Canım ölçtüm şimdi de 12-7 oksijen 93 çıktı Allah Allah haftaya göre değişir mi ki bende tansiyon aleti kafayı mı yedi daha bismillah diye düşünüyordum her gün ölçüyorum diye yüksek çıktı sandım aa yarın bi doktora sorayım unutmazsam bu haftalarda 13 haftadayım kaç olmadı gerek tansiyon hep 10-7 lerdeydi düşüktü
Benim de 12. Haftaya kadar hep 10-8 gibi çıkıyordu son gittiğimde 15 haftalıktık ve 12-8 çıktı doktor hiçbir şey demedi tansiyonla alakalı demek ki normal herhalde
Kızlar sanırım tansiyonu hareketsiz yaşam yükseltiyormuş, benim gibi riskli gebelik yaşayanların çoğu yatış modunda dikkat etmek lazım herhalde. Bir de tuz yükseltiyormuş, benim mide bulantım olduğu için tuzlu şeyler azaltıyor diye genelde böyle tüketiyorum bu da iyi bir şey değil sanırım. Bunlara dikkat edersek az çok tansiyonu dengeleriz sanırım
Ben. Çocukluğumdan beri alerjim var. Mevsimsel de sayılmaz genel. Ama pek birşey yapamıyorum tabi ilaç kullanmıyorum. Hava temizleyici alsak işe yarar mı bilmiyorum inşallah çocuğum böyle olmaz diyorum hep
Benimde alerjim var ahh çok zor bizim genetik abim babam ben yeğenim hepimiz, en ufak toza dayanamıyorum normalde burun damlası ya da alerji hapı kullanırdım ama şu an kullanamam, özellikle mesela çamaşır vs katlarken oluyor genelde ve hapşuruyorum tabi hapşuruğumda şiddetli olunca tedirgin oluyorum babam da aynı benim gibi hapşuruyor ona benzemisim yukarıdan kayınvalidem duyuyor. Bende hapşuruğum gelince oturuyorum ayaklarımı çekiyorim kendime doğru öyle hapşuruyorum biliyorum zarar gelmwz belki ama işte insan tedirgin oluyor
Kızlar bugün tam 14. Haftadayım ikili test için gittim yarım saat kadar ultrason da kaldım ölçüm yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı şükürler olsun, ama cinsiyeti hala öğrenemedim normal mi
Kızlar bugün tam 14. Haftadayım ikili test için gittim yarım saat kadar ultrason da kaldım ölçüm yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı şükürler olsun, ama cinsiyeti hala öğrenemedim normal mi
Canım ölçtüm şimdi de 12-7 oksijen 93 çıktı Allah Allah haftaya göre değişir mi ki bende tansiyon aleti kafayı mı yedi daha bismillah diye düşünüyordum her gün ölçüyorum diye yüksek çıktı sandım aa yarın bi doktora sorayım unutmazsam bu haftalarda 13 haftadayım kaç olmadı gerek tansiyon hep 10-7 lerdeydi düşüktü
Kızlar çok şükür kombine sonıcum 5558 de 1 çıktı.Nasıl mutluyum anlatamam.Dr um başka hiç bişeye gerek yok yaşın yüksek olmasına rağmen şuan herşey yolunda dedi. @smiley face senden de güzel haber geleceğine yürekten inanıyorum
Kızlar sanırım tansiyonu hareketsiz yaşam yükseltiyormuş, benim gibi riskli gebelik yaşayanların çoğu yatış modunda dikkat etmek lazım herhalde. Bir de tuz yükseltiyormuş, benim mide bulantım olduğu için tuzlu şeyler azaltıyor diye genelde böyle tüketiyorum bu da iyi bir şey değil sanırım. Bunlara dikkat edersek az çok tansiyonu dengeleriz sanırım