve vajinada ilk defa bu gün farklı bir hassaslık var sanki şimdi adet olucam

15+2 bu gün kv mecbur gitdim iş yapmadım sadece oturdum geldim geldiğimden hep kasıklarım ağrıyor ve vajinada ilk defa bu gün farklı bir hassaslık var sanki şimdi adet olucam
Canım dikkat et dinlen ayaklarını havaya dik

Yok canım almak lazım işte bende bak şimdi başım ağrıyor acaba diyorum tansiyonmu var 20 haftadan sonra şart bizlere
Evet kesinlikle alınmalı canım bende alacağım her baş ağrısında acaba mı diyorum. Genelde düşük benimde ama hiç belli olmaz.

kuzu zahmet olmazsa şimdi de bir ölçer misin acaba haftamız artınca mı normal 12lere geliyor şimdi baktım ben 12-7benim
Canım ölçtüm şimdi de 12-7 oksijen 93 çıktı Allah Allah haftaya göre değişir mi ki bende tansiyon aleti kafayı mı yedi daha bismillah diye düşünüyordum her gün ölçüyorum diye yüksek çıktı sandım aa yarın bi doktora sorayım unutmazsam bu haftalarda 13 haftadayım kaç olmadı gerek tansiyon hep 10-7 lerdeydi düşüktü

Buhurdanlik var evde onu da bi deneyeyim tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…