2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzucum bana doktor hep sağa veya sola dönüp karnına masaj yap diyordu. Yanında biri varsa beline ve sırtına da masaj yapsın gerçekten işe yarıyor. Çok geçmiş olsun.
Tekim evde canım ama kendi kendime karnıma masaj yapıyorum. Geçmedi bi türlü

Ay bunlarda çok güzel nerde satılıyor acaba canım ?
Canım instagramdan takip ediyorum ben . Siteleri de var. Ürünleri nasıl hiç bilmiyorum ama çok çeşitli güzel şeyler var sitede incele istersen.

Anladım kuzum

Canım İnstagram adresinin adını yazar mısın bir anne atölyesi yazdım bulamadım tam adı yada ekran atar mısın

kızlar ilk ayakkabısını li poupon’dan isim baskılı olarak yaptırmak istiyorum cinsiyeti belli olduğunda bayıldım modellerine

kızlar ilk ayakkabısını li poupon’dan isim baskılı olarak yaptırmak istiyorum cinsiyeti belli olduğunda bayıldım modellerine
Ayyy bayılıyorum, bir aksilik olmaz ise hamile çekiminde istiyorum bayılıyorum bende çok güzel bir tercih canım

Ayyy hemen bi bakalım. Hastane çıkışı zıbınlar da isimli benim attığım sitede. Yorumları bi inceleyeceğim eğer ürünler gerçekten göründüğü gibi güzelse bende ordan yaptırcam

Ayyy hemen bi bakalım. Hastane çıkışı zıbınlar da isimli benim attığım sitede. Yorumları bi inceleyeceğim eğer ürünler gerçekten göründüğü gibi güzelse bende ordan yaptırcam
bak bayılacaksın gerçekten anı olarak saklamalık ben 3-4 defa arkadaşlarımın bebeklerine yaptırdım oradan gelmesi uzun sürüyor el yapımı ve kişiye özel olduğu için 10 günde falan gelmişti ama herkes bayılmıştı çok güzeldi

yaaa bende nakissepeti var instagramda onu da beğenmiştim çok isimli almak istiyorum hastane çıkışına 1 tane bide isimli ayakkabı yapıp fotoğraf çekimi istiyorum

Bi anne atölyesinden mi canım yaptıracaksın,?
Evet canım yorumları okuyacağım bi güzelse oradan düşünüyorum

yaaa bende nakissepeti var instagramda onu da beğenmiştim çok isimli almak istiyorum hastane çıkışına 1 tane bide isimli ayakkabı yapıp fotoğraf çekimi istiyorum
Bebişlerimiz şanslı senin belli miydi cinsiyeti

T tweeetyyy cnm bnde gıcık oluyorum bu doktorun bazı seylerine, bna hep pimpiriklisin dıyor, rahat ol dıyor, herseyi soylemıyor, ama baska bna yakın doktor yok burası yurume mesafesı bısey olsa, tahlıl sonuçlarını bıle almaya yuruyerek gdıyorum.
Şuan 11. Haftada fetal dna yaptrmadıgım için çok pişmanım
Şimdiye uğrasmıcaktım, hem cinsıytı ogrenecektim çoktan hemde işimi garantıye alacaktım, aslında istesem şimdıde yaptrırım ama bekleycegım kdr bekledım artık

yok ya 11+5te bir tahminim var ama değişiyor bu haftalarda söylemek istemiyorum o yüzden ne dersem şimdi ona odaklanacaksınız dedi
Evet bnada 11+3 de kıza benziyor dedi yazlıktaki doktorum, öyle bı odaklanmışımkı...
14+3 te erkege bnzıyor dedi bugun
Neye uğradıgımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…