- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Bı de benim aldığımda kutuda 10 tane oluyor bir aylık raporla kirk adet almis oluyorum sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimki 4bin belki farklıdır onların içindeki iğne sayısıKızlar kimler oksapar iğne kullanıyordu rapor çıkarttım ama 10 kutu iğne içinde toplam 20 tane cikiyo 950 tl aldı eczacı. Doktor ücretsiz alacaksın demişti niye bu kadar aldılar anlamadım sizde ücret verdinizmi??
Benimki 6bin 1 kutuda 2 tane çıkıyor ama doktor ücretsiz alacaksın demişti eczacı bizimi kandırdı napti anlamadım ki 950 lira az değil 20 tanesi bideBı de benim aldığımda kutuda 10 tane oluyor bir aylık raporla kirk adet almis oluyorum sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimki 4bin belki farklıdır onların içindeki iğne sayısı
İstersen bi gidip sor belki raporun bitmstir ya da rapora bakmadı mi naptiBenimki 6bin 1 kutuda 2 tane çıkıyor ama doktor ücretsiz alacaksın demişti eczacı bizimi kandırdı napti anlamadım ki 950 lira az değil 20 tanesi bide
Yok zaten rapor yeni çıkmıştı onda sorun yok canım . Sizin kan pıhtılaşması testiniz varmı yoksa önlem amaçlı test yapmadan mi yazdı doktor bunu?İstersen bi gidip sor belki raporun bitmstir ya da rapora bakmadı mi napti
siz eczacıya sormadınız mı bunu 950 çok pahalı yani keşke başka eczacıya sorsaydınız doktorun ücretsiz alacaksın dediği şeye hayatta para vermezdmBenimki 6bin 1 kutuda 2 tane çıkıyor ama doktor ücretsiz alacaksın demişti eczacı bizimi kandırdı napti anlamadım ki 950 lira az değil 20 tanesi bide
Ayy şimdi eşim aradı 400 küsür ücret demiş eczacı katılım payı ücreti gibi bişey çıkarmış almadık gidip soracağız tekrarYok zaten rapor yeni çıkmıştı onda sorun yok canım . Sizin kan pıhtılaşması testiniz varmı yoksa önlem amaçlı test yapmadan mi yazdı doktor bunu?
Evet pıhtılaşma testi yaptırmıştımYok zaten rapor yeni çıkmıştı onda sorun yok canım . Sizin kan pıhtılaşması testiniz varmı yoksa önlem amaçlı test yapmadan mi yazdı doktor bunu?
Ben her defasında 3 kutu ala biliyorum içinde 10 tane toplam 30 oluyor 300 küsur ödüyorumKızlar kimler oksapar iğne kullanıyordu rapor çıkarttım ama 10 kutu iğne içinde toplam 20 tane cikiyo 950 tl aldı eczacı. Doktor ücretsiz alacaksın demişti niye bu kadar aldılar anlamadım sizde ücret verdinizmi??
Canım ben çok araştırdım bir tane doktor var ondanda dinledim bebeğe geçmiyormuş, ama diyelim ki normal doğum yaptık belki bebekte pamukçuk vs olabiliyormuş ben öyle okudum ama benim de geçmiyor.hemde yeşil akıntıya döndüKızlar yine galiba mantar oldum, kaşıntı başladı siz nasıl çözüm buldunuz? Nasıl geçecek bu bilmiyorum, o kadarda dikkat ediyorum ya
Maşallah sağlıkla gelsinKızlar ben dayanamdim bebemi görmeye gittim bugün daha çok küçük belli olmaz dedi ama pipi gördük sankiEki Görüntüle 3304219
Ya bende bugün oksopar aldım 110 TL bir kutuya geçen ay 4 kutuya 35 lira vermiştim niye böyle oldu acabaBı de benim aldığımda kutuda 10 tane oluyor bir aylık raporla kirk adet almis oluyorum sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimki 4bin belki farklıdır onların içindeki iğne sayısı
İlk erkek gibi dedi sonra bu haftada kızda da kabarıklık olabilir bekleyelim 10 gün daha dediMaşallah sağlıkla gelsinaynıyız seninle ben de 12+1 ben sordum cinsiyet görüyor musunuz diye o da bu hafta erken ama erkek olabilir dedi bana da
Sen raporla mı alıyorsunBen her defasında 3 kutu ala biliyorum içinde 10 tane toplam 30 oluyor 300 küsur ödüyorum
Beni bir akslik olmazsa bir ay sonra çağırdı o zaman kesinleşir sağlıklı olsunlar daİlk erkek gibi dedi sonra bu haftada kızda da kabarıklık olabilir bekleyelim 10 gün daha dedi
Sadecd yazıyor doktor raporsuz pazartesi giderken sorucam devam edicemse bende çıkartırımSen raporla mı alıyorsun
Eşim aldı katkı payı demişler oda vermek zorunda kalmışsiz eczacıya sormadınız mı bunu 950 çok pahalı yani keşke başka eczacıya sorsaydınız doktorun ücretsiz alacaksın dediği şeye hayatta para vermezdm
Seninki raporlu değil mi kafalarina göre mi fiyat veriyor bunlar anlamadimYa bende bugün oksopar aldım 110 TL bir kutuya geçen ay 4 kutuya 35 lira vermiştim niye böyle oldu acaba
Bir ay ücretsiz aldım raporlu bu ay raporu yeniledim eşime katkı payı gibi bi ücret çıkardılar bu sefer bi soracak nedir diyeYa bende bugün oksopar aldım 110 TL bir kutuya geçen ay 4 kutuya 35 lira vermiştim niye böyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?