- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Tekim evde canım ama kendi kendime karnıma masaj yapıyorum. Geçmedi bi türlüKuzucum bana doktor hep sağa veya sola dönüp karnına masaj yap diyordu. Yanında biri varsa beline ve sırtına da masaj yapsın gerçekten işe yarıyor. Çok geçmiş olsun.
Canım instagramdan takip ediyorum ben . Siteleri de var. Ürünleri nasıl hiç bilmiyorum ama çok çeşitli güzel şeyler var sitede incele istersen.Ay bunlarda çok güzel nerde satılıyor acaba canım ?
Anladım kuzumevet benim dışımda kimseye söylenmemiş ben doktora beklemediğim anda hamile kaldığımı folik asit vs hiç kullanmadığımı ne yiyip ne yememem gerektiğiyle alakalı hiçbir şey bilmiyorum demiştim oda çiğ et susi yeme işte dip balıkları yeme ton balığı yeme demişti meyveleri de porsiyon kontrolü ile yiyoruz demişti zayıfsın ama gebelik şekeri kilo ile alakalı değile girdi sonra üzüm ve armut yeme demişti işte
Canım İnstagram adresinin adını yazar mısın bir anne atölyesi yazdım bulamadım tam adı yada ekran atar mısınTekim evde canım ama kendi kendime karnıma masaj yapıyorum. Geçmedi bi türlü
Canım instagramdan takip ediyorum ben . Siteleri de var. Ürünleri nasıl hiç bilmiyorum ama çok çeşitli güzel şeyler var sitede incele istersen.
bianneatolyesiCanım İnstagram adresinin adını yazar mısın bir anne atölyesi yazdım bulamadım tam adı yada ekran atar mısın
Canım buldumm teşekkür ederimbianneatolyesi
Bu şekilde kullanıcı adı canım
Ayyy bayılıyorum, bir aksilik olmaz ise hamile çekiminde istiyorum bayılıyorum bende çok güzel bir tercih canımkızlar ilk ayakkabısını li poupon’dan isim baskılı olarak yaptırmak istiyorum cinsiyeti belli olduğunda bayıldım modellerine
Ayyy hemen bi bakalım. Hastane çıkışı zıbınlar da isimli benim attığım sitede. Yorumları bi inceleyeceğim eğer ürünler gerçekten göründüğü gibi güzelse bende ordan yaptırcamkızlar ilk ayakkabısını li poupon’dan isim baskılı olarak yaptırmak istiyorum cinsiyeti belli olduğunda bayıldım modellerine
Bi anne atölyesinden mi canım yaptıracaksın,?Ayyy hemen bi bakalım. Hastane çıkışı zıbınlar da isimli benim attığım sitede. Yorumları bi inceleyeceğim eğer ürünler gerçekten göründüğü gibi güzelse bende ordan yaptırcam
bak bayılacaksın gerçekten anı olarak saklamalık ben 3-4 defa arkadaşlarımın bebeklerine yaptırdım oradan gelmesi uzun sürüyor el yapımı ve kişiye özel olduğu için 10 günde falan gelmişti ama herkes bayılmıştı çok güzeldiAyyy hemen bi bakalım. Hastane çıkışı zıbınlar da isimli benim attığım sitede. Yorumları bi inceleyeceğim eğer ürünler gerçekten göründüğü gibi güzelse bende ordan yaptırcam
yaaa bende nakissepeti var instagramda onu da beğenmiştim çok isimli almak istiyorum hastane çıkışına 1 tane bide isimli ayakkabı yapıp fotoğraf çekimi istiyorumAyyy hemen bi bakalım. Hastane çıkışı zıbınlar da isimli benim attığım sitede. Yorumları bi inceleyeceğim eğer ürünler gerçekten göründüğü gibi güzelse bende ordan yaptırcam
evet çok çok güzel sonra bebeğin hastane çekiminde de giydirebilirsin öyle de düşünüyorum benAyyy bayılıyorum, bir aksilik olmaz ise hamile çekiminde istiyorum bayılıyorum bende çok güzel bir tercih canım
Ay canım inşallah, çok güzel olur. Böyle güzel fikirlerimizi paylaşalımevet çok çok güzel sonra bebeğin hastane çekiminde de giydirebilirsin öyle de düşünüyorum ben
Evet canım yorumları okuyacağım bi güzelse oradan düşünüyorumBi anne atölyesinden mi canım yaptıracaksın,?
Bebişlerimiz şanslıyaaa bende nakissepeti var instagramda onu da beğenmiştim çok isimli almak istiyorum hastane çıkışına 1 tane bide isimli ayakkabı yapıp fotoğraf çekimi istiyorum
yok ya 11+5te bir tahminim var ama değişiyor bu haftalarda söylemek istemiyorum o yüzden ne dersem şimdi ona odaklanacaksınız dediEvet canım yorumları okuyacağım bi güzelse oradan düşünüyorum
Bebişlerimiz şanslısenin belli miydi cinsiyeti
Evet bnada 11+3 de kıza benziyor dedi yazlıktaki doktorum, öyle bı odaklanmışımkı...yok ya 11+5te bir tahminim var ama değişiyor bu haftalarda söylemek istemiyorum o yüzden ne dersem şimdi ona odaklanacaksınız dedi
aaaa çok enterasan gerçekten bence benziyor falan demesinler ya eminse direk söylesin haksız mıyımEvet bnada 11+3 de kıza benziyor dedi yazlıktaki doktorum, öyle bı odaklanmışımkı...
14+3 te erkege bnzıyor dedi bugun
Neye uğradıgımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?