2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet hayat bize böyle acı tecrübelerle öğretiyor malesefki bende kendime kızıyorum çevremde kim duysa aynı şeyi söylüyor banada kız dediğimde gülen bile olmuştu benim anneminde annaneminde erkek evladı olmamış yine mi kız diyen oldu belki söylenenlerden etkilenip bende öyle istiyordum bilmiyorum ama keşke duamı hep sağlıklı olarak etseymişim ama allah büyük affedici inşallah ben bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma o kadar hareketliki kızım büyük kızım hiç harkeet etmezdi karnımda çok nadir yavrum benim üzüldüğümü anlıyor anne ben sağlıklıyım bak hareket ediyorım diyor sanki downlu bebeklern hareketlerinin çok olmadığını kas dokularının gelişmediğini okumuştjm belki ordan bana bir ümit veriyor:)

Canım benim inşallah rabbim seni evladına sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kavusmani evladını sağlıkla buyutmeni nasip etsin hepimiz hamileyiz duamız Allah katında inşallah kabul olur durumunu okuyan her arkadaşımın sana gönülden dua edeceğine eminim rabbim yar ve yardımcın olsun

Kızlar anlayanlar bir bakabilir mi? Var mı aranızda banada bir tahminde bulunacak, nasipse haftaya Perşembe cinsiyet için kontrolüm var bu ultrasonda 12+2 günlük.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-16-52-25-39_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…