2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay iyi bari ben de yiyeceğim abartmadan inşallah
Canım bende abartmadan yemiştim ben normalde sevmem kv almıştı yararlıymış ye dedi ay beni zehirlemeye mi çalıştı. Bende 20 tane falan yemiştim baya yıkamıştım su da bekletmiştim.

Canım bende abartmadan yemiştim ben normalde sevmem kv almıştı yararlıymış ye dedi ay beni zehirlemeye mi çalıştı. Bende 20 tane falan yemiştim baya yıkamıştım su da bekletmiştim.
benimki de üzüm ye der durur. Neymiş o hep üzüm yemişmiş hamileyken. Ne alakaaaa yani

benimki de üzüm ye der durur. Neymiş o hep üzüm yemişmiş hamileyken. Ne alakaaaa yani
Niye böyleler kiii allahım hiç bakmadım net e normalde bakarım. Doktor bana neyi yemem neyş yememem konusunu anlattı ama meyveleri iyi yıka demişti bende net e bakmaya gerek duymamıştım.

Niye böyleler kiii allahım hiç bakmadım net e normalde bakarım. Doktor bana ne ye ne yeme dedi ama meyveleri iyi yıka demişti bende net e bakmaya gerek duymamıştım.
Ben yiyorum kuzum açıkçası bunları da. Sakatat çiğ köfte falan yemiyorum. Dün de canım çiğ köfte istedi ama yemedim

Ben yiyorum kuzum açıkçası bunları da. Sakatat çiğ köfte falan yemiyorum. Dün de canım çiğ köfte istedi ama yemedim
Benim kv bi de bir kilo üzüm göndermişti bir salkım aldım gerisi geri göndermiştim.neyse artık yedik geçti gitti Mastercheften dolayı dün benim de canım çiğ köfte çekti. Of dedim keşke tadımlık yesem

Benim de masterchef ten dolayı çekti evde yapcam kendim cuma boş günüm o gün yapacağım

Siteler de ikiye ayrılmış durumda en iyisi kararınca yemek, ben şimdi iyice yıkadım suda bekletiyorum sürekli değiştiriyorum suyunu bakalım

Canım çiğ köfte dün benimde mastercheften dolayı çekti annemi aradım evde çiğ köfte yaptım videosu attım blender da 10 dk da çiğ köfte diye bildiğin bulgurla salça baharatları blender da geçti marul limon bitti oturdum yarısını yedim baharatlarını az koydurdum tarifteki gibi yaptırmadım midemi yakmasın diye çok da iyi geldi artık dışardan yemem en azından bekletilmiş değil bulgur yiyorum sadece içinde et var mı yok mu derdi de yok içine koyulan yağ da belli baharatta belli bir güzel yedim valla hiçbir şey olmaz öyle

Ay canım ne güzel beceriyorsunuz ya ne güzel yapmışsın yemişsin afiyer olsun ben çok marifetli değilim yapabilir miyim bilmiyorum. Ama deneyeceğim dün herkesin canı çiğ köfte çekmiş anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…