2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben 15 haftalıkken öğrendim geçen hafta canım kaç haftalıksın kimisi 12. haftada öğreniyor kimisi epey geç öğreniyor çocuk ne zaman göstermek isterse artık
12 haftalikken tahmin etti kiz dedibi dahada gitmedim zaten 15 haftaligim haftaya pazartesi 3lu taramam var orda soylerler mi

yok ya 11+5te bir tahminim var ama değişiyor bu haftalarda söylemek istemiyorum o yüzden ne dersem şimdi ona odaklanacaksınız dedi
Ayyy doğru ama benimde 12.haftada tahminim var ama söylemicm demişti. Bu haftalarda bi tahmini varsa kesin erkek diye düşünmüştüm bende ama kızmış bak

Normal kadin doğumdan farkı var mı benimde kanama alanı var.yani ekstra bir tedavi falan uyguluyor mu.ben normal kadin doğuma gidiyorum.6.haftadan beri kanama aalanim var.hastanede bile yattım kanamadan.gecmiyor kanama alani

Normal kadin doğumdan farkı var mı benimde kanama alanı var.yani ekstra bir tedavi falan uyguluyor mu.ben normal kadin doğuma gidiyorum.6.haftadan beri kanama aalanim var.hastanede bile yattım kanamadan.gecmiyor kanama alani
Canım bende yattım hastanede, kaçıncı haftandasın, şöyle benim bir ameliyat sürecim oldu hamilelik öncesi bu doktor yaptı diğer ay hamile kalınca bunda devam ettim. Bebek için tedavi olduğum doktordu. Benim kese altında en son 3,5 cm idi kanama alanı. Senin kaç cm. Progestan kullanıyor musun ? İnşallah geçecek öyle dua edelim.

Kızlar şöyle bir yazı tahtası alacağım ismimizi yazacağım bir kaç bebek eşyası koyacağım o şekilde paylaşacağım şimdilik düşüncem o yönde
Bende bundan almak istedim sonra vazgeçtim..ismini ben hemen paylaşmıcam paylaşsam isimli takım sipariş ederim öyle paylaşırım

Kac cm söylemedi.bir sonraki gittiğimde kanama alanım olduğunu unutmuştu bile.kesenin hemen altında kanama alanı.su an 13.hafta

Bir de kesenin üst tarafı ile rahim arasında boşluk var.cok büyük ihtimal kapanacak bu boşluk ama garanti veremem dedi

Progestan kullaniyorum

Bu süreci nasıl geçirmeni tavsiye etti doktor.mesela evden çıkma yat uzan falan mı.ne dedi.

Bir de kesenin üst tarafı ile rahim arasında boşluk var.cok büyük ihtimal kapanacak bu boşluk ama garanti veremem dedi
İnşallah canım, bende yarın gideceğim detaylı konuşacağım kanama alanı ile ilgili beni korkutuyor artık bu durum. Ama geçecek inşallah bebeklerimiz büyüdükçe. İnşallah kanama alanlarımız kurumuş olur rahat nefes alırız ben günde 600 doz alıyorum 200 sabah 200 öğlen 200 akşam.

Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını. Bende de seçenek az ama çok şükür ne diyelim

Ben sabah ve yatmadan toplamda 2 doz alttan aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…