• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Nazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundur 🤣 ben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum🤣
Ayyyyy aynı ben. Tek konum var bebek 😂😂 iyi midir nasıldır mutlu mudur 😂😂😂 şunu alcam bak bunu alcam şöyle yapalım böyle yapalım. Bebek için şunu yemem lazım ama yiyemiyorum napcam hep böyle 😂😂😂

Canım fırçana su dökme o şekilde fırçala öyle miden bulanmaz sanıyorum, hem öyle daha sağlıklı su dökünce fırça yumuşuyor iyi fırçalanmıyor. Yalnız öğrencilerime anlatıyormuşum gibi hissettim sınıf öğretmenliği ruhuma işlemiş 😂
Zaten şu dökmem kuzum ben sağlıklısı öyle diye biliyorum. Ama ağzımı çalkalarken bile öğürüyorum 🙈

Test ver canım karaciğer enzimlerine bakılsın genelde A vitamini fazlalığında bu tarz şeyler oluyor ya da karaciğerle alakalı durumlarda. Progestan ilaçları da karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor ve bazi vitaminler de etkiliyor o yüzden baktırmakta fayda var 🙏🏻
Progestan falan hiç kullanmadım ama doktoruma sorayım bir. Merak ettm şmdi

Back
X