2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de 12. Haftaya kadar hep 10-8 gibi çıkıyordu son gittiğimde 15 haftalıktık ve 12-8 çıktı doktor hiçbir şey demedi tansiyonla alakalı demek ki normal herhalde

Kızlar sanırım tansiyonu hareketsiz yaşam yükseltiyormuş, benim gibi riskli gebelik yaşayanların çoğu yatış modunda dikkat etmek lazım herhalde. Bir de tuz yükseltiyormuş, benim mide bulantım olduğu için tuzlu şeyler azaltıyor diye genelde böyle tüketiyorum bu da iyi bir şey değil sanırım. Bunlara dikkat edersek az çok tansiyonu dengeleriz sanırım

Ben. Çocukluğumdan beri alerjim var. Mevsimsel de sayılmaz genel. Ama pek birşey yapamıyorum tabi ilaç kullanmıyorum. Hava temizleyici alsak işe yarar mı bilmiyorum inşallah çocuğum böyle olmaz diyorum hep
Benimde alerjim var ahh çok zor bizim genetik abim babam ben yeğenim hepimiz, en ufak toza dayanamıyorum normalde burun damlası ya da alerji hapı kullanırdım ama şu an kullanamam, özellikle mesela çamaşır vs katlarken oluyor genelde ve hapşuruyorum tabi hapşuruğumda şiddetli olunca tedirgin oluyorum babam da aynı benim gibi hapşuruyor ona benzemisim yukarıdan kayınvalidem duyuyor. Bende hapşuruğum gelince oturuyorum ayaklarımı çekiyorim kendime doğru öyle hapşuruyorum biliyorum zarar gelmwz belki ama işte insan tedirgin oluyor

Kızlar bugün tam 14. Haftadayım ikili test için gittim yarım saat kadar ultrason da kaldım ölçüm yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı şükürler olsun, ama cinsiyeti hala öğrenemedim normal mi

Kızlar bugün tam 14. Haftadayım ikili test için gittim yarım saat kadar ultrason da kaldım ölçüm yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı şükürler olsun, ama cinsiyeti hala öğrenemedim normal mi
Normal canım ben de 15+1'de öğrenebildim hep gizledi kimisi daha da geç öğreniyor

canım demek ki artık normale dönüyor tansiyonlarımız

Bu çok güzel bi haber canımgözünaydın gerçekten,yarın ben de gidicem bakalım tahlil için inşallh ultrasona da sokar hatta cinsiyet söyler

Ben de ara ara kontrol ediyorum çok korkuyorum tansiyon çıkar diye ama yok çıkmaz heralde 10 a7 den yukarı hiç çıkmadı

Bende senin gibiyim şuan en büyük korkularımda biri, sürekli tuzlu yiyorum. Ve halen yatıyorum. Yoğurdun içine tuz koyup yiyorum

Bende senin gibiyim şuan en büyük korkularımda biri, sürekli tuzlu yiyorum. Ve halen yatıyorum. Yoğurdun içine tuz koyup yiyorum
Azalt biraz canım baksana tansiyon yükseltiyormuş öyle olması daha kötü bebek için biraz dikkat edelim bakalım dengeleyelim

Ben de ara ara kontrol ediyorum çok korkuyorum tansiyon çıkar diye ama yok çıkmaz heralde 10 a7 den yukarı hiç çıkmadı
Inşallah çıkmaz korkma korkunca genelde yaşarız Allah'ın izniyle bir şey olmaz dikkat ettikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…