- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 83
Benim aynı ama eğer rengi turuncu gibi olduysa karaciğerlerine baktır alt ast idi sanırım bunlar yükselince o tarz durumlar oluyorKızlsr bu arada br şey sorucam ayak tabanınızın rengi değişti mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aynı ama eğer rengi turuncu gibi olduysa karaciğerlerine baktır alt ast idi sanırım bunlar yükselince o tarz durumlar oluyorKızlsr bu arada br şey sorucam ayak tabanınızın rengi değişti mi?
Niye ? Değiştiyse kız, aynıysa erkek miymişKızlsr bu arada br şey sorucam ayak tabanınızın rengi değişti mi?
Hafif bir turunculaşma varBenim aynı ama eğer rengi turuncu gibi olduysa karaciğerlerine baktır alt ast idi sanırım bunlar yükselince o tarz durumlar oluyor
Çok şükür kuzumsonuçların iyi çıkmışş gözün aydınnnnay vallshi çok sevindim darısı bizim başımıza artık
![]()
Eskiden o kadar kız çocuğuna karşı çıkıyordular bence ondanmNedense zaten bütün kötü belirtileri kız çocuğuna yormuşlar![]()
yok kızNiye ? Değiştiyse kız, aynıysa erkek miymiş![]()
Ayyyyy aynı ben. Tek konum var bebekNazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundurben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum
![]()
Ay aminnn cinsiyetni sordun muÇok şükür kuzumamin amin çokça amin
hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza minnoşlarımızı
ve hamile kalmak isteyen herkesin bebeği olsun
![]()
Zaten şu dökmem kuzum ben sağlıklısı öyle diye biliyorum. Ama ağzımı çalkalarken bile öğürüyorumCanım fırçana su dökme o şekilde fırçala öyle miden bulanmaz sanıyorum, hem öyle daha sağlıklı su dökünce fırça yumuşuyor iyi fırçalanmıyor. Yalnız öğrencilerime anlatıyormuşum gibi hissettim sınıf öğretmenliği ruhuma işlemiş![]()
Ne zaman öyrenicen sen?Ayyy hadi bakalım kuzumheyecanla bekliyorum minnoşumu
![]()
Sağol kuzumGözünaydın canım sonuçların için,diş ben de hamileliğin sonuna kadar öğürüyorum ya fırçalarken şimdi de öyle
Hiç tabanına bakmamıştım valla eve gidince bi bakimyok kızöyle bir.şey varsa da bilmiyorum bir arkadaşım sordu bana baktım rengi drğişmiş merak ettm sizde de var mı?
Sağol kuzumMaşallah canımgözün aydın
![]()
Test ver canım karaciğer enzimlerine bakılsın genelde A vitamini fazlalığında bu tarz şeyler oluyor ya da karaciğerle alakalı durumlarda. Progestan ilaçları da karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor ve bazi vitaminler de etkiliyor o yüzden baktırmakta fayda varHafif bir turunculaşma var
bak bakıyınHiç tabanına bakmamıştım valla eve gidince bi bakim![]()
E sen de benim gibi durdun durdun son anda bulantılara merhaba dedin herhaldeZaten şu dökmem kuzum ben sağlıklısı öyle diye biliyorum. Ama ağzımı çalkalarken bile öğürüyorum![]()
İkili tarama da cinsiyet belli oluyor mu ki kuzum. Geçen gittiğimde erkek olabilir dedi sadece ama görmeden dediAy aminnn cinsiyetni sordun mu
Progestan falan hiç kullanmadım ama doktoruma sorayım bir. Merak ettm şmdiTest ver canım karaciğer enzimlerine bakılsın genelde A vitamini fazlalığında bu tarz şeyler oluyor ya da karaciğerle alakalı durumlarda. Progestan ilaçları da karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor ve bazi vitaminler de etkiliyor o yüzden baktırmakta fayda var![]()
Ayy sorma kuzum ya ne alaka şimdi okul başlamışkenE sen de benim gibi durdun durdun son anda bulantılara merhaba dedin herhalde![]()