2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar yine galiba mantar oldum, kaşıntı başladı siz nasıl çözüm buldunuz? Nasıl geçecek bu bilmiyorum, o kadarda dikkat ediyorum ya
Canım iyi beslenmediğinden de bağışıklık düşüyor . Hamilelik de zaten düşer iyice. O yüzden mantar sürekli tekrarlar

Canım iyi beslenmediğinden de bağışıklık düşüyor . Hamilelik de zaten düşer iyice. O yüzden mantar sürekli tekrarlar
Ya ondan mı, doktora yazsam hemen fitil diyecek cumaya kadar bekleyecegım, iç çamasırlarımı ayrı yıkıyorum ütülüyorum nasıl olacak bilmiyorum

Ben de düşünüyorum. Bir de kusarsak bi daha baştanmış çok araştırdım mutlaka yapılsın deniyor
Kusurabakmasınlar kusarsam daha da yaptırmam kesinlikle, zaten yaptırmamayı düşünüyorum da şeker hiç kullanmıyorum tatlı sıfır yani durduk yerde çıkmaz bu şeker diye düşünüyorum

Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun şu ekşimelr yanmalar bitse de hamileligimizin tadını cikqrabilsek
İnşallah bazıları doğuma kadar sürüyormuş ama olsun onun için herşeye değer

Ben de öyle sanmıştım iyiyim sanmıştım ta ki yine kusana arkadaş devamlı değil şükür ki ama çok zorlanıyorum. Dişimi fırçalarken en çok sıkıntıyı yaşıyorum

Ne kadar kimya olsa da 9 baya sözel bizde o yüzden ben genel olarak oturuyorum. Arada dolanıyorum çocukların arasına. Bir de daha yeni ortaokuldan geldikleri için laf geçirmek kolay oluyor
Benim de öğrencilerim iyi çok şükür ki. Ama yine de iyi olmayınca zorla anlatılıyor ders

Kusurabakmasınlar kusarsam daha da yaptırmam kesinlikle, zaten yaptırmamayı düşünüyorum da şeker hiç kullanmıyorum tatlı sıfır yani durduk yerde çıkmaz bu şeker diye düşünüyorum
Ben de pcos var kuzum. Özellikle yaptırmamı istedi arkadaşım. Riskli gruptasın dedi

Kızlar ben de hamileliklerimde tatlı falan yiyemezdim ama sadece şeker yükseltmiyor,karbonhidratlara da meyvelere de dikkat edin madem,önceki hamilelğimde neredeyse insülin kullsnacdktım sınırdaydı feci diyete girdim neyseki öyle atlattım,meyvelere veda ettim resmen tatlı şekerli asitli yiyip içmememe rağmen,ölçüm cihazı aldım her gün ölçüyordum ve gerçekten suyum fazlaydı bebek öndeydi 3hafta erken doğum riski vardı hep ve diğer sıkıntılar diyetle düzeldi her şey çok şükür yani yaptırın kısacasıverdikleri içeceği ben de zor içtim çünkü şekerden nefret ederim ama iyi ki yaptırmışım

Bu arada ben de 13 haftalığım 1hafta kadar öndeyiz,2.5 kg verdimbulantılarım bi var bi yok ama şekere takılırım diye sakınıyorum kendimi,çok şükür öğürtüm geçti artık

Kızlar kimler oksapar iğne kullanıyordu rapor çıkarttım ama 10 kutu iğne içinde toplam 20 tane cikiyo 950 tl aldı eczacı. Doktor ücretsiz alacaksın demişti niye bu kadar aldılar anlamadım sizde ücret verdinizmi??

Ya ondan mı, doktora yazsam hemen fitil diyecek cumaya kadar bekleyecegım, iç çamasırlarımı ayrı yıkıyorum ütülüyorum nasıl olacak bilmiyorum
Evet canım eğer mantarsa , mantar zaten vücut direncinin düşmesini bekler. Bana akıntım var diye verdi fitil 3 gün kullandım.

Evet canım eğer mantarsa , mantar zaten vücut direncinin düşmesini bekler. Bana akıntım var diye verdi fitil 3 gün kullandım.
Bende cuma gideceğim kontrole o zaman diyeyim, yarın idrar tahlili vereceğim çok korkuyorum bu mantar bebeğe zarar verir mi ?

Canım ben ücret ödemedim bugün raporumu yeniledim hemen alabilir miyim diye sordum yok dedi sekreter eşime verdim recetemi o alsın diye ilk aldigimda ücretli almıştım 135 tlydi bir kutusu bi yanlışlık olmalı sende

Peki canım sana kan pıhtılaşması olduğuna dair test yaptılar mı acaba doktor bana o testi yapmadan iğneyi yazdığı için mi ücret çıktı

Peki canım sana kan pıhtılaşması olduğuna dair test yaptılar mı acaba doktor bana o testi yapmadan iğneyi yazdığı için mi ücret çıktı
Pıhtılaşma testi yaptırmıştım evet ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum sana neden verdi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…