2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Mesela şeker fazla çıkarsa ne olacak. Bundan daha az şekerli nasıl beslenebilirz ki bilemedim
Ya işte o gebelikte belli olmuyor diyorlar hatta ben şu evde şeker ölçüm cihazlarından bile almayı düşünüyorum. Hergün bakayım normal diye bilgi vereyim içimizde rahat etsin

Heyet raporunu konuştuğum arkadaşlarım kimlerdi hatırlamıyorum ama sınır yokmuş. Dün gece araştırdım. Heyet raporu doktor verdiği sürece sınırsız alabiliyoruz .

Kaçıncı haftada ölçüp söylüyor canım ? Bana 11+4 de gittiğimde söylemedi hiçbişey. Özellikle mi rahim ağzı uzunluğu. Ne diye mi sormalıyım ?
Canım ben 13. Hafta muayenemi detaylı ultrason yaptırdım ya o yüzden herşeye baktı sen merak ediyorsan sorabilirsin rahim ağzı uzunlugu düşük yada erken doğum riski var mı diye bakılır servikal yetmezlik serklaj duymussundur eğer rahim ağzı uzunlugu yeterli değilse yapılıyor senin zaten düşük riskin yoksa normaldir rahim ağzı uzunlugunda

Kızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
Ben 55 le başladım sabahları tartıldığımda 54.1 - 54.2 geliyorum. ama dikkat ediyorum özellikle kilo almamak için . Karbonhidrat sıfır tatlı yok denilecek kadar az. Yesem bile öğlen saatlerinde azıcık tadımlık yiyorum. Sağlıklı olsunlar da inşallah.

kızlar bir şey soracağım hiç bulantı yokken kusmak normal mi? Hiçbir şeyim yok çok rahatım istediğim şeyleri yiyebiliyorum ama birr kusma belası var bulantım olmadığı halde birden gelen öğürmeyle kendimi lavaboda bukuyorum demin yine oldu internette de pek bir şey yazmıyor bu konuda

kızlar bu baş ağrısına kesin bir çözüm yok mu her sabah güne baş ağrısıyla başlıyorum bide sey sorcam evde parol var ama baktım 500mg icsem sıjıntı olur mu ki
Kalınca Bir peçeteye 80 lık lımon kolonyası iyice dökün üzerine karabiber serpin iyice peçeteyı kapatıp tekrar kolonya ile iyice ıslatın sonra sakin mumkunse karanlık değilsede sessiz bir odada burnunuza yakın olacak şekilde avuc içinizde tutup koklayın gözlerinizi kapatıp biraz dinlenin, hiç bişeyiniz kalmıcak sonra, ben migren hastasıyım ilaçlardan çok daha faydasını gördüm bunun

teşekkür ederim denycem mutlska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…