Koç muhabbeti olunca dayanamadim yazimmm dibine kadar koç birisi var karşınizda ilk basta dogumun mart olacagini duyunca cok korktum bir koc daha mi geliyor diye de sonra baktim balıkmıs inşAllah minikimin burcu ama gerçekten koçla yaşamak çok zor eşim Allahtan koç burcunun anlaştığı burçlardan terazi yoksa atardi beni kapıya
Devlet hastanesine gidiyorum kalp atışını dinletmiyorlar eşimi almıyorlar ultrason görüntüsü vermiyorlar ya inşallah cinsiyet söyler bakalım arkadaşıma 10 haftalarda erkek gibi demiş 14 haftada kesin
Kızlar şimdi bir sırt bel yani bütün sırtım inanılmaz ağrıyor rahmim böyle regli olacakmış gibi bir uyuşuk ağrı girdi şortum ağrıdıkça rahmim regli olacak gibi ağrıyor regli zamanım dün ya da bugündü ondan mı ki sabah hiçbir şeyim yoktu yani ilk kez yaşadığım bir sırt ağrısı ama rahmindeki regli ağrısı gibi hissediyorum yani bıraksalar regli olucam utanmadan öyle bir ağrı yani normal mi ya hemşireye de yazmadım regli günüm belki ondandır diyorum ama
ben ilk başta tatlıyı falan hiç yiyemedim kii çook bayılarak yerdim ondan zayıfladım bencr biraz uoksa benim öyle çok bılantım da olmadı hatta ben 1 haftada o kadae çok kustum ki yine bulantım yoktu kusma hissi geliyordı bir anda
Kızlar şimdi bir sırt bel yani bütün sırtım inanılmaz ağrıyor rahmim böyle regli olacakmış gibi bir uyuşuk ağrı girdi şortum ağrıdıkça rahmim regli olacak gibi ağrıyor regli zamanım dün ya da bugündü ondan mı ki sabah hiçbir şeyim yoktu yani ilk kez yaşadığım bir sırt ağrısı ama rahmindeki regli ağrısı gibi hissediyorum yani bıraksalar regli olucam utanmadan öyle bir ağrı yani normal mi ya hemşireye de yazmadım regli günüm belki ondandır diyorum ama
Bu konuda bilgim yok canım ben şu anlık bu tarz ağrılar yaşamıyorum ama dediğin gibi her ay adet döneminde vücut aylık döngüye alıştığı için böyle tepkiler veriyormuş o yüzden olabilir benim geçen ay tam adet dönemime denk gelen tarihte çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve ben adetimi hep şiddetli kasık ağrısı ile geçiririm korkup acile gitmiştim ama sanki adetmişim gibi 2 gün sonra falan geçmişti bakalım bu ay olacak mı
ya geçen gün bende de oldu hatta anneme sordum acile mi gitsem diye annem dedi ki ilk başlarda regl dönemlerin geldikçe ağrı olur sonra da tarihe baktı diyor seninde regl dönemin gerçekten anne olmak çok zormuş, anne olacağım için mi bilmem annemde çok duygulandırdı beni kızın evlense dahi regl dönemlerini bilmek
Siz bizim tersimizmişsiniz . Ben balık kocam terazi bizim kız da balık olacak ben bu ilişkide teraziye üzülüyorum çünkü balık cidden yorucu ,hele erkekleri
Yok değilim ama kovaların zekasını giyim tarzlarını havalı görünmelerini ve arkadaş canlısı kişiliklerini seviyorum tek kötü yanları sabit fikirliler e herkesin de bir kusuru vardır napalım yani
Siz bizim tersimizmişsiniz . Ben balık kocam terazi bizim kız da balık olacak ben bu ilişkide teraziye üzülüyorum çünkü balık cidden yorucu ,hele erkekleri
balık erkekleri bir de cimri olur nazlı alıngan eğlenmeyi pek sevmezler ciddiler hep mağdurlardır oysaki en iyi onlardır teraziliğimi kullanıp hayallere dalarım ben de