2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Biz bu vajinal mantarı nasıl geçircez yaaa naoili yağı almıştım ben gebelikten önce sjmdi onu kullanmaya başladım bakalım fayda etcek mi, gündüz hiç bir şey yok akşam olunca yanıyorum kaşınıyorum yaaa

doktorunla iletişime geçmedin mi canım bi fitil falan verirdi...zalain krem var oda iyi geliyor kaşıntısına. Ayrıcs probiyotik al çok iyi geliyor mantara

Tebrikler valla süper kilo vererek doğuma girmek hayalim! Şimdi kaç kilo aldın, nasıl besleniyorsun

Yok kuru bulantım öyle yoğunki bende makarna çok yiyorum, kavunu deneyeyim canım bende

Tebrikler valla süper kilo vererek doğuma girmek hayalim! Şimdi kaç kilo aldın, nasıl besleniyorsun
Bulantılarım yeni yeni gidiyor hatta atıştırmazsam yine bulanıyor ama canım pek bir şey de istemiyoryine 78le kaldım 77yim şu an,üstelik hep tost peynir ekmek domates yiyorum yoğurtlu makarna bir de ama artık başladım 2gündür farklı yiyebiliyorumekmeği bırakıcam şimdi dikkat etmeye başlarım artık şeker çıkar yine yoksa,ay bir de 2gündür çikolataya yiyorum 2aydır yiyemediklerimi yedim

Ay canım yanıyız bende tost peynir ekmek, domates salata kaşar peynir makarna, kepekli ekmek asla yiyemiyorum hep beyaz ekmek 13+2 yim

Biz de tüm kardeşler olarak böyleyiz. Bazen nedenini bile anlamadığım şeylere de alerjim oluyor. Ama kuru bir yerdeyim şuan. Burada o kadar kötü olmuyorum. Ama kendi memleketimde felaket oluyorum gören hasta sanıyor

Ay canım yanıyız bende tost peynir ekmek, domates salata kaşar peynir makarna, kepekli ekmek asla yiyemiyorum hep beyaz ekmek 13+2 yim
Al işte ben de öyle yok kepekli tahıllı tam buğday asla yiyemembak normalde de beyaz ekmek sevmezdim şimdi boş bile yiyorum12+2 benim

Afiyet olsun ye canın çekmişse daha sonra daha dikkatli olucaz :)

Yaa hamilelikte nasıl kilo verdiniz cidden tebrikler. Hadi ilk aylar belki mümkün ama sona doğru bebeğin ağırlığı arttıkça sanki ölüm diyeti yapsak bile kilo veremiycez gibi düşünüyodum ben

Bn hem oksapar hemde imom omega kullanıyorum
Bna bısey denmedi cnm

Bnde dün başladım nioli yağına
Bakalım fayda görecekmiyim merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…