2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim bu hafta rahatladı önce ufak da olsa hemen tuvalete gidiyordum şimdi çok baskı yapmıyor artık demek ki normal çünkü ben daha yeni 16 oldum
13+2 deyim 1 haftadır daha da arttı. Sanki çok sıkışmışım saatlerdir tutmuşum gibi geliyor. wc gidiyorum ama çok az çıkabiliyorum.bunun için mi bu kadar sıkışma hissi diyorum. Sürekli sıkışık gibiyim ama.

Bu şikayet idrar yolu enfeksiyonunda da oluyordu sanırım ama dediğim gibi 15. haftaya kadar ben de sürekli idrara sıkışıyordum tuvalette yatsam yeri diyordum bir de çok su içiyorum ondan diyordum ama aynı derecede su içmeme rağmen özellikle 4-5 gündür çok daha rahatım patlayacak gibi hissetmiyorum en azından

az yapıyosan bence bir idrar ver defnedersin diyince gördm benimde öyle olunca genelde enfeksşyon oluyo inşallah yoktur da

Sık idrar bu haftada normal o zaman . Daha da yeni fitil kullandım bikaç gün önce .enfeksiyon varsa da haberim yok . doktora bi sorayım

Kızlar cinsiyeti en erken ne zaman görebiliriz benim 27 Eylül'de ikili tarama testim var öncesinde mi özele gitsem sonrasında mı gitsem diye düşünüyorum 11+5 oldum bugün sürekli görmek istiyorum ama eşim istemiyor en son 5 Eylül'de gördüm iki gün geriden geliyor dedi doktor bi sorun olsa anlardım değil mi

11+4 de bana %80 kız demişti. Tam bilemese de tahminde bulunabilir. O zaman gideceğinizde neredeyse 14 haftalık oluyor. Bebek bacak arasını gösterirse kesin cinsiyetini de öğrenebilirsiniz.

Kızlsr 13-14 haftalarda sık idrara çıkma normal mi? Takip ettiğim uygulamalarda 12. Haftadan itibaren azalır yazıyor. Sizin devam ediyor mu sık idrar ?
Ben daha çok çıkıyorum çünkü bir anda geliyor yani yavaş yavaş geldiğini anlamıyorum bir bakmışım sanki saatlerce tutmuş gibiyim 3-4 lt su içiyorum ondan belki olabilir

11+4 de bana %80 kız demişti. Tam bilemese de tahminde bulunabilir. O zaman gideceğinizde neredeyse 14 haftalık oluyor. Bebek bacak arasını gösterirse kesin cinsiyetini de öğrenebilirsiniz.
Devlet hastanesine gidiyorum kalp atışını dinletmiyorlar eşimi almıyorlar ultrason görüntüsü vermiyorlar ya inşallah cinsiyet söyler bakalım arkadaşıma 10 haftalarda erkek gibi demiş 14 haftada kesin erkek demiş

Ben daha çok çıkıyorum çünkü bir anda geliyor yani yavaş yavaş geldiğini anlamıyorum bir bakmışım sanki saatlerce tutmuş gibiyim 3-4 lt su içiyorum ondan belki olabilir
Normal o zaman demekki benimki de . Ben de 3 litreye yaklaşıyordur içtiğim su. Maşallah kız 4 litre oluyorsa

Kızlar şimdi bir sırt bel yani bütün sırtım inanılmaz ağrıyor rahmim böyle regli olacakmış gibi bir uyuşuk ağrı girdi şortum ağrıdıkça rahmim regli olacak gibi ağrıyor regli zamanım dün ya da bugündü ondan mı ki sabah hiçbir şeyim yoktu yani ilk kez yaşadığım bir sırt ağrısı ama rahmindeki regli ağrısı gibi hissediyorum yani bıraksalar regli olucam utanmadan öyle bir ağrı yani normal mi ya hemşireye de yazmadım regli günüm belki ondandır diyorum ama

Kızlar karnınız çıktı mı sizin de ? Benim şu son bir iki haftadır baya baya belli olmaya başladı. Henüz erken gibi geliyor aslında ama normalde de baya zayıf biriyim yani normal bir göbek değil
13. Haftaya girdim epeydir alt karnım çıkık

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…