2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay bence bu erkek bebiş bacak arası bizimkinin bomboştu görüntüde

Ah canım bende öyleyim akıntım bile gelse hissetsem eyvah kanama geldi diyorum. Çok kötü bir duygu inşallah canım zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Aminn aminn bende sakınan göze çöp batara inanırım rahatım açıkçası ama belli düzeyde dikkat ediyorum tabikii İçin nasıl rahat edeceksee
Cuma kontrolüm var tekrar bir kontrolden sonra karar vereyim diyorum. İnşallah şu kanama alanım bitmiştir. Evet bakıyorum aslında herkes paylaşıyor hamilelik anının her anı. Bebek doğar doğmaz resmini bile atan var

Kızlar şöyle bir yazı tahtası alacağım ismimizi yazacağım bir kaç bebek eşyası koyacağım o şekilde paylaşacağım şimdilik düşüncem o yönde

Eklentiler

• 5D42F72B-EE84-4E51-B85A-EE28D8AD43F6.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 55
Fotoğraf çok karanlık kuzum anlayamadım ben de. E bacak arasını görüp nasıl anlamamış bu da garip ha ay bu doktoru sevmedim ne demek burda yaptır nasıl göremiyormuş. Gıcık doktor

Benim kocam salmıyor yoksa ben 12.hafta sonrası paylaşırım diyordum. Cuma boş günüm kendim hamiş çekimi yapmak istiyorum evde bir köşede

Soda açtım aslında ama sonra daha da gaz yapar belki diye içmedim. Ayakları diktim yatıyorum şuan

Soda daha da gaz yapar diye içmedim. Bi de sadece sol kısımda böyle kaburgamın altında sanki
Kuzucum bana doktor hep sağa veya sola dönüp karnına masaj yap diyordu. Yanında biri varsa beline ve sırtına da masaj yapsın gerçekten işe yarıyor. Çok geçmiş olsun.

Evet tekrar bir kontrole git o zaman her şey yolundaysa o zaman bir seferlik paylaşabilirsin bence sürekli paylaşmaya da lüzum yok bence kararında her şey

Allah Allah bana demedi vallahi kimse
evet benim dışımda kimseye söylenmemiş ben doktora beklemediğim anda hamile kaldığımı folik asit vs hiç kullanmadığımı ne yiyip ne yememem gerektiğiyle alakalı hiçbir şey bilmiyorum demiştim oda çiğ et susi yeme işte dip balıkları yeme ton balığı yeme demişti meyveleri de porsiyon kontrolü ile yiyoruz demişti zayıfsın ama gebelik şekeri kilo ile alakalı değile girdi sonra üzüm ve armut yeme demişti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…