2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız mı erkek mi diye bakarken bunu gördüm :)
Benim perinatolog da bu şekilde baktı cinyetin oldugu yere popoyla paralel düz cizgi çekti dikse erkek düzde kız dedi bizim ki minnacık çizginin üzerinde olduğu için %70 kız tam düz olsaydı kesin kız diyecektim dedi %30 yanılma payı bıraktı

yaaa kaçıncı haftandasın? Benim 8.haftaya girince bıçak gibi kesildi bulantılar ayyy bi.daha grlmesin neydi öyle. İki haftada 4 kilo vermiştim
Yokk kuzucum yaaa ne gitmesi ben Bebek büyüdükçe azalır derken artıyor ilginç bir şekilde 13+4. Kız buzdolabim bulantidan yikayamadigim tencerelerle doluydu 5 gün elleyemedim yemek zaten çok zor yapıyorum hatta çoğu zaman yapamıyorum bulaşıkları iki üç saat sonra anca yikayabiliyorum

ay bu ben...halsizlilten hiçbir şrye elimi atamıyodum, şuan iyiyim ama. İnşallah seninde geçer bir an öncee

Kızlar doktor fitil vermişti. Akıntım var diye. 3 taneydi dün gece sonuncuyu kullandım . Kullanınca En az 1saat yattım. Ama lavaboda klozete erimiş şekilde düşüyordu onun bi faydası olur mu bana ? Eriyip yok olması gerekmiyor muydu.

brnimdr öyle oluyordu faydası vardır illaki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…