2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bı de benim aldığımda kutuda 10 tane oluyor bir aylık raporla kirk adet almis oluyorum sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimki 4bin belki farklıdır onların içindeki iğne sayısı

Bı de benim aldığımda kutuda 10 tane oluyor bir aylık raporla kirk adet almis oluyorum sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimki 4bin belki farklıdır onların içindeki iğne sayısı
Benimki 6bin 1 kutuda 2 tane çıkıyor ama doktor ücretsiz alacaksın demişti eczacı bizimi kandırdı napti anlamadım ki 950 lira az değil 20 tanesi bide

Benimki 6bin 1 kutuda 2 tane çıkıyor ama doktor ücretsiz alacaksın demişti eczacı bizimi kandırdı napti anlamadım ki 950 lira az değil 20 tanesi bide
İstersen bi gidip sor belki raporun bitmstir ya da rapora bakmadı mi napti

siz eczacıya sormadınız mı bunu 950 çok pahalı yani keşke başka eczacıya sorsaydınız doktorun ücretsiz alacaksın dediği şeye hayatta para vermezdm

Yok zaten rapor yeni çıkmıştı onda sorun yok canım . Sizin kan pıhtılaşması testiniz varmı yoksa önlem amaçlı test yapmadan mi yazdı doktor bunu?
Ayy şimdi eşim aradı 400 küsür ücret demiş eczacı katılım payı ücreti gibi bişey çıkarmış almadık gidip soracağız tekrar

Ben her defasında 3 kutu ala biliyorum içinde 10 tane toplam 30 oluyor 300 küsur ödüyorum

Kızlar yine galiba mantar oldum, kaşıntı başladı siz nasıl çözüm buldunuz? Nasıl geçecek bu bilmiyorum, o kadarda dikkat ediyorum ya
Canım ben çok araştırdım bir tane doktor var ondanda dinledim bebeğe geçmiyormuş, ama diyelim ki normal doğum yaptık belki bebekte pamukçuk vs olabiliyormuş ben öyle okudum ama benim de geçmiyor.hemde yeşil akıntıya döndü

Ya bende bugün oksopar aldım 110 TL bir kutuya geçen ay 4 kutuya 35 lira vermiştim niye böyle oldu acaba

Ayyy kızlar ben çok yoruldum yaaa, resmen yattığım günlerin acısı çıkıyor, ama hep bir uyuşukluk vardı artık gitti o bayağı hareketli bir insan oldum eşime diyorim ki acaba bebek de yorulmuş müdür diyor ki saçmalama senle beraber mi yürüyor sanki ben çok hareket ediyorum ya iş yapıyorum sanıyorum ki bebek rahatsız oluyor

Ya bende bugün oksopar aldım 110 TL bir kutuya geçen ay 4 kutuya 35 lira vermiştim niye böyle oldu acaba
Bir ay ücretsiz aldım raporlu bu ay raporu yeniledim eşime katkı payı gibi bi ücret çıkardılar bu sefer bi soracak nedir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…