Kusurabakmasınlar kusarsam daha da yaptırmam kesinlikle, zaten yaptırmamayı düşünüyorum da şeker hiç kullanmıyorum tatlı sıfır yani durduk yerde çıkmaz bu şeker diye düşünüyorum
Herşeyden yapıp yemeye çalışıyorum canım midem de aldı yiyebildim çok şükür mide bulantısı da oldu ama yedim.bazen dışardan da söylüyorum hiç halim olmuyor şimdi zaten her dakka midem kazinmaya başladı desem yeridir hiç kilo almadım ama geliyor kilolar galiba
Ben de öyle sanmıştım iyiyim sanmıştım ta ki yine kusana arkadaş devamlı değil şükür ki ama çok zorlanıyorum. Dişimi fırçalarken en çok sıkıntıyı yaşıyorum
Ne kadar kimya olsa da 9 baya sözel bizde o yüzden ben genel olarak oturuyorum. Arada dolanıyorum çocukların arasına. Bir de daha yeni ortaokuldan geldikleri için laf geçirmek kolay oluyor
Kusurabakmasınlar kusarsam daha da yaptırmam kesinlikle, zaten yaptırmamayı düşünüyorum da şeker hiç kullanmıyorum tatlı sıfır yani durduk yerde çıkmaz bu şeker diye düşünüyorum
Kızlar ben de hamileliklerimde tatlı falan yiyemezdim ama sadece şeker yükseltmiyor,karbonhidratlara da meyvelere de dikkat edin madem,önceki hamilelğimde neredeyse insülin kullsnacdktım sınırdaydı feci diyete girdim neyseki öyle atlattım,meyvelere veda ettim resmen tatlı şekerli asitli yiyip içmememe rağmen,ölçüm cihazı aldım her gün ölçüyordum ve gerçekten suyum fazlaydı bebek öndeydi 3hafta erken doğum riski vardı hep ve diğer sıkıntılar diyetle düzeldi her şey çok şükür yani yaptırın kısacasıverdikleri içeceği ben de zor içtim çünkü şekerden nefret ederim ama iyi ki yaptırmışım
Bu arada ben de 13 haftalığım 1hafta kadar öndeyiz,2.5 kg verdimbulantılarım bi var bi yok ama şekere takılırım diye sakınıyorum kendimi,çok şükür öğürtüm geçti artık
Kızlar kimler oksapar iğne kullanıyordu rapor çıkarttım ama 10 kutu iğne içinde toplam 20 tane cikiyo 950 tl aldı eczacı. Doktor ücretsiz alacaksın demişti niye bu kadar aldılar anlamadım sizde ücret verdinizmi??
Kızlar kimler oksapar iğne kullanıyordu rapor çıkarttım ama 10 kutu iğne içinde toplam 20 tane cikiyo 950 tl aldı eczacı. Doktor ücretsiz alacaksın demişti niye bu kadar aldılar anlamadım sizde ücret verdinizmi??
Canım ben ücret ödemedim bugün raporumu yeniledim hemen alabilir miyim diye sordum yok dedi sekreter eşime verdim recetemi o alsın diye ilk aldigimda ücretli almıştım 135 tlydi bir kutusu bi yanlışlık olmalı sende
Canım ben ücret ödemedim bugün raporumu yeniledim hemen alabilir miyim diye sordum yok dedi sekreter eşime verdim recetemi o alsın diye ilk aldigimda ücretli almıştım 135 tlydi bir kutusu bi yanlışlık olmalı sende