2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Balıklar iyidir ya balıkları üzmeyin kendimden biliyorum

en tehlikeli burç aslında akrep değil balıktır elinde tutamazsın kayar giderler denir hemen vınn :)) balığın ailesinden olacaksın annesi babası kardesi onun dışında herkese zorlar :)) ama erkek ayrı kadın ayrı oluyor :) kadını çok fedakar

Kızlsr 13-14 haftalarda sık idrara çıkma normal mi? Takip ettiğim uygulamalarda 12. Haftadan itibaren azalır yazıyor. Sizin devam ediyor mu sık idrar ?
ben bugün bir litre su içtim bi oturuşta, yarım saatte sanırım 8 kere gitmişimdir tuvalete Sanki bu ara daha da tutamaz oldum

Balık erkeği çok farkli evet eşim de balık ama benle alakası yok ve bAzen çok zor

Bugün aynı hissi ben de yaşadım, çarşıdan gelince sanki adet olacakmış gibi bel ağrısı kaşık ağrısı çektim çok korktum bir şey mi oldu acaba diye. Ama sanırım bebeğin ağırlığı arttıkça normalmiş bu ağrılar

ben bugün bir litre su içtim bi oturuşta, yarım saatte sanırım 8 kere gitmişimdir tuvalete Sanki bu ara daha da tutamaz oldum
Kızlar bu suları nasıl içiyorsunuz böyle maşallah bende bı kaç bardak zor içiyorum

Benim de böyle ya rahatsız olmaya başladım dışarı çıkasım gelmiyor o sebepten :) geçen hapşırınca benim altıma bile kaçtı biraz

Kızlar bu suları nasıl içiyorsunuz böyle maşallah bende bı kaç bardak zor içiyorum
ben de normalde çok zor içiyorum ama bi kaç gündür karşıma çıkıyor, su içmeyi artırmamız lazımmış yoksa bebeğin amniyon sıvısı tükenebilirmiş hareketleri yavaşlarmış. O yüzden sürekli unuttuğum için aklıma gelince şişeyi alıyorum oturup zorla içiyorum

Çok doğru bende zorla içiyorum ama yine de yeterli değil bi çözüm bulmam lazim

Çok kolay oluyor şöyle,cam şişeme önce arıtmadan suyumu dolduruyorum biraz dolapta beklettikten sonra oturup yudum yudum içiyorum

Çok kolay oluyor şöyle,önce şişeme suyumu arıtmadan dolduruyorum daha sonra biraz buzdolabında bekletip istediğim soğukluğa geldiğinde çıkarıyorum.Daha sonra oturup yudum yudum içiyorum

Çok kolay oluyor şöyle,önce şişeme suyumu arıtmadan dolduruyorum daha sonra biraz buzdolabında bekletip istediğim soğukluğa geldiğinde çıkarıyorum.Daha sonra oturup yudum yudum içiyorum
Kiz ne kolaymış gerçekten keşke ben de icebilsem midem almıyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…