İnan arkadaşım ben şu laftan nefret ediyorum pinpiriklisin tabi olacağız hamileyiz içimizde bir can var istiyoruz ki herseye hemen cevap bulalım, doktorlar için rahat bazı şeyleri o kadar söylüyorlar ki bazen duyguları yok diyorum. Kanamam olduğunda acildeki bir doktor bana sana yatış verelim sabah düşer bu çocuk demişti. Katı katı söyleyerek hemde mimiksiz bir şekilde. Evet canım bekler sabırlar geçecek inşallah dualarım seninleT tweeetyyy cnm bnde gıcık oluyorum bu doktorun bazı seylerine, bna hep pimpiriklisin dıyor, rahat ol dıyor, herseyi soylemıyor, ama baska bna yakın doktor yok burası yurume mesafesı bısey olsa, tahlıl sonuçlarını bıle almaya yuruyerek gdıyorum.
Şuan 11. Haftada fetal dna yaptrmadıgım için çok pişmanım
Şimdiye uğrasmıcaktım, hem cinsıytı ogrenecektim çoktan hemde işimi garantıye alacaktım, aslında istesem şimdıde yaptrırım ama bekleycegım kdr bekledım artık
Bana da dinlen dedi.ama.ben gün içinde çocuğu bazen araba ile okula falan bırakıyorum.bunlar yasak mı bilmiyorum acikcasi.yuruyus yapma dedi bana.ama sadece wc ye kalk ta demedi.cuma kontrolüm var.bende detayli sorayim.ilk kez kanama alanım gördüğünde hiçbiriyle söylememişti.ben yaşantımda devam ettim hastanede buldum kendimi asiri kanamadan.ama rapor verdi işe gitmiyorumCanım peki sana yatış verdi mi ben halen sadece wcye kalkıyorum. 5.haftadan beri yatıyorum 14+1 olduk 9 haftadır yatıyorum
bende o yüzden erkek diye düşünüyorum çıkıntı vardı galiba falan dedim ama o çıkıntı klitoris oluşumunda da oluyor dedi of bilmiyorum ama erkek benimki benceAyyy doğru amabenimde 12.haftada tahminim var ama söylemicm demişti. Bu haftalarda bi tahmini varsa kesin erkek diye düşünmüştüm bende ama kızmış bak
Bana canım sadece WC kalk dedi. Bende aynı şekilde işe gidemiyorum. Bir kaç kere kanamam oldu acilde gitmek zorunda da kaldım. Bir gün de hastanede yattım. Benimde cuma kontrol insallaj güzel haberler alırız. Sadece WC ye kalkmanı isteseydi söylerdi canım. İnsallah güzel haberler ile geliriz birbirimizi haberdar edelim ikimizinde cuma günü kontrolBana da dinlen dedi.ama.ben gün içinde çocuğu bazen araba ile okula falan bırakıyorum.bunlar yasak mı bilmiyorum acikcasi.yuruyus yapma dedi bana.ama sadece wc ye kalk ta demedi.cuma kontrolüm var.bende detayli sorayim.ilk kez kanama alanım gördüğünde hiçbiriyle söylememişti.ben yaşantımda devam ettim hastanede buldum kendimi asiri kanamadan.ama rapor verdi işe gitmiyorum
İnşallah güzel haberlerle cuma görüşelim canimBana canım sadece WC kalk dedi. Bende aynı şekilde işe gidemiyorum. Bir kaç kere kanamam oldu acilde gitmek zorunda da kaldım. Bir gün de hastanede yattım. Benimde cuma kontrol insallaj güzel haberler alırız. Sadece WC ye kalkmanı isteseydi söylerdi canım. İnsallah güzel haberler ile geliriz birbirimizi haberdar edelim ikimizinde cuma günü kontrol
bende o yüzden erkek diye düşünüyorum çıkıntı vardı galiba falan dedim ama o çıkıntı klitoris oluşumunda da oluyor dedi of bilmiyorum ama erkek benimki bence
Kızlar ben şubat annelerinden geliyorum sizlere söylemek isteidğim birşey var benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkek dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile hamileliğinizin tadını çıkarın sağlık için dua edin banada bolca dua edin olurmu
Ben 13. Haftaya giricem hiç kusmadım çok şükür tiksinme de yaşamadım. 70 kiloyla hamile kalmıştım hala 70 im çok şükürKızlar kaç kilo aldınız özellikle 14.haftaya gelenler ve hiç kusmadan bu günlere gelenler:))
Oy maşallahBen 13. Haftaya giricem hiç kusmadım çok şükür tiksinme de yaşamadım. 70 kiloyla hamile kalmıştım hala 70 im çok şükür
Çok geçmiş olsun canım . Kalp deliklerinin kapanma imkanı yokmuymuş. Benim bi arkadaşım vardı . 32 yaşında şu an . Doğduğundan beri kalbi delikti. Öyle yaşıyor yani. Evlendi 2 çocuk doğurdu. Annemin kuzeni de 70 yaşında kadın kalbinde delikle yaşıyormuş. Bu deliklerin doğduktan bir süre sonra kapandığını da duymuştum. Bilmiyorum boyutu ne senin bebeğinin ama inşallah vardır bi çözümü. İnşallah sağsalim sağlıkla kucağına alırsın,sağlıkla büyütürsün.Kızlar ben şubat annelerinden geliyorum sizlere söylemek isteidğim birşey var benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkek dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile hamileliğinizin tadını çıkarın sağlık için dua edin banada bolca dua edin olurmu
Tabi son haftalarda kilo daha çok alınıyor ama insan şimdi kilo almadığına seviniyor vallahiOy maşallah
Hele de hiç bulantı yaşamamış biri olarak süpersinTabi son haftalarda kilo daha çok alınıyor ama insan şimdi kilo almadığına seviniyor vallahi
Gittiğim perinatolog araştırma hastanesinde önerilen bir doktordu özel muayenesi yokmuş, şimdiye kadar fark ödemedim, bir de aynı zamanda özel hastanede kadın doğum uzmanı takipliyimPerinatolog muayene ücreti ne kadar.kadin dogumcudan fazla mi
Yaa ben hep bulantı yaşarım neden başlamadı hala diye bekledim sonra öğrendim ki annem anneannem ablam hiçbiri yaşamamış sanırım genetik ama bulantı yaşamakta gerçekten zordur ya rabbim yanında olsun herkesin hızlıca geçsin bu zamanlarıHele de hiç bulantı yaşamamış biri olarak süpersin
Ben de 6 haftlaligim ultrasyon fotomuz ayni sizin ne zaman gozuktu bebeginizBen 5+4 haftalık gittim sadece kese vardı. Doktor demedi yolk kesesi diye bişey . Ben de o zaman bilmiyordum böyle birşey olduğunu. Şimdi Çok endişelendim ya boş gebelikse diye. Randevuyu da 15 gün sonraya vermişti. Bu görüntüye bakar mısınız yolk var mı
7+5te görmüştüm hem bebeği hem kalp atışınıBen de 6 haftlaligim ultrasyon fotomuz ayni sizin ne zaman gozuktu bebeginiz
Evet canım kapanıyor delikler küçük doğmadanda doğduktan sonrada ilerki yaşlardada hayati bi risk yok çok şükür tek sorunumuz downlu bebeklerde kalp delikleri görüldüğü için risk teşkil etmesi ve amniyosentez önerilmesi bizde bunu istemiyoruz ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum başka hiçbir bulgu yok burun kemiği var ense kalınlığımız normal uzuvları haftasıyla uyumlu inşallah gelip geçicek bugünler ama tabiki ihtimal bile insanı korkutuyor zor bi süreçten geçiyorum yapabildiğim tek şey dua etmekÇok geçmiş olsun canım . Kalp deliklerinin kapanma imkanı yokmuymuş. Benim bi arkadaşım vardı . 32 yaşında şu an . Doğduğundan beri kalbi delikti. Öyle yaşıyor yani. Evlendi 2 çocuk doğurdu. Annemin kuzeni de 70 yaşında kadın kalbinde delikle yaşıyormuş. Bu deliklerin doğduktan bir süre sonra kapandığını da duymuştum. Bilmiyorum boyutu ne senin bebeğinin ama inşallah vardır bi çözümü. İnşallah sağsalim sağlıkla kucağına alırsın,sağlıkla büyütürsün.
Saol cnm Allah razı olsunİnan arkadaşım ben şu laftan nefret ediyorum pinpiriklisin tabi olacağız hamileyiz içimizde bir can var istiyoruz ki herseye hemen cevap bulalım, doktorlar için rahat bazı şeyleri o kadar söylüyorlar ki bazen duyguları yok diyorum. Kanamam olduğunda acildeki bir doktor bana sana yatış verelim sabah düşer bu çocuk demişti. Katı katı söyleyerek hemde mimiksiz bir şekilde. Evet canım bekler sabırlar geçecek inşallah dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?