2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay bende alayım bunlardan. Cahil cahil kalmiyim ortada
Birşey söyleyeyim. Mi hiç bir şey kitaplarda yazan gibi olmuyor hiç bir bebek kitaplardaki gibi büyütülmüyor, benim bir arkadasımla bu yuzden tartıştık geçen gün baktım durum atmış başlarım kıtabını eğitimini vs. Dıyerekten annelik iç güdüsel emin olun hiç cahil kalmıyorsunuz şu an zaten download ediliyor

Kız bu yediğimiz acılar bebeği de acılar mı . Ben de acı biber turşu falan yiyorum

canım çok sevindim sağlıkla büyüsün gelsin inşallah prensesin
Kızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
3 kilo canım ikizlere rağmen iyi ilerledim şu ana kadar artık bundan sonrası Allah nasip

İyi bari . Bu haber mutlu etti beni

Branşın neydi canım oturma imkanın yok mu bende kimya öğretmeniyim. 9 ları aldım bu yıl konuları daha hafif diye. 11 ve 12 alsam perişan olurdum

Ben de düşünüyorum. Bir de kusarsak bi daha baştanmış çok araştırdım mutlaka yapılsın deniyor

Kızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
Herşeyden yapıp yemeye çalışıyorum canım midem de aldı yiyebildim çok şükür mide bulantısı da oldu ama yedim.bazen dışardan da söylüyorum hiç halim olmuyor şimdi zaten her dakka midem kazinmaya başladı desem yeridir hiç kilo almadım ama geliyor kilolar galiba

Branşın neydi canım oturma imkanın yok mu bende kimya öğretmeniyim. 9 ları aldım bu yıl konuları daha hafif diye. 11 ve 12 alsam perişan olurdum
Lise mat kuzum. Ben de 10ları aldım. Yazdırırken oturuyorum tabi. Eskiden sınıfta dolanırdım hiç yapmıyorum. Mümkün mertebe az hareket ediyorum. Dün ders anlatırken birden öğürdüm bugün sürekli midem bulandı. Allah yazdım etsin bize

Ne kadar kimya olsa da 9 baya sözel bizde o yüzden ben genel olarak oturuyorum. Arada dolanıyorum çocukların arasına. Bir de daha yeni ortaokuldan geldikleri için laf geçirmek kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…