2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum ben milli eğitimde olduğum için tayt giymiyorum şöyle ki benim pantolonlarımdan bazıları esnek ve bir beden büyük. Şuan onlar oluyor. 2 tane var gerçi bir aya onlar da olmaz. Alt üst takımlar oluyor ya kış işin onlardan çok var ben de triko takım. Onları giyerim. Gömlekli bir takım da var beli lastikli o da bir ay daha götürür beni. Bir de tulumlarım var penye mi denir kumaşı esnek yani. Onları da giyiyorum. Bence sen de alt üst takımlardan al. En ideali onlar olur diye düşünüyorum

O zaman alt üst takımlar bakayım canım ya kış için de iyi olur

Hiç üzüm eve aldırmıyorum burda okudum olmaz diye bende yemiyorum
Ben şu an 1000 kere falan yıkadım şimdi suda bekletiyorum 5 dakikada bir suyunu değiştiriyorum 1 saate yerim inşallah öyle böyle değil resmen aşerme dedikleri şeyi yaşıyorum 5-6 tane yesem yeter inşallah bakalım

Hamile kot pantolonu güzel ve rahat oluyor kızlar bende oğluma hamileyken almıştım sizede öneririm hep önümüz kış sıcak tutuyor

Kızlar valla ben nerden kaptım bu virüsü ya da mikrobu bilmiyorum ama haftasonu bol bol meyve yedim sanırım bulaştı bir şekilde

Canım fitil niye kullanmak istemiyorsun ,bebeğe zararı olur diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…