2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sabah kalktığımdan başım dönüyor ama sol tarafa sanki dönüyor başım anlamadım ne oluyor bana
Canım sabahları uyandığımda benimde gözümün önü kararıyor daha sonra vücudum titremeye başlıyor birşeyler yiyince geçiyor açlıktan olabilir

Zaten Banu çiftçi kitabında diyor ki yok kemik yapısıymış yok duruş şekliymiş bununla cinsiyet anlaşılmaz diyor. Görürsek söyleriz diyor
Bebeğin sağlığını merak etmekten aklıma gelmedi o an nasıl anladığını sormak 1 ay olmuştu son kontrolün üzerine :) Bide ne yalan söyleyim gönlüm daha çok kız istiyordu ama erkek annesi olacağım Seninkinin belli mi canım

Resmını atma şansın var mı canım acaba, bim de gördüm babyjörn muadili 1100₺ pierre cardin markaydı ikinci ellerde sıfır fıyatına satmaya kalkıyorlar ona dellenıyorum

Canım sabahları uyandığımda benimde gözümün önü kararıyor daha sonra vücudum titremeye başlıyor birşeyler yiyince geçiyor açlıktan olabilir
Gözüm kararmadı ilk haftalarda kararma saniyelik olub geciyordu ama şimdi sanki dengesizlik oluyor arada..kahvaltımı yaptım arada kalkıb yürüyüb bakıyorum düzeldimi diye..bana tansiyon aleti şart

En kötüsünü bile 850 ye satıyorlar sıfırı 1100₺ ztn yani makul fıyat vermıyorlar ki verseler düşünürüm de

Yok kuzum ben yaptırmadım fetal DNA. Doktorum gerekli görmedi. Ama erkek olabilir dedi. Ama görmeden söyledi. O yüzden herşey olabilir merakla bekliyorum

Başınız saolsun Rabbim dayanma sabri versin bebeğinizi de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Yok kuzum ben yaptırmadım fetal DNA. Doktorum gerekli görmedi. Ama erkek olabilir dedi. Ama görmeden söyledi. O yüzden herşey olabilir merakla bekliyorum
Benim ilk çocuğum. Kız da olsa erkekte olsa zaten bizi çok mutlu edecekti :) kızları süsleyip püslemek çok hoşuma gidiyor yoksa asla cinsiyetçilik yapmıyoruz ne eşim ne ben :) Benim doktorum da yaptır demedi ama ikili mi fetal dna mı diye sorduğumda maddi olarak zorlamayacaksa tavsiye ederim demişti. Her yere parayı harcıyoruz bebeğim için yaptırayım dedim.

Kızlar birsey danisacagim ben geçen hafta pazar günü ayak serçe parmağımı vurdum şişti gece acil gttik doktor röntgeni gonderecekti hamileyim deyince göndermedi 3 gün rapor verdi buz koy dedi sabah mosmordu morlugu baya gtti acısı da gttydi ama bu sabah kalktım yine baya sismisti ve ayakkabı giyemiyorum terlikle ise geldim akşam acile gideyim mi yine röntgen çekineyim mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…