2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız %60 değil %100 kız bence nub düz bildiğin kafa yapisida kız sağlıkla gelsin miniginn

Birsey soracağım ben keseyi solda hissediyorum hafif dolgunluk gaz sancısı gibi his veriyor bazen.sag tarafımda hiç olmuyor.bu cinsiyete bağlantılı mi
Yok canım . O yer değiştiriyor kese yeri. Ben ilk gittiğimde sola yerleşmişti . Doktor sol taraftan buldu. En son gittiğimde sağdan buldu . Bebeğim kız

Bu iğne ne için veriliyor?

Kızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…