en tehlikeli burç aslında akrep değil balıktır elinde tutamazsın kayar giderler denir hemen vınn :)) balığın ailesinden olacaksın annesi babası kardesi onun dışında herkese zorlar :)) ama erkek ayrı kadın ayrı oluyor :) kadını çok fedakar
Kızlsr 13-14 haftalarda sık idrara çıkma normal mi? Takip ettiğim uygulamalarda 12. Haftadan itibaren azalır yazıyor. Sizin devam ediyor mu sık idrar ?
en tehlikeli burç aslında akrep değil balıktır elinde tutamazsın kayar giderler denir hemen vınn :)) balığın ailesinden olacaksın annesi babası kardesi onun dışında herkese zorlar :)) ama erkek ayrı kadın ayrı oluyor :) kadını çok fedakar
Kızlar şimdi bir sırt bel yani bütün sırtım inanılmaz ağrıyor rahmim böyle regli olacakmış gibi bir uyuşuk ağrı girdi şortum ağrıdıkça rahmim regli olacak gibi ağrıyor regli zamanım dün ya da bugündü ondan mı ki sabah hiçbir şeyim yoktu yani ilk kez yaşadığım bir sırt ağrısı ama rahmindeki regli ağrısı gibi hissediyorum yani bıraksalar regli olucam utanmadan öyle bir ağrı yani normal mi ya hemşireye de yazmadım regli günüm belki ondandır diyorum ama
Bugün aynı hissi ben de yaşadım, çarşıdan gelince sanki adet olacakmış gibi bel ağrısı kaşık ağrısı çektim çok korktum bir şey mi oldu acaba diye. Ama sanırım bebeğin ağırlığı arttıkça normalmiş bu ağrılar
ben de normalde çok zor içiyorum ama bi kaç gündür karşıma çıkıyor, su içmeyi artırmamız lazımmış yoksa bebeğin amniyon sıvısı tükenebilirmiş hareketleri yavaşlarmış. O yüzden sürekli unuttuğum için aklıma gelince şişeyi alıyorum oturup zorla içiyorum
ben de normalde çok zor içiyorum ama bi kaç gündür karşıma çıkıyor, su içmeyi artırmamız lazımmış yoksa bebeğin amniyon sıvısı tükenebilirmiş hareketleri yavaşlarmış. O yüzden sürekli unuttuğum için aklıma gelince şişeyi alıyorum oturup zorla içiyorum
Çok kolay oluyor şöyle,önce şişeme suyumu arıtmadan dolduruyorum daha sonra biraz buzdolabında bekletip istediğim soğukluğa geldiğinde çıkarıyorum.Daha sonra oturup yudum yudum içiyorum
Çok kolay oluyor şöyle,önce şişeme suyumu arıtmadan dolduruyorum daha sonra biraz buzdolabında bekletip istediğim soğukluğa geldiğinde çıkarıyorum.Daha sonra oturup yudum yudum içiyorum