2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
3 ay yatınca bugün işe gidince pertim çıktı resmen geldiğim gibi koltuğa devrildim çok şükür bugünü sorunsuz atlattık endişelendiğinde gibi olmadı iş yerinde de bi toplantı odasına girdim yattım valla mis gibi bi 30 dk uzanmışım kendime geldim

Ben 4ünden beri gidiyorum hala gelip yatıyorum

Ah canım ne yapacağız peki, benimde kaşıntı var ve iç çamaşırımda su gibi birsey oluyor, inşallah 9 ay çekmeyiz. Cuma günü doktora soracağım sanada yazarım kesin bu nasıl geçecek

Kızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah çabuk toparlarsın. Galiba sen salgına yakalandın

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlarsın, dualarımız seninle

Kızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu

bence de. Ya hani enerji geliyordu nerede bu enerjiiii
Canım ya işe giderken ne giyiyorsun bizim şirkette tayt giymek yasak hamilelikte bunu esnek tutabiliyorlar ama üstünde uzun bir şey giymen gerek napıcam onu bilmiyorum uzun gömlek alsam bir kaç beden büyük o da çuval gibi duruyor sen nasıl yapıyorsun

Kızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Ben 3 ayda 2 kez yedim canım bir şey olmadı şükür ama üzümü iyi yıkamam gerek o yüzden yenmez yazıyor ilaçlamalardan üzümün üstündeki ilaçlama uzun süre yapışıp kalıyormuş ben suda beklettim 3 kez bir de en son elimde tek tek yıkadım tane tane öyle yedim isteğim gitsin diye ama mesela bir 2 kez yediğimin bir seferinde kustum o zaman iyi yıkamamıştım üşendim ondan mı o gün kusmadım mı vardı bilmiyorum bir daha da canım istemedi

Canım çok geçmiş olsun. dualarımız seninle.

Geçmiş olsun canım aynı belirtilerle birlikte eşimde hastalandı salgın var sanırım. Şükür ki bebiş iyi iyi kş yatırmışlar hem ishal hem kusma vücudunda su kalmazdı

Öyle yapayım ben de o zaman çok istiyor canım çünkü en azından isteğim geçsin çok yemeyeyim. Çok teşekkür ederim canım

Çok şükür bebişin iyi yatmağın hastanede çok iyi oldu..bende hastanede yatarken serumlar sayesinde iyi oldum..Tez bir zamanda evine dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…