Çok haklısın, önce saglıkKızlar ben şubat annelerinden geliyorum sizlere söylemek isteidğim birşey var benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkek dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile hamileliğinizin tadını çıkarın sağlık için dua edin banada bolca dua edin olurmu
Çok gecmiş olsun canım.Tüp bebek sürecini yaşayan birisi olarak hiçbir zaman cinsiyet benim için önemli olmadı yeterki evimde sağlam saleh çoçuğum olsun.Allah senide sevindirsin.İn şa Allah bebişin sağlıklı olarak doğulurKızlar ben şubat annelerinden geliyorum sizlere söylemek isteidğim birşey var benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkek dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile hamileliğinizin tadını çıkarın sağlık için dua edin banada bolca dua edin olurmu
Ya Allah aşkına hiç vicdanları yok bu kadar mı anlayışsız olurlar birde çoğu kadın insan bir sarılır öper kadın ağlıyor
Ay instagramdan şu videoya denk geldim. Sinirleri zıplayan tek ben miyim ya
Ayyy cidden çok sinirlendim ya . En öndeki muhtemelen kayınvalide zaten. Yaptığı şovdan belli. Kızın kendi annesi olsa önce kızına sarılırdı. Ay bi de kadın bebeğini almak için yelteniyo tınlayan yok. Asabım bozulduYa Allah aşkına hiç vicdanları yok bu kadar mı anlayışsız olurlar birde çoğu kadın insan bir sarılır öper kadın ağlıyor
kudurdum suan
Ay instagramdan şu videoya denk geldim. Sinirleri zıplayan tek ben miyim ya
Sinirimden ağladım valla o kadar nefret ediyorum ki şu görgüsüz aile büyüklerinden .kudurdum suan
Ah kuzumSaol cnm Allah razı olsunhepımız sağsalim bebişlerımızı kucaklarımıza alalım inşallah
Bebişim olsun dıye okdr dua ettımki, rabbim nasip etti sonunda çok şukur bin şükür, ama bn cinsiyet için rabbimin verdıgıme burun kıvırıyorum,az önce kızdım kndıme, doktor erkege benziyo dedi dıye üzüldüm, Allahım sen affet, bizlere eli ayağı düzgun sağlıklı, hayırlı, salih evlatlar ver, sen hayırlısını ver,
Allah yardımcın olsun canım . İnşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelirEvet canım kapanıyor delikler küçük doğmadanda doğduktan sonrada ilerki yaşlardada hayati bi risk yok çok şükür tek sorunumuz downlu bebeklerde kalp delikleri görüldüğü için risk teşkil etmesi ve amniyosentez önerilmesi bizde bunu istemiyoruz ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum başka hiçbir bulgu yok burun kemiği var ense kalınlığımız normal uzuvları haftasıyla uyumlu inşallah gelip geçicek bugünler ama tabiki ihtimal bile insanı korkutuyor zor bi süreçten geçiyorum yapabildiğim tek şey dua etmek
kız sarılmayı öpmeyi geçtim kollarını uzatıyor verinde bebeğine doysun kadın...Ay sinirlendim iyice inşallah çevremizde böyle anlayışsız insanlar olmazYa Allah aşkına hiç vicdanları yok bu kadar mı anlayışsız olurlar birde çoğu kadın insan bir sarılır öper kadın ağlıyor
kız sana herkes tahmin yaptıEki Görüntüle 3304574 Eki Görüntüle 3304575
Kızlar ikizlere bi tahmin yapar mısınız? Meraktan çatlıcam
Net bişey söylemediler kikız sana herkes tahmin yaptı
Benim iki gün gerideydi bol bol havuç ceviz yedim çok şükür yakaladı gününüKuzum muz, kaşar peyniri, yumurta özellikle yiyebiliyorsan ye ki bebiş büyüsün
Canım ikinci hamileliğimde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim bir oğlum daha var ve o kadar çok sevindim ki iki kardeş birbirlerine sahip cikarlar diye mutluluğumu cevremle paylastim arayana gördüğüme biliyormusun bir oğlum daha geliyor dedim büyük bir sevinçle kizlar abartmıyorum herkesin tepsi şöyle oldu ayyyy hadi yaaa tüh üzüldüm... pardonnn siz Allah evlat nasip etmis elhamdülillah sağlıklı olsun demiyorsunuz da keşke kız olsaydı mi diyosunuz dedim herkese kayınvalidem dahi üzüldü kız olsaydı dedi aynı sizin gibi detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin dünyaya gelemeyecek kadar ağır hastalıkları olduğunu ogrendim kayınvalidem hala vicdan azabı çekiyor günlerce ağladı hakkını helal et ben nasıl böyle bir söz söyledim diye hep benim yüzümden oldu ben sağlıklı olsun diyceme kız olsaydı dedim diye hala vicdan azabı çekiyor çevremdeki herkes o kadar pişman oldular ki hepsi tek tek özür diledi çektiğim acıyı gördüler benimle birlikte yaşadılar şimdi herkes yeterki sağlıklı olsun sağlıkla dünyaya gelip büyüsün diyorlar maalesef acı bir tecrübe ile öğrenmek zorunda kaldılar...Kızlar ben şubat annelerinden geliyorum sizlere söylemek isteidğim birşey var benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkek dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile hamileliğinizin tadını çıkarın sağlık için dua edin banada bolca dua edin olurmu
İnşallh canım senin kanama sebebi neymiş peki en son gittiğinde ne açıklama yaptı drAh canım bende öyleyim akıntım bile gelse hissetsem eyvah kanama geldi diyorum. Çok kötü bir duygu inşallah canım zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Çok geçmiş olsun canımBen çıkıyorum bugün hastaneden çok şükür ishalim geçti bulantılar hala devam galiba o baya sürecek dualarınız için teşekkürler kızlr
Canım diyor ki; biz bunun nedenini bilmiyoruz düşük tehditti diyordu.İnşallh canım senin kanama sebebi neymiş peki en son gittiğinde ne açıklama yaptı dr
Benim erkekte kıza dönse bariAyy benim kız da erkeğe dönmese bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?