2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaaa çok tatlılar canım maşallah ikizlerimize daha hiç hissetmedim. Ama benimde karnımda gerilme ve akşama doğru sertleşme başladı. Ultrasonda çok hareketliydi ama ben daha hissetmedim. Nasıl güzel bir duygu dimi, inşallah hissederim. Acaba beslenmiyorum ondan mı diyorum ama doktorlar konuşacağım bi, daha erkendir dimi 14+2 hareket için. Ben 3 kilo kadar aldım ama canım 5. Hafta başladım yatmaya 14 olduk halen yatıyorum. Acayip hareketsizim ve peynir ekmek çok yiyorum. Beyaz ekmek yiyorum sanırım o aldırdı. Ama büyüyorlar artık şükür olsun

Ay Amin Allah canım.Pazartesi randevum var her doktora gidince çok heyacanlanıyorum umarım oğlum büyümüş
Ay sorma benimde Cuma günü nasıl heycanlıyım, tabiki büyüdü annesi bal oğluşun özlüyor insan erkek annesi olmaya da çok alıştım, hep duygusal haldeyim herseye ağlıyorum

Oksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu
csnım çok geçmiş olsun ( ne kadar daha göbekten yaparız ki bir de ben videoda denk geldim yan belinden yapıyordu acaba ordan olur mu?

Ay sorma benimde Cuma günü nasıl heycanlıyım, tabiki büyüdü annesi bal oğluşun özlüyor insan erkek annesi olmaya da çok alıştım, hep duygusal haldeyim herseye ağlıyorum
Ay seninkine çok az kalmışAy Amin büyüsünler kocaman olsunlarTabi çok özlüyor insan çıkınca doktordan rahatlık geliyor bana..ben normaldede çok fazla duyğusal biriyim

Ay balayı diyolar kız kalalım zten hahaha

Doğru eve gelince kv terörü başladığını unutmuşum
ben reklam gibi olmasın ama bir kaö defa acıbadem de denk geldşm beş yıldızlı otel gibi düğmeye bastığın an hemşireler yanında :) güzel yemekler kuaförler ikramlar :) bebeklerin etrafında süper ilgi anneye de :) bez değişimi emzirmeye yardım alt temizleme mama gibi gibi :))

Ay seninkine çok az kalmışAy Amin büyüsünler kocaman olsunlarTabi çok özlüyor insan çıkınca doktordan rahatlık geliyor bana..ben normaldede çok fazla duyğusal biriyim
Ay bende balık burcuyum. Normalde öyleydim daha çok oldum bu ara. Eşim şoklar içinde, diyormuş ki ne diyeceğim şaşırıyorum ağlayacak diye. Ama dayanamıyorum böyle içimden sürekli ağlamak geliyor. Ayy canım inşallah güzel haberler alırız

csnım çok geçmiş olsun ( ne kadar daha göbekten yaparız ki bir de ben videoda denk geldim yan belinden yapıyordu acaba ordan olur mu?
Göbekten olmuyor canım bende artık malesefAma ben doktoruma sordum sadece kalça ve kol dedi.Koldan edemem benim kollarım çok ince ağrıdan duramam biliyorum

Oksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu
Benim gobegimde hep böyle mor yer kalmayınca mecbur kola yada bacağa gecicem ama oralara nasıl vurulur bilmiyorum eczaneye sorarım. Bu ignelerin hap olanı yokmu acabaa

ya ayıptır söylemesi ben de kuduz köpek gibi oldum berde ne zaman kime hırlarım belli değil içimden chucky çıkacak ağlamayı bırak herkesi ağlatırım

Memorial ve Acıbadem’lerde böyle hizmet var evet, hatta bebek bakım odası varmış. Memorial ile anlaşmalı benim doktorum. Her bebeğin bebek hemşiresi varmış anne sezeryandan sonra ağrısı olursa anne onay verirse bebek bakım odasında o hemşireye bebeğe bakıyormuş. Emzirmeye getiriyormuş. Hastaneden çıkana kadar bebege ve anneye yardımcı oluyormuş.

Ay AminBenim eşim alışmış ya mesela TV bakıyorum hemen gözler sulu..benim ağladığıma kimse ağlamaz

Benim gobegimde hep böyle mor yer kalmayınca mecbur kola yada bacağa gecicem ama oralara nasıl vurulur bilmiyorum eczaneye sorarım. Bu ignelerin hap olanı yokmu acabaa
Yok canım oksaparın hapı yok.15 haftama kadar rahat göbekten vurdum morarıyordu ama kalça gibi diğil..kalça nokta gibi yerle saklıyor ondan yer bulamıyorum vurmaya.Sağlık ocağına git sana gösterirler

Bizim bulunduğumuz yer ilçe. Böyle hizmet otellerimizde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…