Biz bu vajinal mantarı nasıl geçircez yaaa naoili yağı almıştım ben gebelikten önce sjmdi onu kullanmaya başladım bakalım fayda etcek mi, gündüz hiç bir şey yok akşam olunca yanıyorum kaşınıyorum yaaa
Biz bu vajinal mantarı nasıl geçircez yaaa naoili yağı almıştım ben gebelikten önce sjmdi onu kullanmaya başladım bakalım fayda etcek mi, gündüz hiç bir şey yok akşam olunca yanıyorum kaşınıyorum yaaa
doktorunla iletişime geçmedin mi canım bi fitil falan verirdi...zalain krem var oda iyi geliyor kaşıntısına. Ayrıcs probiyotik al çok iyi geliyor mantara
Beni en çok hiç hareket edememek etkiledi bir de yediklermede dikkat etmiyordum açıkçası,ekmek,şeker karbonhidratlar kısacası az tüketmeli şimdiden,ya meyve bile yiyemedim son aylarımda,insülüne az kalmıştım sınırdaydım diyetle toparladım neyseki dirençli değildi,veee hamileliğimi rekorla 78 başlayıp 74le doğuma gittim 4kg verdim son 2.5 ayda tabi stres yedi beni en çok
Canım hiç azalmadı mı bulantın,ben bi tık iyiyim burada bi arkadaş yoğurtlu makarna yiyebiliyorum yzamıştı ben de takmım bu aralarbir de kavunun hamilelikte bulantıyı azalttığını okudum seviyorsan dene ben her gün 3-5 dilim yiyorum faydası oldu gibi geldi ya da benden gidiyor artık bulantı darısı sana inşallh
Bulantılarım yeni yeni gidiyor hatta atıştırmazsam yine bulanıyor ama canım pek bir şey de istemiyoryine 78le kaldım 77yim şu an,üstelik hep tost peynir ekmek domates yiyorum yoğurtlu makarna bir de ama artık başladım 2gündür farklı yiyebiliyorumekmeği bırakıcam şimdi dikkat etmeye başlarım artık şeker çıkar yine yoksa,ay bir de 2gündür çikolataya yiyorum 2aydır yiyemediklerimi yedim
Bulantılarım yeni yeni gidiyor hatta atıştırmazsam yine bulanıyor ama canım pek bir şey de istemiyoryine 78le kaldım 77yim şu an,üstelik hep tost peynir ekmek domates yiyorum yoğurtlu makarna bir de ama artık başladım 2gündür farklı yiyebiliyorumekmeği bırakıcam şimdi dikkat etmeye başlarım artık şeker çıkar yine yoksa,ay bir de 2gündür çikolataya yiyorum 2aydır yiyemediklerimi yedim
Benimde alerjim var ahh çok zor bizim genetik abim babam ben yeğenim hepimiz, en ufak toza dayanamıyorum normalde burun damlası ya da alerji hapı kullanırdım ama şu an kullanamam, özellikle mesela çamaşır vs katlarken oluyor genelde ve hapşuruyorum tabi hapşuruğumda şiddetli olunca tedirgin oluyorum babam da aynı benim gibi hapşuruyor ona benzemisim yukarıdan kayınvalidem duyuyor. Bende hapşuruğum gelince oturuyorum ayaklarımı çekiyorim kendime doğru öyle hapşuruyorum biliyorum zarar gelmwz belki ama işte insan tedirgin oluyor
Biz de tüm kardeşler olarak böyleyiz. Bazen nedenini bile anlamadığım şeylere de alerjim oluyor. Ama kuru bir yerdeyim şuan. Burada o kadar kötü olmuyorum. Ama kendi memleketimde felaket oluyorum gören hasta sanıyor
Yaa hamilelikte nasıl kilo verdiniz cidden tebrikler. Hadi ilk aylar belki mümkün ama sona doğru bebeğin ağırlığı arttıkça sanki ölüm diyeti yapsak bile kilo veremiycez gibi düşünüyodum ben
kızlar merhaba kan sulandırıcı(oksapar) ile birlikte omega3 kullanan var mı aranızda? bi kaç yerde kan sulandırıcı etkisi olduğundan ikisi kullanılmamalıdır diye okudum. daha başlamadım ama bu haftalarda başlamam gerekiyor sanırım