Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun şu ekşimelr yanmalar bitse de hamileligimizin tadını cikqrabilsekBana da ekşi iyi gelmiyor galiba mandalina yemiştim şuan midem alev alev yanıyor
Canım iyi beslenmediğinden de bağışıklık düşüyor . Hamilelik de zaten düşer iyice. O yüzden mantar sürekli tekrarlarKızlar yine galiba mantar oldum, kaşıntı başladı siz nasıl çözüm buldunuz? Nasıl geçecek bu bilmiyorum, o kadarda dikkat ediyorum ya
Ya ondan mı, doktora yazsam hemen fitil diyecek cumaya kadar bekleyecegım, iç çamasırlarımı ayrı yıkıyorum ütülüyorum nasıl olacak bilmiyorumCanım iyi beslenmediğinden de bağışıklık düşüyor . Hamilelik de zaten düşer iyice. O yüzden mantar sürekli tekrarlar
Hangi fitili kullandın canımBenimde kaşıntısız hali vardı fitil kullandım dün en son dozu. inşallah gene başlamaz
Kusurabakmasınlar kusarsam daha da yaptırmam kesinlikle, zaten yaptırmamayı düşünüyorum da şeker hiç kullanmıyorum tatlı sıfır yani durduk yerde çıkmaz bu şeker diye düşünüyorumBen de düşünüyorum. Bir de kusarsak bi daha baştanmışçok araştırdım mutlaka yapılsın deniyor
İnşallah bazıları doğuma kadar sürüyormuş ama olsun onun için herşeye değerÇok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun şu ekşimelr yanmalar bitse de hamileligimizin tadını cikqrabilsek
Ben de öyle sanmıştım iyiyim sanmıştım ta ki yine kusana arkadaşHerşeyden yapıp yemeye çalışıyorum canım midem de aldı yiyebildim çok şükür mide bulantısı da oldu ama yedim.bazen dışardan da söylüyorum hiç halim olmuyor şimdi zaten her dakka midem kazinmaya başladı desem yeridir hiç kilo almadım ama geliyor kilolar galiba
Benim de öğrencilerim iyi çok şükür ki. Ama yine de iyi olmayınca zorla anlatılıyor dersNe kadar kimya olsa da 9 baya sözel bizde o yüzden ben genel olarak oturuyorum. Arada dolanıyorum çocukların arasına. Bir de daha yeni ortaokuldan geldikleri için laf geçirmek kolay oluyor
Ben de pcos var kuzum. Özellikle yaptırmamı istedi arkadaşım. Riskli gruptasın dediKusurabakmasınlar kusarsam daha da yaptırmam kesinlikle, zaten yaptırmamayı düşünüyorum da şeker hiç kullanmıyorum tatlı sıfır yani durduk yerde çıkmaz bu şeker diye düşünüyorum
Öle ise tabi ki gerekliyse yaptırmak gerekir.Ben de pcos var kuzum. Özellikle yaptırmamı istedi arkadaşım. Riskli gruptasın dedi
Evet canım eğer mantarsa , mantar zaten vücut direncinin düşmesini bekler. Bana akıntım var diye verdi fitil 3 gün kullandım.Ya ondan mı, doktora yazsam hemen fitil diyecek cumaya kadar bekleyecegım, iç çamasırlarımı ayrı yıkıyorum ütülüyorum nasıl olacak bilmiyorum
Bende cuma gideceğim kontrole o zaman diyeyim, yarın idrar tahlili vereceğim çok korkuyorum bu mantar bebeğe zarar verir mi ?Evet canım eğer mantarsa , mantar zaten vücut direncinin düşmesini bekler. Bana akıntım var diye verdi fitil 3 gün kullandım.
Canım ben ücret ödemedim bugün raporumu yeniledim hemen alabilir miyim diye sordum yok dedi sekreter eşime verdim recetemi o alsın diye ilk aldigimda ücretli almıştım 135 tlydi bir kutusu bi yanlışlık olmalı sendeKızlar kimler oksapar iğne kullanıyordu rapor çıkarttım ama 10 kutu iğne içinde toplam 20 tane cikiyo 950 tl aldı eczacı. Doktor ücretsiz alacaksın demişti niye bu kadar aldılar anlamadım sizde ücret verdinizmi??
Bilmiyorum canım ben de sormuştum burda cevap alamadım . Enfeksiyon erken doğumu tetikliyormuş ama mantarı bimiyorumBende cuma gideceğim kontrole o zaman diyeyim, yarın idrar tahlili vereceğim çok korkuyorum bu mantar bebeğe zarar verir mi ?
Peki canım sana kan pıhtılaşması olduğuna dair test yaptılar mı acaba doktor bana o testi yapmadan iğneyi yazdığı için mi ücret çıktıCanım ben ücret ödemedim bugün raporumu yeniledim hemen alabilir miyim diye sordum yok dedi sekreter eşime verdim recetemi o alsın diye ilk aldigimda ücretli almıştım 135 tlydi bir kutusu bi yanlışlık olmalı sende
Pıhtılaşma testi yaptırmıştım evet ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum sana neden verdi pekiPeki canım sana kan pıhtılaşması olduğuna dair test yaptılar mı acaba doktor bana o testi yapmadan iğneyi yazdığı için mi ücret çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?