2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok haklısın, önce saglıkrabbim şifa versın, şifa Allahtan, kimseden değil,
Bnde cinsıyet konusuna bugun takıldım ama takılmamaya karar verdım

Çok gecmiş olsun canım.Tüp bebek sürecini yaşayan birisi olarak hiçbir zaman cinsiyet benim için önemli olmadı yeterki evimde sağlam saleh çoçuğum olsun.Allah senide sevindirsin.İn şa Allah bebişin sağlıklı olarak doğulur

Ya Allah aşkına hiç vicdanları yok bu kadar mı anlayışsız olurlar birde çoğu kadın insan bir sarılır öper kadın ağlıyor
Ayyy cidden çok sinirlendim ya . En öndeki muhtemelen kayınvalide zaten. Yaptığı şovdan belli. Kızın kendi annesi olsa önce kızına sarılırdı. Ay bi de kadın bebeğini almak için yelteniyo tınlayan yok. Asabım bozuldu

Ah kuzum bak ne kadar dua etmişsin evladın olsun diye. Erkekte evlat kızda evlat. Eli ayağı düzgün olsun tabiki. Oyyy erkek evladında yeri ayrı canım onunda güzelliği cooook. Bana erkek dedi cok sevindim ben Allahım ne verirse başım üstüne dedim. Hatta eşimin ailesine bile kızdım hep erkek istediler dedim ayrım yapmayın kızı erkeği mi var düşünsene annesi güzel gömlekler güzel takımlar beni düşüncesi bile heyecanlandırıyor. Bende 5 sene dua ettim evladım olsun diye, şimdi bizim yerimizde olmak isteyen o kadar kadın var ki. Tabiki herkesin gönlünden birsey geçiyor kendini suçlama ama erkek evlatta bir başka canım. Benim annem çok uzun yıllar hastalık çekti kardeşim erkek canını dişine taktı annem için, kaybettik annemi ama yeri geldi anneme kız evladının yaptığı şeyleri yaptı. Önce sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar bize yeter

Allah yardımcın olsun canım . İnşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelir

Ya Allah aşkına hiç vicdanları yok bu kadar mı anlayışsız olurlar birde çoğu kadın insan bir sarılır öper kadın ağlıyor
kız sarılmayı öpmeyi geçtim kollarını uzatıyor verinde bebeğine doysun kadın...Ay sinirlendim iyice inşallah çevremizde böyle anlayışsız insanlar olmaz

Kızlar ev süpürürken kapıya belimi çarptım, karnım ağrıyor yarım saattir hiç geömedi bir şey olmaz dmi ya

Canım ikinci hamileliğimde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim bir oğlum daha var ve o kadar çok sevindim ki iki kardeş birbirlerine sahip cikarlar diye mutluluğumu cevremle paylastim arayana gördüğüme biliyormusun bir oğlum daha geliyor dedim büyük bir sevinçle kizlar abartmıyorum herkesin tepsi şöyle oldu ayyyy hadi yaaa tüh üzüldüm... pardonnn siz Allah evlat nasip etmis elhamdülillah sağlıklı olsun demiyorsunuz da keşke kız olsaydı mi diyosunuz dedim herkese kayınvalidem dahi üzüldü kız olsaydı dedi aynı sizin gibi detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin dünyaya gelemeyecek kadar ağır hastalıkları olduğunu ogrendim kayınvalidem hala vicdan azabı çekiyor günlerce ağladı hakkını helal et ben nasıl böyle bir söz söyledim diye hep benim yüzümden oldu ben sağlıklı olsun diyceme kız olsaydı dedim diye hala vicdan azabı çekiyor çevremdeki herkes o kadar pişman oldular ki hepsi tek tek özür diledi çektiğim acıyı gördüler benimle birlikte yaşadılar şimdi herkes yeterki sağlıklı olsun sağlıkla dünyaya gelip büyüsün diyorlar maalesef acı bir tecrübe ile öğrenmek zorunda kaldılar...

Ah canım bende öyleyim akıntım bile gelse hissetsem eyvah kanama geldi diyorum. Çok kötü bir duygu inşallah canım zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
İnşallh canım senin kanama sebebi neymiş peki en son gittiğinde ne açıklama yaptı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…