- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Birşey söyleyeyim. Mi hiç bir şey kitaplarda yazan gibi olmuyor hiç bir bebek kitaplardaki gibi büyütülmüyor, benim bir arkadasımla bu yuzden tartıştık geçen gün baktım durum atmış başlarım kıtabını eğitimini vs. DıyerektenAy bende alayım bunlardan. Cahil cahil kalmiyim ortada
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım, yarın eczaneden alacağımYa işte o gebelikte belli olmuyor diyorlar hatta ben şu evde şeker ölçüm cihazlarından bile almayı düşünüyorum. Hergün bakayım normal diye bilgi vereyim içimizde rahat etsin
Kız bu yediğimiz acılar bebeği de acılar mıCanın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktımo yüzden geçende makarnaya pul biber ekip ekip yedim mesela
canım çok sevindim sağlıkla büyüsün gelsin inşallah prensesinÇok çok teşekkürler kızlar tabii ki önce sağlıkla gelsin hepimizinki, eli yüzü düzgün olsun eksiği olmasın, evrenden, Allahtan istemek lazım ki gerçek olsun o yüzden, bi de nolur Allah'ım güzellikle gelsin bizim aileye benzesinyadırgamıyorum kimseyi ama güzel kuzum talihli olsun inşallah hamilelerin annelerin duaları gerçek olurmuş inşallah
Erkek olmasını istiyordum hem dış görünüş çok önemli olmaz hem de eşim benim istediğim kız isimlerini istemiyor diye. Hayırlı evlat olsun inşallah kızım
B Buddy x Beni tabloya ekleyebilirsin canım K
@Blackkcat güzel haberlerini bekliyoruz canım
3 kilo canım ikizlere rağmen iyi ilerledim şu ana kadar artık bundan sonrası Allah nasipKızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
İyi bari . Bu haber mutlu etti beniBirşey söyleyeyim. Mi hiç bir şey kitaplarda yazan gibi olmuyor hiç bir bebek kitaplardaki gibi büyütülmüyor, benim bir arkadasımla bu yuzden tartıştık geçen gün baktım durum atmış başlarım kıtabını eğitimini vs. Dıyerektenannelik iç güdüsel emin olun hiç cahil kalmıyorsunuz şu an zaten download ediliyor
Ay yok ya ben acıya alışıyor gibi düşünüyorumKız bu yediğimiz acılar bebeği de acılar mı. Ben de acı biber turşu falan yiyorum
benim çoktandır kapanmıyorAyh bilemedim yaaa benim pantolonlar kapanmamaya başladı ama
Branşın neydi canım oturma imkanın yok muAaaaa varis öğretmen hastalığı derlerben de korkarım hep olmaktan. Ay kuzum farklı yemiyorum ki bilmiyorum. Ama yine birkaç gündür yumurta yiyemiyorum. Dün malesef ki etli yemek yedim yemez olaydım kendimi zorladım yemek için sonra çok midem bulandı
Ayh sorma. Vücudumda en beğendiğim yer göbeğim ve belimdi. Hiç göbek yoktu. Belim de incecikti. Eser kalmadı. Eskiye döner mi bilmiyorumbenim çoktandır kapanmıyorgaz ve şişkinlik oluyor öğlenden itibaren çoğu zaman. Belimde kalınlaştı sanki.
İnşallah kuzumMagnezyum ilacını içemiyorum dün bende öyle oldum bugün içmedim. Telefonla derdimi anlatamıyorum doktora hersey normal diyor. Cuma günü konuşacağım benimde 14. Tam bugün inşallah canım 16. Da düzelecegız
Ben de düşünüyorum. Bir de kusarsak bi daha baştanmışBende hamile kaldığımdan beri sıfır tatlıgeçenlerde ayıptır söylemesi kavun yedim o bile midemi bulandırdı. Bu şeker yüklemesini düşünmeye başladım şimdiden. Verdikleri içecek çok şekerli bişeymiş nasıl içicez bilmem
Herşeyden yapıp yemeye çalışıyorum canım midem de aldı yiyebildim çok şükür mide bulantısı da oldu ama yedim.bazen dışardan da söylüyorum hiç halim olmuyor şimdi zaten her dakka midem kazinmaya başladı desem yeridir hiç kilo almadım ama geliyor kilolar galibaKızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
Lise mat kuzum. Ben de 10ları aldım. Yazdırırken oturuyorum tabi. Eskiden sınıfta dolanırdım hiç yapmıyorum. Mümkün mertebe az hareket ediyorum. Dün ders anlatırken birden öğürdümBranşın neydi canım oturma imkanın yok mubende kimya öğretmeniyim. 9 ları aldım bu yıl konuları daha hafif diye. 11 ve 12 alsam perişan olurdum
Bana da ekşi iyi gelmiyor galiba mandalina yemiştim şuan midem alev alev yanıyorBende de aynı tatlı yiyince midem bulanıyor ekşiyor ama acılı turşu filan yiyeyim daha iyiyim
göbek vardı uzun zamandır ama belim yoktuAyh sorma. Vücudumda en beğendiğim yer göbeğim ve belimdi. Hiç göbek yoktu. Belim de incecikti. Eser kalmadı. Eskiye döner mi bilmiyorum
Ne kadar kimya olsa da 9 baya sözel bizde o yüzden ben genel olarak oturuyorum. Arada dolanıyorum çocukların arasına. Bir de daha yeni ortaokuldan geldikleri için laf geçirmek kolay oluyorLise mat kuzum. Ben de 10ları aldım. Yazdırırken oturuyorum tabi. Eskiden sınıfta dolanırdım hiç yapmıyorum. Mümkün mertebe az hareket ediyorum. Dün ders anlatırken birden öğürdümbugün sürekli midem bulandı. Allah yazdım etsin bize
Ay kesinlikle. Canım kızımdan kalan en güzel anı olur banagöbek vardı uzun zamandır ama belim yoktucanları sağolsun bebişlerin elbet veririz
Benimde kaşıntısız hali vardı fitil kullandım dün en son dozu. inşallah gene başlamazKızlar yine galiba mantar oldum, kaşıntı başladı siz nasıl çözüm buldunuz? Nasıl geçecek bu bilmiyorum, o kadarda dikkat ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?